2Faxegio
відредагував свій пост, перепрошую, якщо щось не то сказав, я давно тут не був і вже позабув засади редакційної політики;) я просто дійсно планую робити більше, ніж писати, і "спробую довести ділом, що це не лише розмови"
2Paladin
>Вот как по Вашему что боле важно для города?
Шановний колего,
якщо ви дійсно цікавитеся моєю думкою щодо ваших міркувань, то я не пошкодую часу і поясню вам її.
КМДА - структура складна і розгалужена. її можна порівняти з урядом, тільки в меншому масштабі. в уряді, як ви знаєте, є міністерства, які займаються цілком різними питаннями - і освітою, і обороною, і паливом, і промисловістю, і навіть екологією. і вони це роблять постійно і одночасно - незважаючи на те, що, наприклад, сьогодні для нашої країни найважливіше - підняття пенсій та зарплат бюджетникам (наприклад).
аналогами міністерства в КМДА є головні управління та управління. (дивітья
http://www.kmv.gov.ua/divisions.asp?IdType=1). вони так само опікуються різними проблемами - заміною труб, вивезенням сміття, озелененням, будівництвом мостів та доріг, прокладанням тролейбусних маршрутів, лікарнями, школами етс. і вони це теж роблять постійно і одночасно.
сподіваюся, тепер ви розумієте, що в нашому випадку одне не виключає інше. коли управління комунального господарства буде зосерджено на проблемі 5 полігону, ГУ благоустрою може реалізовувати програму створення мережі велопарковок, а ГУ транспорту - велодоріжки на мостах. їх для цього і тримають, і це і є їхнє призначення, їхня місія - для нас, громадян.
сподіваюся, тепер вам став трохи зрозуміліший мій план дій.
питання реєстрації ГО поринає в приватне обговорення і буде винесено в форум тоді, коли ця організація дійсно буде зареєстрована (якщо модери не проти).