Пропоную після найбільш логічного свята - Нового Року! :ded_moroz:Можна звичайно і після свят.
Після яких?
Ну от, про шо я і казавПропоную після найбільш логічного свята - Нового Року! :ded_moroz:Можна звичайно і після свят.
Після яких?
Якшо набереться група дворніков - приїжджайМогу вступить в группу наблюдателей за процессом
не питання8RydeRЖеня прав. Зря объявил на пасхальные праздники. Многие уедут в покатушки. Лучше перенеси на неделю, тогда многие смогут помочь (я например)
Рукавиці я спробую принести про запас. І я дуже сподіваюся, що чоловікам стане соромно, що дівчата зголошуються на такого роду працю, для Вас там роботи не знайдеться. ;-)Я готова вступить в группу дворников. Только пилы и перчаток у меня нет
А... Так что, не приезжать?Рукавиці я спробую принести про запас. І я дуже сподіваюся, що чоловікам стане соромно, що дівчата зголошуються на такого роду працю, для Вас там роботи не знайдеться. ;-)Я готова вступить в группу дворников. Только пилы и перчаток у меня нет
Приїжджати звичайно. Жіноча компанія - це завжди добре.А... Так что, не приезжать?Рукавиці я спробую принести про запас. І я дуже сподіваюся, що чоловікам стане соромно, що дівчата зголошуються на такого роду працю, для Вас там роботи не знайдеться. ;-)Я готова вступить в группу дворников. Только пилы и перчаток у меня нет![]()
P.S. 10-го не могу (в этот день открытие роллер-сезона)
А может, ну его!
Пусть эти бревна будут, машини на тропе здоровья добивали в прошлом году!
+я теж проїхав сьогодні тропою здоров'я. Там наче вже легше, повністю проїзжабельний маршрут.Тропу здоровья сегодня проехал, снега и особой грязи нет. Кое-где валяются деревья, но можно объехать, только в паре мест пришлось слезать.
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей