Потрібна допомога знаючої людини, якщо така знайдеться буду дуже вдячний.
Купив я Felt Q220, на якому були установлені вищевказані тормоза. Перші часи тормозило відносно нормально, потім стали провалюватись ручки.
я порився в інтернеті, почитав шо і як, та вирішив прокачати. Купив дот4, шприци, капельницю, болти М5 (висверлив середину і зробив перехідник)
Короч прокачати нормально не вийшло(негерметична система для прокачки вийшла), але найбільша проблема полягає в тому, що поршні не відводяться нормально (і до того впринципі також не відводились)
поршеньок, що зі сторони гідролінії трохи рухається, а той що дальше від гідролінії практично не рухається(ледь-ледь). відповідно колодка зі сторони гідролінії стерлась більше.
Тормозна рідина, яка виходила з тормозів у шприц(стара) має у собі якесь сміття (правда небагато). Чи можна ці тормоза привести в нормальний стан, розібравши і прочистивши зсередини. Чи це толку не дасть і ця тормозна система вже своє відслужила попередньому власнику. велосипед 2012 року, получається тормоза два сезони їздили, рама велосипеда в нормальному стані, даунхілом на ньому ніхто не займався. на передньому тормозі навіть оригінальні колодки були.
Чи можна ці тормоза привести в нормальний стан?