Прочитав одну статтю, задумався... і зробив висновок, що даремно ми тут сперечаємось

viewtopic.php?p=2001631#p2001631
А ну-ка, знаток, расскажи здесь почему они взяли такое название.Наприклад оцей (не реклама). Тільки він до примітиву Малевича ніякого стосунку не має.
Доказательство можно сделать или не сделать. На этом всё.Ми нічого не доводимо. Просто балакаєм
Кстати, про Лисапетный Батальон. Имел неосторожность лицезреть их на расстоянии вытянутой руки и фотографировать. Вот этот срез культуры в стиле oseledets'n'gopak должен умереть. И здесь есть, что современному искусству предложить: ДахаБраха, например.С нас было довольно. «Хватит!» – сказали мы, вспомнив старинный закон Йомасалы Хухиса: «Если бы Йомасала хотел, чтобы ты смотрел на дерьмо, он поместил бы твои глаза сзади». © Лесь Подерв'янський
Я знаю їх. Зобов'язаний знати. Я ж музикалку закінчував як клавішник... Обидва талановиті музиканти. Віртуози. Правда, незрозуміло, навіщо Валентина при всіх своїх талантах попхалася в політичні розборкиВот Вы, лично Вы, Вы знаете, кто такие Андрей Дубий или Валентина Лисица?
В якості треша - так. В якості душі народу - ні.Вот этот срез культуры в стиле oseledets'n'gopak должен умереть.
Я його не вибираю. Я завжди пробував це ігнорувати. Але його настільки багато назбиралося, що вже приходиться від нього ховатися. Звісно, можна закрити очі, закрити вуха і аристократично від цього відвернутися. Але від того, що ти заховаєш голову в пісок, воно саме нікуди не зникне. А мені хочеться, щоб зникло. Або хоча б пристойно розсмокталося... Квадрат Малевича це так, це досить спрощений і досить древній приклад профанації мистецтва. Зате класичнийМне не понять, почему при свободном выборе между дерьмом и хорошим интеллектуальным продуктом Вы выбираете дерьмо. Это форма мазохизма?
Было время, я сидел на музыкальном форуме. Мы тогда упражнялись в словоблудии: писали рецензии. Это был период, когда широкополосный интернет наконец-то стал достпупным для бедных и мы пытались выкачать всё. Download Manager работал в режиме 24/7. Пробуя до 30 новых альбомов в день (!) чувство пресыщения периодически подкатывало. Казалось, ничто не может удивить.Я його не вибираю. Я завжди пробував це ігнорувати. Але його настільки багато назбиралося, що вже приходиться від нього ховатися.
Какашка є не тільки квадратна. Мене взагалі нудить від всілякого трешевого сміття, що в малюванні, що в музиці, що в літературі, що в кіно чи в театрі. Он наприклад - еспресо.тв намалювало такий собі топ "народних звйозд" естради. Ще Дзідзя й Лісапетний батальйон якось можна слухати/дивитися, і то не все, а решта звйоздочок - таке ж ге, як і квадрат_малевича. Ну їх нах. Я вже краще буду олдскульну класичну музику цілими днями слухати, ніж занурюватися в отакий біснуватий і гидотний андеграунд. Якась мода на півників з гавна зараз мабуть пішла...
Звісно, що це кіно не для всіх, а більше для поціновувачів творчєского наслєдія Вєрки Сердючки для п'яних і убогих, та все ж... До Полякової взагалі окреме питання - нєфіг тут з кокошниками по сцені соватися, кокошники доречні у рашці, там їм і місце, а тут це все одно, що аквафрешовим прапором на сцені вимахувати. І не треба мені розказувати, що політика і мистецтво то різні речі - в тій же рашці вони давно вже заодно.
Bartok Bela Viktor Janos (1881 - 1945)Занадто багато какофонії. Перебор модерна однозначно
https://youtu.be/a50qT9bW2Qo?t=1h13m35sЗанадто багато какофонії.
А просто можна говорити, без натяків? Це його річ? А роки, виділені болдом, мабуть мають означати, що то не сучасний твір і модерновим іменуватися не може? Я вірно зрозумів, чи там іще тонший натяк?Bartok Bela Viktor Janos (1881 - 1945)
То буде дзижчання комара на півклавіатури і дзижчання мухи на наступної пів. А для наступного тону потрібно ще один рояль ставити. І таких роялів 12 штук. Або розширювати клавіатуру одного рояля до безкінечності. Квадрат малевича в музиці. Хоча то все жарти. Мікротональна музика має право на існування. Вона добре підходить в якості релаксуючого фону. Але для динамічних насичених партій її мікроскопічний звукоряд ну зовсім не годиться. От як в мікротоніці зобразити щось схоже на пафосний "Політ валькірій". А ніяк... Досить вузькоспеціалізована музика.а если разделить тон, скажем, на 64 ноты?
Реальность - это реальность. Деформируем её мы у себя в головах.нагадує кубізм - така сама деформована реальність
мир уже придуман. Вот это, что придумано приобретает разные формы. И всё.Просто Витык пытается сказать, что
Я считаю, что психоделика природна нашему мозгу.аутентичную греческую музыку, восстановленную историками по старым записям. Мозговынос ещё тот. Психоделичненько.
Донеслось через триллионы лет откуда-то из глубин Вселенной.Завжди має бути якась межа
Ограничить!взяти ту же скрипку - там мікротонів мільйон - як хочеш,
Ну-ну. Цікава заявкаЯ считаю, что психоделика природна нашему мозгу.
В этом вопросе вся твоя суть.Ти пропонуєш всім туди рухатись?
Ні. Але границі на рівні здорового глузду таки мають бути.Если что-то делать, то всем и в границах дозволенного по проторенной тропинке.
Вот ещё одно подтверждение.щоб усе залишилося, як було.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 229 гостей