Справа в тому, шановний, що ви, ймовірно, вважаєте за носіїв української мови усіх тих, хто не розмовляє росийською, а якоюсь іншою мовою що дещо схожа або то на українську, або то на російську, але головне - не є російською.Сейчас, правда, редко можно в Киеве услышать, разговаривая на украинском: "о, село приехало"!
Позаяк за україномовних я маю тільки тих, хто говорить українською мовою. Саме тому я у 80-90% випадках можу сказати, що "приїхало село", бо він (вона) користується жахливим суржиком. І як ви є таким блискучим патріотом української мови, то мали б в свою чергу дистанціюватися від такого лін'вістичного контингенту, бо то не є ні вкраїнська, ні російська мова, як то кажуть наші північні сусіди - "ни вашим, ни нашим". Але, але.. "Національно свідомим" така статистика вкрай невигідна, оскільки це суттєво вплине на кількість справді україномовного населення у країні, що є їх єдиним козирем.
Справді, дивує шалене, іраціональне, наскрізь, якщо хочете, недемократичне бажання влади шанувати своїх же людей, тих, що сплачують такси, тих, що голосують та обирають.