Подскажите плиз.

Як правильно вибрати гірський велосипед, де купити дитячий велосипед,
Show
где недорого купить велосипед on-line, как выбрать велосипед подростку, женские велосипеды - чем они отличаются. Где лучше купить велосипед, цены на велосипеды, как купить велосипед б.у. Почему велосипед лучше покупать в специализированном магазине. Какая гарантия на современные велосипеды. Чем отличается шоссейный велосипед от кроссового - ответы на эти и многие другие вопросы вы найдёте в этом форуме

DiSi
*
Стать:чол
Подскажите плиз.

Повідомлення DiSi » 24.9.04 16:08

Появилась возможность стать счастливым обладателем двухколесного дуга. Не хотелось бы оказаться обладателем кучи металлолома и по этому – пару вопросов к знающему люду, чтоб неспешно, но качественно определиться:
1) подскажите вел для тур походов в Крым поездок в село и вообще куда глаза глядят ... И участие в мультиспортивных гонках (Аля- Винница, Житомир, итд.)
2) Сумма порядка 2000 грн.
3) На сколько целесообразно покупать вел Б\У, – если брать на что смотреть в первую очередь.
4) – сейчас конец вело сезона, (и у меня в том числе – ездить активно начну весной). На сколько сейчас падают цены. Стоит ли искать сейчас покупать или уже искать в начале весны – чтоб не пылился вел дома.
Вот и все

Pooh
Модератор

Повідомлення Pooh » 24.9.04 16:40

Покупай сейчас - сезон заканчивается и в нормальных магазинах нормальные скидки.

Первую страницу сайта видел? OXYGEN за 1797 грн и еще деньги останутся на нужные причиндалы.

Потрогать и купить мона здесь: ул. Землячки, 20. Тел. 45-909-45
Сдай кровь - спаси жизнь! http://www.donor.org.ua

PSyX
* *

Повідомлення PSyX » 30.9.04 12:20

покупать нужно сейчас по распродаже или по предоплате на след сезон... если новый!
а если б/у, то основное внимание нужно уделить РАМЕ и вилке..... А вообще лучшим вариантом было бы взять с собой знающего человека, что бы он помог тебе в осмотре предлагаемого к покупке двухколесного друга! ;)

Fzzl
Дядя Хрюша

Повідомлення Fzzl » 30.9.04 12:22

Не надо б/у, акционные Kelly's сейчас - лучший вариант за свои деньги.
What kind of fool am I?

Olimpiya
* * * *
Стать:жін

Повідомлення Olimpiya » 30.9.04 12:55

Да, скорей всего Оксиджен самый нормальный вариант за эти деньги, там еще Треков кучу привезли, можно и на них посмотреть

Pooh
Модератор

Повідомлення Pooh » 30.9.04 13:34

там еще Треков кучу привезли, можно и на них посмотреть
Причем по очень приятным ценам 8) Сам видел вчера :D

jk
* * * *

Повідомлення jk » 30.9.04 13:37

Кто - то может объяснить смысл этой фразы старому кооператору, который руководил менялами возле ЦУМа в 93 году ? :duma:
А!
Я вас пам"ятаю! :) Я вчився в школі поруч.
Ви стояли з картонними табличками біля центрального і бокових входів. :D
Ще там був серйозний сигаретний бізнес. :p

І коли хтось проходив - казали:
"Доллары, марки. Покупаем, продаём" :)

Але я проходив повз вас і купував в ЦУМі зошити. :anti:

Kolia Kilch
* * * *

Повідомлення Kolia Kilch » 1.10.04 08:52

А хто багато заробляв, до того приходили дяді та вішали його у лісі за ... ноги.
Гарні бюджетні варіанти: Gary Fischer Wahoo (за ці гроші - може навіть з дисковою механікою, яка бруду меньш боїться, Gary Fischer Wahoo D), або ж Merida Kalahari 590. Також, зараз став більш-менmш пристойним Merida Matts Sport 300. Мається на увазі, за вказані гроші.

Маю на увазі, що краще не брати з вилками Top Gun або RST, тому що ці "дрова" клинять меньш ніж через рік. На вказаних моделях стоять Rock Shox або SR Suntour.
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

Jeka
*

Повідомлення Jeka » 4.10.04 23:57

У меня таже забота: хочу купить себе велосипед до 2000грн. Скажите, как соотносится Kalahari 590D, Oxygen, Matts 300 и Salamander? В чем существенные отличия и что лучше брать?

VooDoo

Повідомлення VooDoo » 5.10.04 01:41

Kolia Kilch, можеш розтовкмачити слова
Top Gun або RST, тому що ці "дрова" клинять меньш ніж через рік

Особливо цікавить дієслово "клинять". Справа в тому, що на форумі я постійно стикаюся з негативними відгуками про вилки RST, при цьому вже другий сезон катаю на RST OMEGA AET (повітря, пружина,89мм), пробіг 6500 км, моя вага 95 кг, не стрибаю, і поки що не бачу підстав скаржитися на цю вилку RST. Звичайно, людині властиво бажати кращого, але вважаю, що для початкового рівня і неагресивного стилю катання не все так жахливо.

Kolia Kilch
* * * *

Повідомлення Kolia Kilch » 5.10.04 08:32

Так в тебе далеко не початкового рівня вилка. Я маю на увазі початкові, дешеві варіанти. Моя "Top Gun" взагалі працювала "ліниво", а через рік зовсім заклинила. Кородували поверхні тертя. Спасибі, що не розвалилася. Кажуть, їм властиво "пити воду". Зараз стоїть "Suntour XC 60", теж дешева, пружина і все, працює на рівень вище.

Щодо властивостей велосипедів, то "Merida Matts Sport 300" виявився трошки "в"язкуватим", у порівнянні з ним "Gary Fischer Wahoo" набагато динамічніший. Це машини однієї цінової категорії, з практично однаковим обладнанням. Причин не знаю, чи рама винувата, чи обвіска. На "Matts Sport 300" враження таке, наче спочатку натягуєш пружину, а тільки потім від починає реагувати та рухатись. Набрати 50-60 кмг не можу навіть на досить крутому спуску. Тобто, про кубок Гонзалеса :) годі і мріяти.

"Merida Matts Sport 300" - туристичний бульдозер для дальніх спокійних прогулянок
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 41 гість