в мене друг який займається комп технікою брав собі їх телік 42". каже що найкраще співвідношення ціни/якості. навіть ціна трохи занижена, так як вони тільки виходять на наш ринок.А кто-то из присутствующих сталкивался с мониторами AOC ...
в корні невірне припущення. я нічого абсолютно не маю проти NEC, але ми розглядаємо конкретну ситуацію... а NEC дуже накидує за ім'я.Взгляд в сторону NEC очень верный. Тут или Savsung или NEC, две краиности.
Все остальное по сотношению качество/цена проиграет
для домашнього користування NEC просто не потрібен при обмеженому бюджеті імхо!
це вже ближче до істини ))Кілька слів:
1. В якості теорії. Якщо визначено приблизно бюджет в 1500 грн. то в принципі не має значення чи це буде NEC, LG чи інший бренд, повірте.
тут уже невірно ... кожен монік з завода має різні стандартні настройки яркості, контрастності, RGB та ін. в магазині немає смислу щось там видивлятись, так як персонал настройками займатись на 99% не буде! тим більше немає смислу дивитись на контрастність, яскравість і т.д. вони практично в кожного виробника свої "фірмові" і що саме головне відносні!- йдіть десь в магазин салон де є велика виставка;
- приглядайтесь до кожного, що в межах бюджету, просіть щоб вам консультант включив його, показав в роботі;
наприклад яскравість - відношення найбільшої можливості світла до найменшої... 1000/0.2 = 5000, 1000/0.16 = 6250 і т.д. і що ці величини можуть показувати? а ніхрена конкреного! маркетинговий хід, не більше.