Крепить багажник ,в этом случае,на подсиделку (консольный) или на седло
А я лучше подожду, пока они в Китае не появятся по 5 баксовБРАТЬЯМ ПО КОЛЕСАМ, с которыми пересеклись на Оболони посвящается.
С теми, кого заинтересовал светящийся девайс на велоколёса хотелось бы держать связь. Жаль, что у меня не было визиток.
"Дистрибьютор" попросил держать связь на случай, когда появится первая партия или когда появится следующий аппаратик для тестов))
Можете отметиться сообщением в личку.
Это Вас ни к чему не обязывает. Просто буду на связи.
Я в этом случае не посредник, а друг в помощь.
Завидую черной завистью, ночью спать не советуюХвастаюсь:
Закончились мои мучения с рюкзаками и консолями. Я теперь с багажничком и с баульчиком вот таким:
Kellys Hook, разборной на 3 части: боковые сумки вместе 35 л, центральная, которую, думаю, буду каждый день таскать вместо рюкзака на вечерние - 8 л. Дорогой, собака... но мне нравитсяГы
Так шо теперь Арабатку покорим :^:
я бажаю.Після довгих роздумів вирішив озвучити пропозицію проїхати Європою.
...
Є бажаючі?
Вірним шляхом ідете товариші!!! (віленін)Интересно с Праги до Нюрберга, а ещё итересней с Нюрберга до ПарЫжу
симпатишный фаллический символА мне выточили тестовый корпус для моей фары.
симпатишный фаллический символ
ВЕСНА...ты считаешь, что более приемлемо и природно было бы, если бы я о фонарях думала??
Боже упаситы считаешь, что более приемлемо и природно было бы, если бы я о фонарях думала??
Жаль, что нужно будет уехать в это день... а у меня были все шансы на успех....Люби Друзи ,Зацените - http://www.velokiev.com/forum/viewtopic ... 7#p1036477
"Парк Київська Русь" — Центр культури та історії Київської Русі — розташовується в с. Копачів Обухівського району Київської області, Україна, в 34 км від Києва.24 квітня в Центрі культури та історії Київської Русі «Парк Київська Русь» стартує унікальний фестивальний марафон, який буде тривати цілий рік. Тільки в цей день ви зможете побачити всіх учасників річного фестивалю на одній великій сцені.
Гостей парку зустрінуть веселі блазні та вкажуть їм дорогу на ярмарок майстрів, де розгорнуть свої намети умільці – гончарі, різьб’ярі ковалі та багато-багато інших.
Бій барабанів сповестить про початок дійства, закрутиться багатовікове колесо історії та покаже всім гостям Парку життя наших предків від далеких часів заснування міста Києва до днів сьогоднішніх.
Ви побачите, як жили поляни і як заснував Кий місто на берегах Дніпра, зможете поринути в мир прадавніх обрядів і довідатися як багато століть назад наші предки шанували бога родючості – Ярила, і як боролися славні руські воїни з кочівниками, захищаючи свою землю, і як зійдуться найсильніші богатирі в «Кільці слави». А потім перенесетеся прямо в середньовічну Європу та станете свідками захоплюючих лицарських турнірів і романтичних двобоїв за даму серця. І вже в наступну мить повністю поринете у світ экшену та екстриму, тому що вистава кращих каскадерів України, змусить вас затамувавши подих спостерігати за приголомшливими трюками та іскрометними відточеними двобоями.
У цей день всього на кілька хвилин відкриються двері в інші світи та до Парку завітають казкові ельфи, чарівники та інші мешканці казкових країн улюблених романів-фентезі.
На вас чекає грандіозне нічне-шоу з театралізованими постановками, вогневими виставами та приголомшуючими каскадерскими трюками.
На завершення свята для Вас будуть грати кращі колективи середньовічної музики.
Але кожна сцена – це лише мала частина того, що Ви зможете побачити на кожному із заходів ІІІ Міжнародного фестивалю «Парк Київська Русь»
У програмі
- виступи клубів історичної реконструкції IХ-XІст., XIII та XVст.
- виступ кінних та піших каскадерів
- турніри зі стрільби з традиційного лука
- конкурси рольового костюму
- театралізовані обрядові дійства
- покази етномоди та історичного костюму
- середньовічні угри та забави для глядачів
- виступи колективів середньовічної музики
- грандіозне нічне шоу
Я тебя разочарую. Это убожество. С исторической реконструкцией имеет мало общего (это "шо папало" на тему псевдо-рыцарства и прочего). Замануха для пипла чтобы нарубить капусты. Вход будет стоить гривет 50.Народ, комусь цікаво побачити Київську Русь на власні очі?
24 квітня 2010 року відкривається ІІІ Міжнародний фестиваль «Парк Київська Русь»
Пропоную в суботу, 24.04.2010, податися туди на велосипедах!Хто хо? Чи потрібно щось платити за вхід, дізнаюсь найближчим часом
Можна совместить.Я не настаиваю. Крым прежде всего.
Повернутись до “"Любители Велоприключений"”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей