странный мануал. где нашел такой?Підкажіть, будь-ласка, скільки потрібно лити масла в демфер Reba Team (2009). Проблема в тому, що в мануалі за 2009 рік на початку є таблиця, в якій указано 133 ml (стор. 6), а далі у розділі про сервіс демфера вказано 110 ml (стор. 31)! Це що помилка у таблиці ? Скільки потрібно: 110 чи 133 мл ???
это не "пружина демпфера", это корпус локаута blackbox motioncontrol. он титановый.З.З.З.І. На диво, пружина демпфера металева оО
не забудь написать, как будет работать при 110. если нормально, то это и постановим считать истинойОк. Спробую залити 110. До речі, на веломанії у розділі про рокс шокс колись це питання вспливало, але не можу зараз знайти. А перечитувати пару сотень сторінок часу нема.
С 2005 по 2008 где-то так и было..shapirus, ти хочеш сказати, що з 2006 року конструктив вилки не змінювався, а тільки фарбують у інший колір і клеють нові наклейки
Ну функционально корпус демпфера (что пластиковый, что титановый) - это как раз пружина, или ты думаешь как он работает? :)это не "пружина демпфера", это корпус локаута blackbox motioncontrol. он титановый..
Що за вилка ?у мя при локе ходу всего 5 мм примерно.
це означає що для спрацювання функції фладгейта потрібно прикласти МАХ зусиль (сила удару+вага райдера).domani_tz_qi, фладгейт у мене на максимумі.
тора 318 может и меньше ходу . .2-3 мм ... гдето так.Що за вилка ?domani_tz_qi, фладгейт у мене на максимумі.
Єдиний нюанс - при залоченій вилці, вона легко продавлюється на 15-20 мм, а далі повністю блокується. Чи так і повинно бути ?
гм, каких конкретно? я встречал тысячу мнений, что motul fork oil (линейка factory line) -- это вообще лучшее, что можно найти для демпфера. сам не пробовал. собирался вот вскоре брать его.Шановні, підскажіть хто яке мастило використовує для вилочки Reba. Ну це якщо хтось її власноруч перебирав, бо я маю гіркий досвід використання амотизаційних мастил Мотюль.
Використовувалось MOTUL Fork Oil Expert 5W та MOTUL Fork Oil Expert 15W. Що стосується зими то на рідному мастилі що йде в демфері по дефолту, а це виключно срамівське 5 W, вилочка нормально працювала і при -10, ну може була зовсім трошки повільнішою. А з мотюль цієї зими вона майже повністю лочилась при температурі від -3.гм, каких конкретно? я встречал тысячу мнений, что motul fork oil (линейка factory line) -- это вообще лучшее, что можно найти для демпфера. сам не пробовал. собирался вот вскоре брать его.
что касается зимы, то чудес не бывает, на зиму надо лить 2.5w в демпфер вместо 5w, какое бы это масло ни было.
Повернутись до “Вилки и амортизатори”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей