Абсолютно вірно!та фото - банальный фотошоп. клонировали картинку и нарисовали трубу
Як ви бачите падіння девайсу, що стоїть на 4ох колесах, які розташовано у двох паралельних площинах?Так-как сделанно на фото, может помочь только в падении и членовредительстве.
немає. боЧи є такі кронштейни у київських магазинах з відповідної тематики?
еще раз, для того, чтобы это была жесткая конструкция одной перекладины мало - читай что написал велокэт, или чукча не читатель, чукча писатель?використання такого девайсу заборонене правилами дорожнього руху. та й не зрозуміло навіщо воно потрібно. якщо потрібно їхати швидше - краще тандем або веломобіль
Когда стоит вопросов нет, но вот в движении... Например, что будет, если байкеры захотят объехать яму на дороге с разных сторон? Думаю легко освоить такой тандем смогут только мастера по синхронным видам спорта. Или предлагается и рулевое задублировать? Тогда одной трубой точно не обойдешься.Як ви бачите падіння девайсу, що стоїть на 4ох колесах, які розташовано у двох паралельних площинах?
Не привід для падіння. Це можна розглядати як альтернативні гальма. А про цей випадок є ще байка Крилова "Лебедь, щука и рак".Например, что будет, если байкеры захотят объехать яму на дороге с разных сторон?
все, что не разрешено, то запрещеноАле як можна заборонити те, чому назви ще немає -- принаймні в українській мові?
Существование матрицы пока не доказано, а в законах человеческих все наоборот.все, что не разрешено, то запрещено![]()
:shock:Продам набор для соединения несколькоих велосипедов в один
Стоимость - $1500
этот ваш более дешевый вариант запрещен пдд, ибо не безопасен. да и вообще, беременным женщинам противопоказаны излишние нагрузки.Гаразд, добродії, я розумію, що збудив тут багато здивованих і заінтригованих девайсом.
Отже, замишляється свого роду велопотяг, для сумісного катання із вагітною дружиною, силове навантаження якої певний час доведеться брать на себе через відомі обставини.
Triz, вибачте, я поки що не ваш клієнт, бо відшукав більш дешевий варіант
Не знаю, як у Києві, в Одесі на дотримання-недотримання велосипедистами ПДР ніхто не зважає. Ну, і немає безвихідних становищ, правда?этот ваш более дешевый вариант запрещен пдд, ибо не безопасен.
у зв'язку з чим і прагну до винаходів.да и вообще, беременным женщинам противопоказаны излишние нагрузки.
вот вроде бы взрослый человек уже, а до сих пор не знаете, что ПДД кровью написаны.Не знаю, як у Києві, в Одесі на дотримання-недотримання велосипедистами ПДР ніхто не зважає.
очень не советую. знаю на собственном опыте, что буксировка велосипеда хоть немного по извилистой или неровной дороге приводит к падению через 50 метров - не большетрамвайна зчипка:
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей