Порадьте якийсь фізичний магаз де можна як білій людині: прийти, поміряти і придбати.
Дяк.

Глянув їхній сайт. Найдешевший чохол для планшетника - 250грн. Найдешевший чохол для іПада (по-ідеї такий мені треба) - 900 грн. Стілус, тупо такий же як я купив китайський за 2 бакса - 200грн. Хай вони йдуть в жопу з такими цінами.вчера был в нотусе, тот который на дружбы народов, там приличный шкаф только с чехлами
туда можно сходить, поменять , и буть увереным что для первого яблопланшета подходит, а потом пойти наебай, выбрать за 3 уо хороший чехол и заказать.Глянув їхній сайт. Найдешевший чохол для планшетника - 250грн. Найдешевший чохол для іПада (по-ідеї такий мені треба) - 900 грн. Стілус, тупо такий же як я купив китайський за 2 бакса - 200грн. Хай вони йдуть в жопу з такими цінами.вчера был в нотусе, тот который на дружбы народов, там приличный шкаф только с чехлами
Але за варіант дякую.
Щоб уточнити: чохли треба бюджетні: до 300 грн., такі які в китаї за 8-15 баксів продаються.
та наєбай я і зараз можу сходити. просто на різних рос.сайтах пишуть що деякі чохли під 1-й іПад підходять, деякі більш-менш але бовтаються (цей китайський тонший трохи ніж іПад), деякі пишуть що якийсь супер і сидить класно, а деякі пишуть що цей же сидить так собі, що якийсь кращий... і так без кінця. Щоб от була якась модель яка супер підходить і ніхто її не обісрав (бовтається, хреново прошита і т.д.) - такого не зустрічав.туда можно сходить, поменять , и буть увереным что для первого яблопланшета подходит, а потом пойти наебай, выбрать за 3 уо хороший чехол и заказать.
агапродолжать?
Ну загалом meral все написавРозкажи мені, будь ласка, що можна робити з планшетом? Навіщо він?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 232 гостей