Проблема велосипеда заключається ось в чому - заднє колесо почалося тертися об передній перемикач при ввімкнені 1-ї швидкості на цьому ж перемикачі відповідно (положення заднього перемикача на тертя не впливає). Колесо треться нерівномірно і не по всій своїй довжині, тобто - на ньому є мінімальна вісімка і якраз тими місцями де ця вісімка відхяляє колесо, відбувається тертя. Притискання колеса до перемикача в місцях тертя десь 1 мм, тобто тре не сильно.
Влесне питання:
1) як усунути цей недолік, але так щоб після цього цепка не почалася тертися об передній перемикач, адже його треба якось змістити подалі від колеса, а змістивши його подалі від колеса, від присунеться поближче до цепки???

2) те, що вісімка з'явиться на колесі, повинно бути очевидно тим, хтот збирав(майстрував) цей велосипед до мене (виробник, майстерня в магазині), то чому заднє колесо так близько розміщується до переднього перемикача?? Або це я чогось не розумію і так повинно бути, і всьому виною та незначна вісімка на колесі??? хоча це буде якось несерйозно.
Фото: https://picasaweb.google.com/1177942473 ... 9091/PXsWf

Всім завчано дякую за допомогу!
У мене велосипед GT Karakoram 2.0 2013
Експлатую - 1 рік.
Їзда в день - до 10 км макс і не кожен день.
Проблема почалася ще до знімання мною заднього колеса.