29.03.2014 (R) Пшемисль- Красичин (Польща)

Велосипед це не просто засіб пересування. Велотуризм та велопоходи вихідного дня дозволяють нам зміцнити здоров'я і заглянути за обрій ...змінити життя.
fanatt
* * * * *
Стать:чол
Re: 29.03.2014 (R) Пшемисль- Красичин (Польща)

Повідомлення fanatt » 23.3.14 21:16

Що інфа для тих хто на 3 дні, а таких у нас 5, пропозиція надійшла і обговорена в 2 день мотнути в Краків. Це ми можемо зробити за допомогою залізниці час в дорозі складе 5 годин, вартість 42 злотих. І ще, якщо ви студент (виготовте міжнародний студентський квиток ISIC), молода людина до 25 років, чи пенсіонер – ви маєте право на знижку. Ночуємо у Кракові, сідаємо зранку на потяг до Пшемисля і перетинаємо кордон. Є ще інші варіанти, в навколишні міста.

P.S. ще можна приєднатись якщо є мультивіза шенген.
Нічого немає випадкового в житті, усе пов'язане і переплетене єдиним світлом Неба, і кожна дрібничка має свою доцільність. Коли я постану із праху, то поведу за собою світ.

ZZ-top
* *

Повідомлення ZZ-top » 23.3.14 22:59

можно детальный план, что, где , когда, сколько стоит и т. д.? А то уже ехать скоро, а неясного много.

ЗЫ. как можно участвовать в обсуждении?

fanatt
* * * * *

Повідомлення fanatt » 23.3.14 23:20

можно детальный план, что, где , когда, сколько стоит и т. д.? А то уже ехать скоро, а неясного много.

ЗЫ. как можно участвовать в обсуждении?
всьо по плану в шапці, це 1-й день. оскільки ми збільшуємо на один день перебування у Польщі, є варіанти в Краків, 84 (майже 300 грн ) злотих в обидві сторони на потязі , 10-20 євро готель, другий варіант вздовж Сяну, там теж гарні місця, 3 варіант поїхати в Санок 60 км від Красичина, і потім повернутись назад. (не на велі )ну і 4 варіант у АМіда88 евакуація в 2 день на Батьківщину.
Обговорювати можна і на форумі, якщо є якісь питання прошу.
Особисто я за 2 варіант, як самий оптимальний по бюджету, і дуже гарні красоти Сяну
Нічого немає випадкового в житті, усе пов'язане і переплетене єдиним світлом Неба, і кожна дрібничка має свою доцільність. Коли я постану із праху, то поведу за собою світ.

ZZ-top
* *

Повідомлення ZZ-top » 24.3.14 00:15

Если что, я больше за вариант без Кракова

Amid88
* *

Повідомлення Amid88 » 24.3.14 12:37

Серёж, а по поводу доков, которые могут спросить пограничники. У нас же будет какая-то бумага подтверждения брони в гостинице? И наверное нужно на всякий случай распечатку сделать нашего маршрута.

Связь: у кого-то есть тревел сим, или может роуминг недорогой? Я думаю на всякий случай нужно иметь что-то.

С первым днем все понятно. А что все-таки по поводу второго дня?
На границе я думаю мне нужно быть не позже 18:00. Выходит,что еще есть достаточно времени чтобы еще что-то посмотреть. Давайте вы решите куда вы все-таки хотите дальше и я потом продумаю под себе. Если вы двините в сторону Сяна, то я бы поехал с вами, а потом в районе 15:00 откололся бы и поехал бы к границе (как по мне это оптимальный вариант :) ).

fanatt
* * * * *

Повідомлення fanatt » 24.3.14 12:46

Серёж, а по поводу доков, которые могут спросить пограничники. У нас же будет какая-то бумага подтверждения брони в гостинице? И наверное нужно на всякий случай распечатку сделать нашего маршрута.

Связь: у кого-то есть тревел сим, или может роуминг недорогой? Я думаю на всякий случай нужно иметь что-то.

С первым днем все понятно. А что все-таки по поводу второго дня?
На границе я думаю мне нужно быть не позже 18:00. Выходит,что еще есть достаточно времени чтобы еще что-то посмотреть. Давайте вы решите куда вы все-таки хотите дальше и я потом продумаю под себе. Если вы двините в сторону Сяна, то я бы поехал с вами, а потом в районе 15:00 откололся бы и поехал бы к границе (как по мне это оптимальный вариант :) ).
З документами все роздрукую, маршрут вздовж Сяну малюю, там нас чекає паромна переправа, думаю ти встигнеш назад. щодо роумінга у лайфа наче норм роумінг.
P.S. не знайшов карту для навігатора ?

Amid88
* *

Повідомлення Amid88 » 24.3.14 12:54

Супер! :Yahoo!:
Я закачав якусь, но вона не дуже детальна (основні дороги є, такщо не загубимося). Спробую ще пошукати щось краще.

fanatt
* * * * *

Повідомлення fanatt » 24.3.14 20:18

denplay
*

Повідомлення denplay » 25.3.14 07:58

Красивые места!

fanatt
* * * * *

Повідомлення fanatt » 25.3.14 14:21

Красивые места!
Але ви "зрадники" не з нами 2 день }) обрали Краків , Отже 2 день.. в складі я +1, ZZ-top і Amid88 ( на частину маршруту). 3 день назад на Батьківщину в складі я +1 , ZZ-top.

fanatt
* * * * *

Повідомлення fanatt » 25.3.14 17:40

Ось допрацював трек першого дня, трохи збільшив кілометраж, і багато цікавостей форти, арборетум в Болестраще http://www.gpsies.com/map.do?fileId=dsfjgcjxpfolhvss

Amid88
* *

Повідомлення Amid88 » 27.3.14 22:50

Треки в навигатор закачал, велосипед смазал, документы на месте. В общем практически готов. ZZ-top, а ты в нашем вагоне?
На вокзале буду в 18:00, так что до встречи.

fanatt
* * * * *

Повідомлення fanatt » 27.3.14 22:55

Треки в навигатор закачал, велосипед смазал, документы на месте. В общем практически готов. ZZ-top, а ты в нашем вагоне?
На вокзале буду в 18:00, так что до встречи.
ZZ-top у вашому вагоні, 22 місце. Нас очікуйте в 23:40 , теж поруч

ZZ-top
* *

Повідомлення ZZ-top » 1.4.14 11:49

Покатались просто отлично Сереге огромный зачет за организацию и продуманный маршрут. Всем спасибо за компанию, душевно получилось )
Вернулся сегодня утром d 6-40. Киев встретил двумя градусами тепла и мокрым снегом.
Порция моих фоточек с мобилы.. Ждем и другие отчеты
https://www.dropbox.com/sh/wxyvk3q8j60c2b0/torIY_NOWE

ЗЫ. Я так понял, что у тех, кто поехал в Краков, турне еще не закончилось... Как там у вас?

Amid88
* *

Повідомлення Amid88 » 2.4.14 18:12

Приехав раньше всех, только сейчас нашлось время отписаться.
Хотел поблагодарить организатора за организацию прекрасной поездки, а каждого участника за атмосферу.
Самое яркое - это осознание того, что буквально за несколько километров может так разительно отличаться жизнь: люди, культура, инфраструктура.
До поездки, думали, что есть шанс заблудиться в лесу - но не тут то было. Кругом веломаршруты с указателями, велодорожки с ровнейшим асфальтом (не везде, но часто встречались). Так что заблудится нереально.

Фото делал на телефон совсем чуть-чуть. Так что практически нечего выкладывать. Ниже реально пройденный трек (для информативности вставил сайты основный РОI).

Со всеми было приятно познакомиться и надеюсь еще где-то увидимся.

http://www.gpsies.com/map.do?fileId=hcmwgfbvbjapbsrk

fanatt
* * * * *

Повідомлення fanatt » 3.4.14 10:51

Що ж, лякали нас ажіотажем на кордоні, він і справді дуже великий, але польські прикордонники помітивши нас, підізвали, і сказали чекати , пропустили вони нас через спеціальний вхід для інвалідів –візочників та велосипедів, без черги. Під невдоволені вигуки людей які стояли у черзі. Один з них навіть викрикнув , які перваги у роверах ? відповідь лаконічна «Роверова туристова». Хочу зазначити більшість має посвідки про проживання у прикордонній зоні, тобто можуть без перешкод перетинати кордон і знаходитись у 30 км зоні.
Пройшовши кордон , і від’їхавши всього 500 метрів, відразу відчуваєш велику різницю.
Зображення
Але далі стало ще цікавіше, скрізь на дорожніх знаках, стовпах, на деревах, знаки вело маршрутів з вказівниками .
Зображення

І ось перший форт «Борек» побудований у період з 1882-1886 р.
Зображення
Зображення
Далі ми їхали по треку на до наступного форту «Согліо» через лісок, так ось все промарковано )) «Согліо» виявився дуже цікавим фортом, доволі великим, з ліфтами. Які не збереглись, а лиш шахти. «Согліо» мав велике стратегічне значення.
Зображення
Сільська дорога до Пшемисля
Зображення
Пшемисль ми спочатку зацепили лиш частково
Зображення
Наша ціль був арборетум в Болестращі, але нажаль він у суботу виявився закритий ((
Зображення
А ось форт «Вернер « вражає своєю красою і величиною, музеї у казематах.
Зображення
Пшемисль
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Ну і далі ми поїхали на Красічин ,я вирішив трохи скоротити маршрут грунтами і повів групу вгору до ще одного форту )) і нарешті Красічин
Зображення

До речі, дуже приємно що в готелі з розумінням поставились до однієї з наших проблем, і все чудово розрулилось.

fanatt
* * * * *

Повідомлення fanatt » 3.4.14 11:37

Другий день група пішла на розкол, двоє відправились до Кракова потягом, ми з 4 –ро поїхали вздовж Сяну, красоти неймовірні.
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
І знову ми в Пшемислі, по дорозі нам зустрічались безліч велосипедистів і мотоциклістів, про толерантність водіїв аж відняло мову ))) Вони їхали за велосипедистом 20 км/год, поки не отримали змогу обігнати, обганяють з великим запасом і на невеликій швидкості для авто.
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Ну і знову наші дороги розійшлись з одним учасником Amid88 , повертався назад в Україну, ми ж на Красичин, де гарно посиділи на березі Сяну.
Зображення
В 3 –тій день трасою рушили до кордону, знову через Пшемисль
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Кордон перетнули без проблем. Всім дякую за покатеньку, фотки http://fanatt.io.ua/album667454

ZZ-top
* *

Повідомлення ZZ-top » 3.4.14 13:44

спасибо за фото

denplay
*

Повідомлення denplay » 3.4.14 17:21

В 4 утра было ехать с Красичина на вокзал не так уж и сложно, и добрались мы без проблем и быстро. Поезд до Кракова был супер современным, ехали на нем 5 часов. По приезду в Краков получили небольшой штраф от полицииза то что ехали на велосипедах пл платформе ( нужно было катить). Краков супер но настоящим достоянием оказался национальный парк который находится в 20 км. От города. А вообще всем спасибо за отличную компанию и замечательную поездку, све было просто СУПЕР!!! P.S. Сереге отдельный respect !!!

fanatt
* * * * *

Повідомлення fanatt » 3.4.14 17:39

В 4 утра было ехать с Красичина на вокзал не так уж и сложно, и добрались мы без проблем и быстро. Поезд до Кракова был супер современным, ехали на нем 5 часов. По приезду в Краков получили небольшой штраф от полицииза то что ехали на велосипедах пл платформе ( нужно было катить). Краков супер но настоящим достоянием оказался национальный парк который находится в 20 км. От города. А вообще всем спасибо за отличную компанию и замечательную поездку, све было просто СУПЕР!!! P.S. Сереге отдельный respect !!!
А фото ?

denplay
*

Повідомлення denplay » 4.4.14 08:36

Фото я вылажил вконтакте ( Денис Ященко Киев 31 год)

fanatt
* * * * *

Повідомлення fanatt » 4.4.14 10:24

Фото я вылажил вконтакте ( Денис Ященко Киев 31 год)
вконтакті ж не оригінальні розміри фото, бажано або на фотохостінг або на файлообмінник.

avatorl
* * * *

Повідомлення avatorl » 22.4.14 01:44

Дякую за звіт. Мені треба велосипед перегнати з України в Краків. Тепер знаю, як перетворити цю операцію на приємну покатушку :)
...настоящим достоянием оказался национальный парк который находится в 20 км. От города.
Це про Ojcowski Park Narodowy?

Хто ще буде у Кракові - пишіть, дзвоніть. З радістю приєднаюся та покажу місцеві принади.
-In fairy tales, trolls wear clothes and talk like people - they're just like people.
-Fairy tales are for kids. Trolls are animals. Predators. They eat, shit and mate. Eat anything they can.
(с)

Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей