01.05.2012 (R) Українка - Трипілля - Халеп`я - Вітачев

Велосипед це не просто засіб пересування. Велотуризм та велопоходи вихідного дня дозволяють нам зміцнити здоров'я і заглянути за обрій ...змінити життя.
AxelP
* * *
Стать:чол
Re: 01.05.2012 (R) Українка - Трипілля - Халеп`я - Вітачев

Повідомлення AxelP » 1.5.12 20:12

Доехал без приключений, спасибо огромное за покатушку "матрасную" (=, горки в конце уже доставляли море удовольствия)особенно вниз 3-4 мин вверх тех же 3-4. Понравилось на обратной дороге по трассе 30-35, понял теперь почему там шоссеры ездят) часто маршруты ихние читаю, я так понимаю гдето в тех краях, ибо там не асфальт, а рай...просто рай), покупатся было 100% вовремя)неукатался всмерть, только попа болит (думаю может еще в город поеду ) чесных 150+, тяжело было только первые 50 =) и первый подьем 10% =) . Сам в шоке #crazy_pilot как так получается) Спасибо за поездку :good: 8) . обгорели всетаки колени ниже комбеза и руки 2м слоем сверху :lol:
Смысл жизни имеет вкус поцелуя =)
поцелуй иногда бывает воздушным...
иногда сладким...
иногда горьким...
главное чтоб он не был последним =).

2012-2013 - 3,5k km

"— Не ходи туда, там тебя ждут приключения.
— Ну как же туда не ходить? Они же ждут!"

Flanker
* * *

Повідомлення Flanker » 1.5.12 20:19

печеньки закончились на этот раз? :good:
:yes кончились и как топливо, ещё до подъезда к Киеву, как съестной запас был оприходовано всё что вывез из дому на перекусе в Витачеве, теперь дома нету печенек. :cry: ещё слопал заначку печенек Ани.

rozumnyk
* *

Повідомлення rozumnyk » 1.5.12 20:27

ну вы и лоси )))) я теперь два дня отходить буду ))))
Огромеднейшее всем спасибо за компанию ))))) Такой кайф приехать домой и завалиться в теплую ванную )))) Ради таких моментов стоит жить ))
"...everything that ends on "-inium" and "-anium" does not come cheap"

Ul@senko
Кращий Органiзатор Покатушок Сезонiв 2012 - 2017
Стать:жін

Повідомлення Ul@senko » 1.5.12 23:28

У мене скромніше, лише 129 км матрасу у ДУЖЕ приємній компанії. Було дуже класно і весело, не дивлячись на всі пригоди.
...На місці старту зібралося нас шестеро (Ul@senko, Мурзик, Miker, rozumnyk, Flanker, AxelP).
Погода була досить прийнятна, спека почала діставати вже в обід.
Живенько так рушили, але ще на Кільцевій нас чекав перший ахтунг - прокол у Мурзика.
Так і не знайшовши причину проколу Зображення, змінили камеру, заклеїли дірку і рушили далі.
На Столичному шосе сьогодні тренувалися шосери Зображення, і по-одному, і парами, і групу немаленьку зустріли (в районі Козина), де ми передчасно звернули з шосе. Повернулися, проїхали ще 2 км - і вже вірно повернули на Українку.
Дорога трохи зіпсувалася, і неприємності у вигляді "зміїного укусу" після пійманої ями вже отримав Flanker. Камера відновленню не підлягала Зображення.
2 проколи на маршруті - то в нас нечасто буває, тому, вирішивши, що неприємності вичерпано, ми у доброму гуморі в`їхали в Українку Зображення.
Чудове місто, позитивне, чистеньке, ще й на березі Дніпра Зображення.
Доки милувалися його красотами, проїхали пляж. Спохватилися вже у Трипіллі :crazy: .
Колективно вирішили купатися на зворотньому шляху, і поїхали далі - шукати воду і гірки.
Перед гірками зупинилися біля магазину, і, оскільки вже проїхали 60 км, сіли пообідати Зображення.
Гірки дуже сподобалися Зображення, але після другого підйому нас чекав ще один сюрприз: другий прокол у Мурзика, з порізом покришки Зображення.
Один плюс - сталося це біля грунтівки, яка вела на схил Дніпра.
Змінювати камеру довелося на ту, яку заклеїли після першого проколу. А дзуськи! Латка-самоклейка геть не тримала Зображення.
Добре, що у AxeIP виявилася підходяща камера, хоча і полатана, але не спускала :good: .
Доки Мурзик в черговий раз бортував колесо
Зображення
а AxelP клеїв камери
Зображення
інші милувалися красою Дніпровських круч

Зображення Зображення
На свій страх і ризик, з однією заклеєною камерою на 3 велосипеди (2 шосери і 1 гібрид) вирішили їхати далі.
До Вітачева доїхали досить швидко, і кинулися на пошуки засобів для порятунку rozumnyk`а, оскільки він єдиний, хто був у футболці, і доти вже набув нездорового червоного кольору. У місцевого автолюбителя за 10 грн. була придбана сорочка, яка, сподіваюсь, дозволить rozumnyk`у завтра трохи зменшити страждання від опіків Зображення.
Доїхавши до схилу Дніпра, ми сіли у тіні і хвилин 20 сиділи і насолоджувалися краєвидами. Задоволення доповнили бутербродами і вуглеводами.
Зображення
Величезних зусиль коштувало нам піднятися і рушити додому.
Зображення
...Оскільки погоди стоялі хорошиє, від Вітачева до Халеп`я вирішили зрізати грунтівкою (ті самі 2% Зображення).
Зображення
Цього разу все обійшлося без грязьових ванн, живописний грунтово-глиняний спуск і пилюка.
Зображення
Добре, що не після дощу їхали, а то був би нам повний Трехтемирів Зображення.
Потім було купання в Трипіллі - задоволення, яке словами не описати Зображення.
Далі вже все без пригод обійшлося: кілька гірок, закупка води в Українці і рівнинна дорога додому Зображення.
Зображення
Оскільки бажання псувати враження від схилів поїздкою по Кільцевій не хотілося, вирішено було фінішувати на Видубичах і скористатися вигодою цивілізації (у народі "міська електричка").
Зображення
Дякуючи "тямущим"охоронцям Зображення на вході на платформу, ми поїхали у зворотньому напрямку, і хвилин 15 сиділи на ст. Дарниця.
Хоча і плюс в тому є - побачили казкової краси захід сонця Зображення.

ЗАГАЛОМ:
Проколів - 3.
Падінь - 0.
Задоволення - 100%.
А також правильна велозасмага - коричневі руки, коліна і лице (за винятком окулярів і лямок від шолому), білі кисті.
Не знаю тепер, як показатися на люди без велоформи Зображення.

ФОТО: http://ulasenko.io.ua/album531833
Відеоролик зроблю завтра. Сьогодні вже спати хочеться :gerl: .
Востаннє редагувалось 2.5.12 10:24 користувачем Ul@senko, всього редагувалось 1 раз.
Краще зноситися, аніж заіржавіти.

Miker
* * * * *

Повідомлення Miker » 2.5.12 09:56

Покатушка получилась просто замечательная. Солнышко, бодрый темп, постоянный запах хвои из лесов. И полное ощущение середины лета :)
Вот трек как всегда записаный чудо девайсом: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=fpamosgwptstwiyd

ЗЫ. Rozumnyk — рубашку не выкидывай. Талисман таки будет :)
Kyiv Bicycle Club
Он решил жить вечно, а если умереть, то только во время попытки выжить. © Уловка 22.

rozumnyk
* *

Повідомлення rozumnyk » 2.5.12 12:32

ЗЫ. Rozumnyk — рубашку не выкидывай. Талисман таки будет :)
В рамочку и на стену :yes
"...everything that ends on "-inium" and "-anium" does not come cheap"

Ul@senko
Стать:жін

Повідомлення Ul@senko » 2.5.12 22:03

Відео

phpBB [video]
Краще зноситися, аніж заіржавіти.

Miker
* * * * *

Повідомлення Miker » 3.5.12 15:17

Ролик - загляденье :)
Kyiv Bicycle Club
Он решил жить вечно, а если умереть, то только во время попытки выжить. © Уловка 22.

Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей