Ха, я іноді використовую такий антикваріат, як факс!
Іноді, пару раз за тиждень хтось дзвонить, і телефон використовується за призначенням.
Але правда, як хтось викине цей атавізм з дому, я буду радий. Тільки тому, що колись це було дуже важко встановити, хоча здавалося, чого простіше - проведи кабель, під'єднай до апарату. Але треба було купу нервів з'їсти, комусь дати на лапу, або мати звязки. Мій друган якось експерементував, ще його дід подав заявку, років 25 тому, він перебрав чергу, нікому нічого не давав, по чесноку чекав у черзі. Чекає до цих пір!
Звичайно, ж він йому нафіг не потрібний вже , але факт, що тоді телефоністам клієнти пофігу були.
Ну і ще, тема нагадує історію з радіоточкою, того ж самого оператора, теж досить геморойно було відключити, копійки за нього платилося, але щоб відключити, треба було походити!
А, іще, мене закольобувало щомісяця ходити на пошту і оплачувати абонплату за телефон, то я за раз кидаю 200 грн, на кілька місяців вистачає, але коли плачУ, оператор робить великі очі, і перепитує, бо ніхто так не платить)))