Спільнота — це група людей, які відчувають досить спільного між собою з якої б то не було причини, щоб мати спільні прагнення, цілі та структури[1].
Ключові ознаки спільноти:
Географія
Спільність поведінки
Загальна самоідентифікація
Спільні інтереси і потреби
Зв'язок і усвідомлення загальних цілей
При цьому важливим критерієм спільноти є те, що люди спілкуються один з одним з тих питань, які і об'єднують їх у спільноту.
У сфері соціальної роботи, починаючи з кінця 60-х років, терміном співтовариство (Communities) позначають групу людей, що об'єднані спільними ознаками, та мають певний духовний зв'язок між людьми (єдність).
1. є. що далі?то є спільнота, чи нема?
От камінь, за який все шпортається - які цілі у велосипедиста можуть бути? В мене особисто - покататись, прогнати друге і третє дихання, отримати мязову радість, поспілкуватися з природою і втекти хоч на пару годин з остогидлого людського мурашника. Навіщо мені для цього спільнота? Мені досить кількох друзів, які сьогодні мають намір проїхатися тим же маршрутом. А по вулицях кататися, вдихаючи смог і насолоджуватися архітектурною естетикою "хрущовок" - танунафік, хай мені ноги побриють
Зв'язок і усвідомлення загальних цілей
Я тіпа натякаю, що незалежно від того чи ти почуєш "да" чи "ні" виникає питаня "що далі?". Чи ти просто хотів почути "да"-"ні" і все, тема закрита і з усвідомленням "чи є спільнота" можна мочити штани від радості і спати спокійно?Визначся вже якось))
Ну правильно, нетути.: Але я цього не спостерігаю поки.
Дромомания - такая же предпосылка для формирования групп как и спермотоксикоз.До речі, на початку теми Tibor згадував про дромоманію. Так от це також достатня передумова для формування спільноти
Горностай, погодь, дай поржать.Тему закрываем?
Или все же хочется еще бла-бла?
Перевыборы. Или переаттестация. Или какой грантик намечается. В любом случае, реальная цель действа нам объявлена не будет (как это всегда было со всеми их темами здесь), так что не парься... (хотя, как минимум очередной отчетик об "активной работе с веломассами" уже можно составлять)Что ты от этого узнать\получить хочешь.
Оу. Вас в психологии прокачивать начали.Саме так. *смайл*
Я так не їзджу. З точки А в точку БVaryat, ок. А як щодо такої цілі: доїхати з точки А в точку Б із задоволенням і без ризиків?
Ну зачем же настолько обобщать? Люди не верят в то, что конкретная, хм... группка людишек... делает добро-бобро. Потому как нет, не делает. А совсем даже наоборот. О чем явно свидетельствуют следы их деятельности на асфальте некторых тротуаров города. Как-то так...Почему то народу сложно верить что есть люди которые делают добро просто из мотивации что добро это клева...![]()
Кстати золотые слова. Жалко на цитаты разберут.Чтобы делать добро - организация не нужна. И общественность тоже. Просто иди и делай...
Деньги обычно на голову падаютАхаха. А деньги?.
Если он есть - не отбивает.В том-то и опасность. Многим отбивает моск...
Примитивные вы сущности, отравленные золотым тельцом. Жалко, Соросу не удалось поломать мировую финансовую систему. Может хоть Мавроди удастьсяАхаха. А деньги?..
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей