Если я куплю банку клея ПВА, то нормально всё приклеится?Я уже написал. Клей изкомплекта нормально работает.
Все клеи в тюбиках - полное фуфло, не важно что пишут (наирит, резиновый, момент, 88 и т.п.)
Клеи из банки работают отлично.
Для склейки ими лучше мазать две стороны, ждать до высыхания и очень крепко придавить. качать и ехать можно через 10-15 минут.
К.... Я покупаю"88"или "наирит" (брать вариант для резины, кожи, ткани. Тот что для пластики, дерева - жесткий после высыхания)....
інфа 148%?Все клеи в тюбиках - полное фуфло, не важно что пишут (наирит, резиновый, момент, 88 и т.п.)
Та ладно, тут він майже завжди є. Зрештою, на хліб ви його мажете чи як? Нащо його відро купувати?Есть он в паре магазинов, через 2-3 месяца не будет. Как можно такое рассматривать всерьёз
Именно так. Большинство видов клея в отдельных тубах — разбодяженное гуано. "Резиновый", "Момент", "88" уж так точно. Суперклей не годится, поскольку высохший цианакрилат осыпается. Им даже пластик для длительного использования не рекомендуется клеить, ибо не держит.інфа 148%?
Викликано це тим, що катаюсь я зараз мало, проколююсь не часто. І виходить так, що один тюбик з ремнабору - це одна латка, тому що якщо тюбик відкрив, то до наступного проколу він вже висихає. І ця ситуація якось мені не подобаєтьсяТС, а чим взагалі викликано пошук альтернатив?
Наскільки я стикалася з суперклеєм, він теж після відкривання висихає.
Банка клея, учитывая что переодически ее открываю для заливки в флакончики, держится 5-7 лет !л это далеко не ведро. 100грн вполне сравнимо с вашими тюбиками 75грн. за сезон, Клей и в домашнем хозяйстве используется, и лодку резиновую клею и обувь чиню и на рюкзак бывало латки ставил. ну выкину остатки через 5-7 лет, и куплю новуюбанку. В любом случае и удобно и практично и надежно. Несколько раз раньше сталкивался с отсутсвием клея дома когда он был срочно нужен. Зто теперь спокоен. За 5 лет ушла 0.5л, пока остатки вполне качественные. Сейчас вот еще хочу купить банку полиуретанового клея. Он держит правда слабее но очень эластичный.[
Та ладно, [.... Зрештою, на хліб ви його мажете чи як? Нащо його відро купувати?
SpoilerShowя, навіть коли на камерах катала, проколювалася ну 5-7 разів у рік. Це 2-3 тюбика клея, максимум 75 грн - якщо купувати маленьку фасовку.
Я
А купувати літр і бадяжити їх по скляночкам - ну вибачайте: це треба або кататися круглий рік по якірцям, або матигостру потребу у збочених видах статевих відносинбагато вільного часу.
до чого тут лодки, тапки і рюкзаки?Клей и в домашнем хозяйстве используется, и лодку резиновую клею и обувь чиню и на рюкзак бывало латки ставил
Нічого фасувати та варити не хочуЯ клеїв сучасні латки звичайним гумовим клеєм. Але вдома, коли був час сушити шар клею та поставити камеру під прес хоча б на півгодини. Тримав добре.
Доречі, можна спробувати зробити одноразову фасовку клея типу "1 доза на 1 латку". Наприклад, з якоїсь тонкої пластикової трубки - заварити з одного кінця, заповнити клеєм, заварити з другого кінця. Але треба знайти матеріал, крізь який не випариться розчинник.
И что?я ще поки на ободах до Житомира не їздила
Это такой способ соскочить с темы?Мені звичайно до чоловічого інтелекту далеко
Невже по дорозі не було жодної автомайстерні?Из здесь присутствующих на ободе до Житомира ездил только один человек. Отсюда и вопрос.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість