Усеми руками и ногами ЗА!Мы думаем присоединиться к вам!
Решим вечерком.
Есть предложения, которые можно внести во времяпровождения на матрассе.
А именно: фрисби и шашлык.
Фрисби лучше 2 штука (у меня 1 есть).
Шашлык: кто-то один покупает мясо - потом все скидываются покупающему.
И шампуров нужно.
Жду ответа организатора и критики участвующих!?
Если не уверен в своих силах, то могу забарать от метро академгородок в 11.20.Я с Вами!
Кто-то едет через центр? Боюсь, что не найду Наумово-Подлесную с белым крестиком..
Едем с троещины - нас двое.интересно, а как будите ехать и куда?
я вот думаю ехать с троещины и +1 и думаю может где-то поближе будите ?
или может кто будет ехать с левого берега?
КлассПопередньо - буду, +1, +малюк (в сидінні, судячи з заданих планів поїздки - з ним цілком проїзжабельно (?)). Прогноз на "гісметео" - спириятливий: http://www.gismeteo.ua/city/daily/4944/ Шашлик - за, в такому темпі підшлунковій не зашкодить, хоча можна і без нього. Шампурів нема, є решітка, якщо треба - пишіть, візьму. Можу лише не встигнути по часу (їхати з Відрадного на мінімальній-середній швидкості, дворами, не відомий час виїзду з дому - все коректує малюк. Хоча це для перестраховки, він зазвичай безпроблемний.)
Ремонтуй і приєднуйся. Будеш героєм дня, з Лісового до Новобілич а потім ще лісом з піском до Пущі- не кожен зможе.З радістю би приєднався!
але мені їхати з лісового масиву, тому не знаю, який я буду, поки доїду до Новобіличів )))
До речі, теж вегетаріанець, тому шашлики - то не для мене. А от поніжитись під сонечком, поплавати і відпочити на природі - в самий раз. Якщо вдасться сьогодні відремонтувати мій телефон, то приєнаюсь...
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей