26.06.2010 (R) Буковинские красоты

Велосипед це не просто засіб пересування. Велотуризм та велопоходи вихідного дня дозволяють нам зміцнити здоров'я і заглянути за обрій ...змінити життя.
fanatt
* * * * *
Стать:чол
Re: 26.06.2010 (R) Буковинские красоты

Повідомлення fanatt » 21.6.10 19:23

Брат нажаль не зможе поїхати, а ось я постараюсь.. адже в п"ятницю ще буду в Києві... (без вела).. і сподіваюсь вчасно повернутись в Хмель за ним ))
P.S Сергій є квитки куди і назад (Київ - Кам_под ) ( Чернівці - Київ), я з 23 по 25 в Києві, можливо когось візьмем, чи здавати квитки ?
Нічого немає випадкового в житті, усе пов'язане і переплетене єдиним світлом Неба, і кожна дрібничка має свою доцільність. Коли я постану із праху, то поведу за собою світ.

Chertyaka
* * * *

Повідомлення Chertyaka » 21.6.10 22:09

P.S Сергій є квитки куди і назад (Київ - Кам_под ) ( Чернівці - Київ), я з 23 по 25 в Києві, можливо когось візьмем, чи здавати квитки ?
Узнаю, поспрашиваю).
Кто хотел присоединиться - сейчас есть прекрасная возможность для этого *oops* . Жду запросов в личку или на мобильный)

freeenergy
*

Re: 26.06.2010 (R) Буковинские красоты (есть вакантное место

Повідомлення freeenergy » 22.6.10 12:13

Квитків на задану дату вже не має, нас 2є, а місце на потяг, з тел розмови - одне :help:
В чому стоїть запитання - номер тел готелю (по адекватній ціні) або кімнати в Кам"янець - Подільському, можливо я дістанусь іншим потягом, але потрібно буде десь переночувати і зустріну вас зранку в суботу.

Chertyaka
* * * *

Re: 26.06.2010 (R) Буковинские красоты (есть вакантное место

Повідомлення Chertyaka » 22.6.10 13:40

Квитків на задану дату вже не має, нас 2є, а місце на потяг, з тел розмови - одне :help:
В чому стоїть запитання - номер тел готелю (по адекватній ціні) або кімнати в Кам"янець - Подільському, можливо я дістанусь іншим потягом, але потрібно буде десь переночувати і зустріну вас зранку в суботу.
Вопрос решили, телефон Богдана отправлю позже.
Вакантного места больше нет)

Chertyaka
* * * *

Повідомлення Chertyaka » 24.6.10 11:50

Погода, по крайней мере,в первый день будет мокрой. Поэтому берем запас сухой одежды и пакуем ее получше. И пусть в голове вертится мысль о теплом душе и мягкой койке,которые будут ждать нас в конце дня;-)

Artijem
*

Повідомлення Artijem » 29.6.10 08:58

tjusha
* * *
Стать:жін

Повідомлення tjusha » 29.6.10 18:29

Покатушка под девизом "убиться в какашку" (с) завершилась. ура, товарищи! :zont:
Всем спасибо за компанию, организатору - за организацию :-)
Понравился Хотын и вишни, путь на Гремлячку ("хлопці, не їдьте туди, там край світу!"), сторожинецкий дендропарк с усадьбой, Таверна, Черновцы - очень красивый город, мини крымские подъемы и спуски, прекрасные виды Буковины! О, и монополия. Спасибо Артему за погружение в мир бизнеса))
Володя, интересно узнать несколько цифр по набору. Отпиши, плз, показания приборов)
зы. верните смазку для цепи, плз))

fanatt
* * * * *

Повідомлення fanatt » 29.6.10 21:33

Всім дякую за прекрасно проведені дні )) За допомогу при проколі, і за камеру...
А дощик в перший день був доволі "енергетичним" :smt102 :scrambleup: , а підйомчик у 5 км, який на вершині ознаменувався ливнем... а потім прекрасним доїздом до Чернівців )))
Готель чудовий, гарна зустріч, і обслуговування (окрім їжі :bad: :bad: :bad: ), хоч було не до неї, а до теплого душу і ліжка..
Другий день ознаменувався, важким підоймами на початку, але прекрасним спуском після "Таверни" ( Хочу "бануш" :Yahoo!: )...
Жаль що Чорторию не побачив, але то таке )))
P.S. прихопив насос :smt120 ... віддам при нагоді )) :smile:
Нічого немає випадкового в житті, усе пов'язане і переплетене єдиним світлом Неба, і кожна дрібничка має свою доцільність. Коли я постану із праху, то поведу за собою світ.

Simpleway
* * * * *

Повідомлення Simpleway » 30.6.10 09:18

Всем спасибо, покатались хорошо! А первый день был просто супер! :Yahoo!:
Володя, интересно узнать несколько цифр по набору.
1-й день ~ 1800м :good:
2-й день ~ 1000м
3-й день ~ 400м.

Simpleway
* * * * *

Повідомлення Simpleway » 1.7.10 09:07

ЗображенняЗображенняЗображення

Все фотки.

zebra_79
* *
Стать:жін

Повідомлення zebra_79 » 1.7.10 09:18

Життя яскраве!!!Не заперечуйте, можливо вам просто не пощастило.

freeenergy
*

Повідомлення freeenergy » 1.7.10 14:08

2-га в житті покатушка #crazy_pilot
Взагалі було все кльово - і організація і компанія. Для таких поїздок потрібно ще докупити ряд речей( список складений) і частково переобладнати вел :duma:
Фото скину після вихідних - поки їх ще не обробляв) А перший день мене порвав :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!:

fanatt
* * * * *

Повідомлення fanatt » 1.7.10 23:31

2-га в житті покатушка #crazy_pilot
Взагалі було все кльово - і організація і компанія. Для таких поїздок потрібно ще докупити ряд речей( список складений) і частково переобладнати вел :duma:
Фото скину після вихідних - поки їх ще не обробляв) А перший день мене порвав :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!:
Я теж, коли дав свою 1-шу "покатеньку", саме з "Чертякою" вона й була... прозрівав на 1-й день... Але все приходь з досвідом ))

Чекаєм фотокарток

Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей