Очередной детский велопоход поКрыму30.04-10.05.10начинается!

форум для тих, хто збирається поїхати в похід на велосипедах
comandor
*
Стать:чол
Очередной детский велопоход поКрыму30.04-10.05.10начинается!

Повідомлення comandor » 16.3.10 00:18

Детский велопоход - не потому, что в нем участвуют одни дети. Это велопоход для начинающих, или, как мы их называем - для ЧАЙНИКОВ. В 2005-2008 годах действительно в составе группы были мальчишки 11-13 и девченки 16-17 лет, наши сыновья и дочки! Но в 2009 году пришлось вести ДЕТСКИЙ велопоход без детей! Самой юной участнице было 21, а участнику - 19! И это были не мои дети! Но все равно за 11 дней мы прошли 330 км, то есть по 30 км в день в среднем - смешное даже для начинающих велосипедистов расстояние! Зато осмотрели 6 пещерных городов, покорили Ай-Петри, побывали в Ялте и Никитском Ботаническом, накатались по ЮБК до посинения, проехались по Солнечной Тропе, зависли на Поляне Сказок, ночевали - как всегда - у мамонтова дерева в Массандровском парке... Короче, окунулись в море солнца и океан субтропической экзотики ЮБК, напелись под гитару песен у костра, надышались свежим морским воздухом в горах и предгорьях майского Крыма...
Короче, если вы боитесь идти в категорийный велопоход с монстрами велодвижения ДВК, а хотите спокойного нетрудного похода с акцентом на осмотре достопримечательностей, музеев, пещерных городов - давайте встречаться и обсуждать будущее приключение.
И все-таки мне хочется взять в этот поход моего сына, ему в маю 2010 исполнится 14 - значит, предпочтение я отдам велосипедистам с детьми 11-18 лет, неважно какого уровня подготовки. Важно лишь весной 2010 года потттррренироваться в походах выходного дня, приготовить как следует велосипеды и оборудование, чтобы было "тяжело в учении - легко в бою!" Вот.
Ну а подготовку похода я всегда начинаю с песни В.С.Высоцкого

СТРАННЫЕ СКАЧКИ...

Эй, вы, синегубые, эй, холодноносые!
Эй, вы, стукозубые, и дыбоволосые!
Эй, мурашкокожаные мерзляки, мерзлячки!
Хмурые, скукоженные - начинаем скачки!
Э-э-э-эй, ухххнем, э-э-э-э-эй, охххнем,
Пусть рухнем - зато просохнем!

Все закоченелые, слабые и хилые!
Ну, как угорелые, побежали, милые!
Полуобмороженная пестрая компания,
Выполняй положенное самосогревание!
Э-э-э-эй, ухххнем, э-э-э-э-эй, охххнем,
Пусть рухнем - зато просохнем!

Оччень мне нравится заботиться о новичках, посвящать им время и силы, обьяснять непонятное, помогать воспринимать на первый взгляд неприемлемое, поддерживать упавших духом... Случалось и такое в походах... Все ж автономка десятидневная... Ну в смысле что ночуем в палатках под открытым небом...

Нитка похода витиевато запутанная: Бахчи - Чуфут - Тепе - Эски - Мангу - Соко - Ай-Пе - Масса - Байда - Бала - Сева и домой!
Всего километров 300...

Список учасників дитячого ВП 2(?)к.с. Бахчисарай-Севастополь 30.04 - 10.05.10

1. Хоменко Михайло Іванович, 28.05.60, аскет самопровозглашОнний, ДнЄпр, мило, тф, Скайп, досвід, керівник.
?. Хоменко Марія Михайлівна, 30.06.90, КНЛУ 2 курс італійська, Київ, мило є, тф є, Скайп є, Крим 1У, літописець походу.
2. Хоменко Олександр Михайлович, 10.05.96, ЗОШ №2, 7"А", ДнЄпр, мила не є, тф є, Скайп не є, Крим 1У, костровий.
3. Скородумова Тетяна Олегівна, 15.01.74, ТОВ "7ЦВЕТОВ", С.Петербург, мило є, тф є, но поки що не діє, бо заграніца дорого,, Скайп є(невідомий), Cредний Урал - 23 дня (Р), Башкирия - 14 дн. (Р), Горный Крым - 11 д. (У), 12 дн. (Р),Обязанности - от штурмана до повара , кроме реммастера. Завхоз или казначей.
4. Скородумов Михайло Сергійович, 17.12.97, шк. № 536, 5"Б", Санкт-Петербург, ПВД, Ярославская обл. -5 дн. (У), Обязанности - костровой, реммастер.
5. Зінченко Андрій батькович, ??.!!.92, десь навчається, ДнЄпр, мило є, тф не скажу, Скайп не є, Крим 1У, фотограф(?)без фотоапарата.
6. Буравова Маргарита Сергіївна, 08.06.?? , турагенство "Золота подорож", Днєпр, тф є, мило не є, Скайп не є, трен.похід, завхоз або казначей.
7,8,9. Еммі, Олег Еніон(сімпатішний жуть, мені сподобаВся), Прекрасна Незнайомка ????????? зі Столиці, поки що вагаються.
10,11,12. Олег, Оля з сином з ДнЄпра, ходили з О.І.Жулєєм, а це найкраща рекомендація...
14,15. Женя з дочкою, ходили разом в "четвьорку" по Криму в жовтні 2009.
16. Александра з Дніпра - наша людина...
17. Батько з сином 3 рочки з Сімфера, приєднається на 1, 2 травня... в маршрутці не фігуруватиме...
18. Синочок 3 рочки з Сімфера, щоб ніхто навіть гадки не мав, що малий нещасливий...
19. Далі буде...
!!!

16.03.10 берем квитки в плацкарт поїзда №40 Київ-Севастополь до Бахчисарая на 30 квітня 2010 року.

Тоня
бiла та пухнаста
бiла та пухнаста
Стать:жін

Re: Очередной детский велопоход поКрыму30.04-10.05.10начинается!

Повідомлення Тоня » 16.3.10 08:52

Отличная идея похода!
Разум — это в лучшем случае наша жена: мы действительно его часто слышим, только редко задумываемся над тем, что он говорит. (Филип Честерфилд)

wind34
* * *

Повідомлення wind34 » 16.3.10 08:52

Ценовая политика какая? Идея суппер так держать! Летом будет поход или только весной?

ДДП
* *

Повідомлення ДДП » 16.3.10 11:40

Наскока я знаю Командора (а это уже много лет) у него ПРИНЦИПИАЛЬНАЯ позиция - никаких "дополнительных" расходов от участников. Бюджет участника - только свой проезд, свое питание, расходы на свои экскурсии и ничего "лишнего". Скажу больше - Командор готов для тех, кто будет у костра слушать его песни под гитару - готов доплачивать :grin: :lol:

YuriyB
*

Повідомлення YuriyB » 16.3.10 14:00

Еду со своей компашкой практически по вашим точкам, только в реверсном направлении
1% желания + 99% пота = достижение цели (с) YuriyB

Эмми
* * *
Стать:жін

Повідомлення Эмми » 16.3.10 16:10

Прекрасный маршрут!
Едем! :good:

comandor
*

Re: Очередной детский велопоход поКрыму30.04-10.05.10начинае

Повідомлення comandor » 24.3.10 00:46

только в реверсном направлении
Юра, давайте поміняємось телефонами і зустрінемось на маршруті - обожнюю такі зустрічі.
готов доплачивать
ДДП злий! Ну а якщо серйозно: у мене товар - доскональне знання маршруту і специфічна здатність проводить группу безоплатно в усі без винятку достопрімєчатЄльності через "піонерський вхід". Хто готовий заплатить мені і скільки? Зазвичай, коли я продавав свої особисті (замначальника управління культури міськради) запрошення на гастрольні естрадні концерти, я просив половину вартості квитка: мені вигідно (отримав трішечки гривні) і покупцю (потрапляє на шикКонцерт за половину ціни).
1. Ну доскональне знання маршруту... Хто купить? Терра? Вона сама кому хочеш продасть СВОЄ знання і досвід. Цього добра у неї - валом. Женя? Та він облазив Крим уздовж і впоперек, ми разом з ним були у "четвірці" по Криму у жовтні 2009. Нє, у Жені я грошей не візьму... Хіба що частину "общака" за мед... Так Женя ж напакує у рюк для доці СТІЛЬКИ делікатесів, що мій мед буде виглядать - як капля в морі. Маргарита? Ну да, Марго чайник 100% - але ж я її упіймав у парку Глоби тоді, коли вона після двох тижнів їзди "одною ногою по бордюру" тільки-тільки навчилась тримать рівновагу... Катаємось разом, в гості ходимо разом, дружимо - які гроші, про що ви? Андрій? Так він і сам дав мені за мої за ним опікування "Тараса Шевченка", я і не просив... Та він з нами, мабуть не піде - інститут, то да сьо... Олександра? Правда - майже незнайома дівчина, пару раз були в ПВД, при зустрічі цілуватись в щічку не хоче, почни вимагать оплату за мої знання Криму - перестане здоровкатись. Залишаються Олег і дві його знайомі. Ідуть в наш дитячий похід, бо їм підходить маршрут, темп, компанія і досвічений керівник. Постав оплату за участь у велопоході - підуть самі, і будуть праві: навіщо платить, якщо можна не платить. Залишається мій син... Я б з нього узяв оплату - мамаша у нього "при грошах" - але я його і так у неї ледве вимолив, вєл йому купив, корємат, спальник, квитки, годуватиму його і не вантажитиму - аби тільки подихав свіжим повітрям і відволікся від своїх дурних "броділок" на мобільному...
#close_tema
2. Піонерський вхід. Зазвичай "лєвий" вхід віддалений від центрального і незручний. Але безплатний. З чужих "чайників" я б залюбки зідрав половину вартості вхідного квитка - а як же зі "своїх"? Мені здається, як тільки між учасниками моєї команди стануть гроші - команди вже не буде, зникне оте ЩОСЬ, що об"єднує чужих людей і робить з них друзів. Кажуть же - "нє імєй сто рублєй, в імєй сто друзєй"... Ну корочє... За квартиру і за хліб мені треба платить точно так, як ДДП, я п"ятий рік безробітній і ідея комерційних велопоходів мене ДУЖЕ приваблює... теоретично... А практично - я не можу давать статус комерційного моєму дитячому походу, бо боюсь, що тоді зникне ота ефемерна дружня складова цього траневого, по суті абсолютно безглуздого перебування "бозна де бозна з ким і бозна чому і бозна скільки". Ну правда, люди... І нехай ДДП з мене сміється - хоч лусне... І нехай я не сучасний і живу минулими цінностями - для мене вони актуальні і досі, і привабливі до нестями... НАШ дитячий похід НЕ КОМЕРЦІЙНИЙ. #close_tema

comandor
*

Повідомлення comandor » 24.3.10 03:13

Отличная идея похода!
Тоня! я ТАКИЙ ТвОрЧєСкИй чЄловЄк - отлічних від ціЄї ідей походів можу навигадувать - можна буде Дніпро загатить... Кому тільки їх втілювати в життя?
Ви особисто на травневі КУДИ їдете, на чому і з ким?
Летом будет поход или только весной?
У серпні я зазвичай реалізую "пляжно-еротичний велопохід в Любімовку під Севастополь"... http://dav.io.ua/album55269 ну ця тема буде окремо оголошена - чекайте анонсів...

Enion
* * *

Повідомлення Enion » 24.3.10 15:47

я п'ятий рік безробітній
Я вас прекрасно розумію, хоч у самого стаж вдвічі менший.
Залишаються Олег і дві його знайомі. Ідуть в наш дитячий похід, бо їм підходить маршрут, темп, компанія і досвічений керівник. Постав оплату за участь у велопоході - підуть самі, і будуть праві: навіщо платить, якщо можна не платить.
Але навіть якби в мене була б нескінченна кількість рахунків в іноземних банках, я поділяю висловлювання автора в сусідній темі про Крим:
И ещё. О том, что поход носит коммерческий характер можно было сообщить заранее. Для меня платить за поход по Крыму унизительно, похоже на плату за секс с собственной женой.
+1
+2
Наша основна мета - проїхатись великою, дружньою компанією по певному маршруту. Можна і в чотирьох, і в двох!, але це більш актуально для висококатегорійних #crazy_pilot , а не гедонічних варіантів :angel: . Наразі стоїть завдання відпочити.
Що стосується платних музеїв та інших піонерських ходів - з задоволенням посиджу біля велосипедів з баулами (хтось таки має їх охороняти від жадібних поглядів чужинців). В даному випадку мені особисто важливий сам процес вело походу, а не пам"ятки історії. Для другого варіанту(полазить по музеям) я б віддав перевагу пішому радіальному історико-пізнавальному походові.
Мене більше хвилюють місцеві працівники лісогосподарських ділянок Криму, які беруть нал за "ВХІД" куди? Невідомо куди і навіщо.
Вже боролися з подібними красенями в минулому році, які збирають данину з неосвічених туристів начебто за прибирання сміття. Не смішіть мої сміттєві пакети... Після лекції на юридичну тему правда вони повтікали, але ми ж їдемо не з проповіддю і донесенням освіти в неосвічені маси... хочеться спокою і миру.
На железных собаках прочь, от чумных городов (C)

comandor194sm
*

Повідомлення comandor194sm » 30.3.10 11:10

Список учасників дитячого ВП 2к.с. Бахчисарай-Севастополь 30.04 - 10.05.10

1. Хоменко Михайло Іванович, 28.05.60, аскет самопровозглашОнний , ДнЄпр, мило, тф, Скайп, досвід, керівник.
. Хоменко Марія Михайлівна, 30.06.90, КНЛУ 2 курс італійська, Київ, мило є, тф є, Скайп є, Крим 1У, літописець походу.
2. Хоменко Олександр Михайлович, 10.05.96, ЗОШ №2, 7"А", ДнЄпр, мила не є, тф є, Скайп не є, Крим 1У, костровий.
3. Скородумова Тетяна Олегівна, 15.01.74, ТОВ "7ЦВЕТОВ", С.Петербург, мило є, тф є, но поки що не діє, бо заграніца дорого,, Скайп є(невідомий), Cредний Урал - 23 дня (Р), Башкирия - 14 дн. (Р), Горный Крым - 11 д. (У), 12 дн. (Р),Обязанности - от штурмана до повара , кроме реммастера.
4. Скородумов Михайло Сергійович, 17.12.97, шк. № 536, 5"Б", Санкт-Петербург, ПВД, Ярославская обл. -5 дн. (У), Обязанности - костровой, реммастер.
5. Маргарита Сергіївна Буравова, Днєпр, з І-нетом не знайома абсолютно, тренувальний похід, кухар-консультант, може експерт...
6. Діма ??.!!.86, десь навчається, Н-московськ, мило є, тф не скажу, Скайп не є, Крим 1У, гітарист, популяризатьр творчості Вєні Диркіна....
7. Яцив Олег Вячеславович, (Енніон), официально безработный, Киевская обл., г.Бровары, Турподготовка: 5-ти дневная реконструкция под Житомиром, 5-ти дневный вело поход (Севастополь - Чертова лестница - Ай-Петри яйла -Алупка - Алушта - Ангарский перевал - сев. Демерджи - Терке яйла - т/с Буковая - Курган славы - Симферополь), радиальный вело поход (Подобовец - Синевир, Подобовец - г. выс. Верх), радиальный велопоход (Лучистое - Демерджи, Ангарский перевал - Чатыр-даг), радиальный велопоход по львовскому кольцу.
Обязаности: фотограф(ультразум компакт), реммастер, костровой.
Пожелания: слаженность группы; позитивный настрой; обьективное руководство
8. Соловей Ирина Анатолиевна, (Еммі), Киевская обл., г.Бровары, Турподготовка: 4 дневный поход Бахчисарай-Евпатория, матрасный 2-ух недельный поход Меганом, Лысая Бухта, Коктебель и тд. Обязаности: медик, хорошо разбираюсь в лекарствах, медикаментах, причинах и симптомах болезней, той или иной боли. (перебинтовать, обработать рану и тд.). Уборка территории после разбитиия лагеря, слежение за порядком.
Пожелания:
- В случае изменения погоды (затяжных ливней и тд), снять бюджетное жилье, дабы высушиться, прогреться и тд.
- По бане не знаю, возможно в течении каждых 3,4 дней помыться где-то, помыть голову или становиться на ночевку у места с большим количеством воды (дабы помыть голову).
- Спланировать маршрут так, чтобы побыть у моря более 2-3 часов, подышать морским воздухом.
9. Гузовец Инна Владимировна, КНЕУ(учеба), Киевская обл., г.Бровары, Турподготовка: 4 дневный поход Бахчисарай-Евпатория, матрасный 2-ух недельный поход Меганом, Лысая Бухта, Коктебель и тд.
Обязаности: уточняются.
Пожелания: есть необходимость покинуть группу по маршруту (в Ялте)
10. Колеров Євген Олександрович, 21.05.74,Київ, СП "Світ Інтернешонал" 044-235-6681, 4к.с. Крым, участник, завхоз.
11. Гонтарь Яна Юрьевна , 3.11.95, Київ, СШ, Опыт участия в категорийных велопоходах - ПВД, костровий, літописець походу
12,14,15. Олег, Оля, Денис, сім"я з Далекого Далека, Днєпр, пропали, інформації - ноль, знаю тільки, що взяли квитки ТУДОЙ. Чи взяли СОТТУДОВА - без понятія... Лічних данних немає - як буду оформлять в Маршрутку - не уявляю... Треба звякнуть Олі...
16. Jeti, батько з сином 3 рочки з Сімфера, приєднається на 1, 2 травня... в маршрутці не фігуруватиме...
17. Синочок 3 рочки з Сімфера, щоб ніхто навіть гадки не мав, що малий нещасливий...
16. Далі буде...

Фу-у-у-у-ух... нарешті... Уря-я-я-я-я-я-я-я!, товАрістчі!!!!
Ще попоїздять по Україні її сини і дочки... на велосипедах... ах... ах...

comandor194sm
*

Повідомлення comandor194sm » 1.6.10 11:57

Велопохід успішно проведено, взяли участь 14 осіб, фотозвіт в аналогічній темі у розділі "Велопоходи НТП і СТП" на форумі велоднепр дп юа на 10 сторінці! До нових велопоходів!
Ще попоїздять по Україні її сини і дочки... на велосипедах... ах... ах...

Повернутись до “Походи”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей