Объективы, в особености выбраные тобой, полностью проявляют себя на пленке, а на цифре будут вести себя не лучше совковых, разве только в светосиле выиграешь.
Вибачте, але в цьому з Вами не погоджуся. Я за останній рік перелопатив більш-менш серйозний пласт всілякого скла, совєцького і не дуже. Можу точно сказати, що різниця навіть на "кропі" помітна неозброєним оком. Якщо і на плівці Гелос 44 - шлак, то таким він на цифрокропі теж буде. А якщо ЕВС фуджинон 28/3.5 на плівці - один з найкращих шириків, то він так само покаже себе і на цифрі. Звісно, динамічний діапазон і розподільча здатність плівки є недосяжною навіть для цифрозадого СФ, не кажучи про дзеркалки з ФФ матрицями, але різниця дуже помітна навіть за таких умов. А про "малюнок", бокЕ і т.д. годі й говорити

Так, фокусна відстань змінюється, і змінюється кут огляду, дещо розширяється DOF - з цими нюансами нІкуди подітися. За прогрес доводиться платити.
Я зрідка знімаю на плівку, маю дуже гарну систему (байонетна Fujica, "неперспективна" система, як і Мінолта МД

), теж для душі, хоч і поскромніша за представлену ТС. Втім, переваги цифри даються взнаки

Оперативність, краща захищеність відзнятого (людський фактор зводиться до однієї людини - самого мене), більші можливості пост-процесингу, менші накладні витрати - для мене особисто це вже достатньо серйозні аргументи

Щодо того, чи пиляти - сам точно не буду, і ламастєрам теж не довірю. Зате є один знайомий - дуже толковий фотомайстер, "перевірений"