Ностальджі: мій перший велосипед або побавимось в етологію

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.
Varyat
Стать:чол
Ностальджі: мій перший велосипед або побавимось в етологію

Повідомлення Varyat » 10.5.10 15:34

Гостюючи в бабусі, моя малеча, втомившись ганяти у дворі, гортала старі сімейні альбоми... Згодом прибігла до мене, показуючи пальцем на фотографію майже сорокарічної давності: "Тату, а хто цей хлопчик на велосипеді, який молодший за мене? Я його знаю?" Довго не могла повірити, що батьки також часом бувають маленькими :grin:. Згадалось дитинство, перший велосипед, перший раз збиті коліна, перший поцілунок, перший... ні це вже було не в дитинстві *oops*. Зазнимкував фотку з альбома - в електронному вигляді вони таки довше зберігаються - все ж раритет! Тепер таких велосипедів вже не роблять: олдскул, три колеса, за десять хвилин трансформувався в двоколісний, литі ненадувні шини, сінглспід!! Називався "Ветерок". В неті знайшов тільки одну фотографію такого велика, правда, мій був з закритою рамою.

Діліться фотками - цікаво ж подивитися на лосів, точніше - лосенят, у яких ще не було ріжків, та їхніх двоколісних друзів ;-).

Зображення
Востаннє редагувалось 13.5.10 13:32 користувачем Varyat, всього редагувалось 1 раз.
Сім заповідей старого анархіста (і вічно юного вар'ята в одній особі):

Людина народжується втомленою і живе для того, щоб відпочити.
Тільки творча праця достойна поваги.
Живи як хочеш, але іншим не заважай.
Свобода однієї людини закінчується там, де починається свобода іншої людини.
Життя треба прожити так, щоб не хотілося його прожити ще раз.
Яке б рішення ти не прийняв, воно все одно виявиться помилковим - згодом з'ясується, що було ще краще рішення.
Головною причиною смерті є життя.

Lonely Wolf
* * * * *

Re: Ностальджі: мій перший велосипед

Повідомлення Lonely Wolf » 10.5.10 17:37

Ой, ну прям я в детстве :) . У меня был точно такой же; именно про него я писал в теме "evolution )". И расцветка, наверное, такая же: светлый спереди - это желтый, темный сзади - красный. Фоток, к сожалению, не осталось :-(

Yorik
* * * * *

Повідомлення Yorik » 10.5.10 17:45

Зображення
вот я и понял откуда любовь к красным велам.
Гном-4(на фото) был красным, потом красный "Мишка",зеленый Аист, Зеленый Виннер, и снова красный пришел в мою жизнь в виде Хардрока, а теперь "Гадючка" одного из оттенков красного.
Все фигня, кроме пчел. Пчелы тоже фигня, но их много и они кусаются.

PTAAG
* * *

Повідомлення PTAAG » 11.5.10 10:09

Зайчик был, синий. Фото аццуцтвуед :)
Тут могла быть ваша реклама

Varyat

Повідомлення Varyat » 13.5.10 13:06

вот я и понял откуда любовь к красным велам.
Гном-4(на фото) был красным...
Йорік, супер! :good: Я тепер зрозумів, звідки в мене тяга до двоколірних чорно-білих велосипедів :Yahoo!:.
Мій перший, що на фотці, таки був наполовину чорним, наполовину білим. Мда, попалив ти мене, як любителя етології, таку просту річ не докумекав - це ж банальний імпринтинг! :dash2:

Ненароком вимальовується цікаве дослідження :): якого кольору в кого був перший велосипед і яким барвам віддаєте перевагу зараз? Можна вказати, як наявний, так і очікуваний "велосипед мрії" :smt055; а от який колір байка - є абсолютно непримустимим #diablo. Цікаво було би з фотками... :gerl:

Наочна демонстрація впливу імпринтингу на велосипедистів ;-):

ЗображенняЗображення
Сім заповідей старого анархіста (і вічно юного вар'ята в одній особі):

Людина народжується втомленою і живе для того, щоб відпочити.
Тільки творча праця достойна поваги.
Живи як хочеш, але іншим не заважай.
Свобода однієї людини закінчується там, де починається свобода іншої людини.
Життя треба прожити так, щоб не хотілося його прожити ще раз.
Яке б рішення ти не прийняв, воно все одно виявиться помилковим - згодом з'ясується, що було ще краще рішення.
Головною причиною смерті є життя.

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 184 гостей