http://www.sram.com/en/service/rockshox ... anuals.phpименно собственноручно а в нете ничего НЕтУ :smt102

http://www.sram.com/en/service/rockshox ... anuals.phpименно собственноручно а в нете ничего НЕтУ :smt102
может сильно пережал болтом? который соединяет две половинки ножки и проходит через пластмассовый направляющий ?вирішив почистити задній перемикач. відкрутив нижній ролік, він розпався на складова - якось все зіьрав, тепер від дуже туго обертається... мені потрібно в майстерню?![]()
перемикач - алівіо.
до речі, якщо все - на 8 зірок, ззаду можна ставити 9-ти швидкісну деору?
будь-ласка конкретніше ставте питання. що деор? перемикач, манетка, касета?до речі, якщо все - на 8 зірок, ззаду можна ставити 9-ти швидкісну деору?
вирішив почистити задній перемикач. відкрутив нижній ролік, він розпався на складова - якось все зіьрав, тепер від дуже туго обертається... мені потрібно в майстерню?![]()
перемикач - алівіо.
до речі, якщо все - на 8 зірок, ззаду можна ставити 9-ти швидкісну деору?
Через недельку должны быть стоковые колёса:
2. Какие взять колеса в сборе хорошие но недорогие. Я конечно понимаю, что Mavic за 5000 грн это крутые колеса, но для меня дороговато...
если взять инструкцию производителя и действовать в обратном порядке, то сначала нужно открутить два болтаRe: Чайниковские вопросы
Максимус » 16.3.10 23:22
проблемма в пластиковой штучке, которая на левом шатуне, втавляем ключ, а она не откручиваеться.. ключ проскакивает и все... крутили минут 25. безрезультатно... я со злости даже ..
проблемма в пластиковой штучке, которая на левом шатуне, втавляем ключ, а она не откручиваеться.. ключ проскакивает и все... крутили минут 25. безрезультатно... я со злости даже чуток над ней поизвращался отверткой. покоцал шатуны..
Чтобы снять эту пластиковую крышку нужно открутить вначале оба болта на шатуне; и потом, как вы собирались снимать шатун, если не можете открутить один болт?крутили.. один открутили, а второй зажат, чуть слизаны внутри грани.. и он проскакиевает... все равно спасибо ....
http://bike-repair.ru/Parts.htmесть подробное описание настройки перекидок? а то уже час потратил. до конца не выходит...
34,9мм (адаптер 31,8мм)
унівесальна тяга (у мене стояв на верхній)
нижній хомут
Hyperdrive
42/32/22
44/32/22
48/38/28
Alivio FD-M412
Ну значит то такая мастерская, значит - в другую.В мастерской и снимали. не сняли (
якщо та Алівіо стає і на 31,8, і на 34,9 (через адаптер), і з універсальною тягою то ще перевір на яку максимальну зірку вона стає (твоя зараз на максимальну 44 розрахована) - бажано брать ту що на 44 і розрахована а не на 48.Скажіть, будь ласка, що я маю перевірити на своїх байках, щоб впевнитися у тому, що мені підходить пропонована перекидка?
В чому заключається процедура зміни передньої перекидки?
сам я мав досвід тільки з такою як у тебе С050, з тією Алівіо не стикався, але не раз чув що от саме ця С050 краще працює ніж 412-а...Я впевнений у тому, що ця перекидка - на два рівні вище за мої (сіс - ацера - алтус). Сподіваюся, це правильна впевненість
в додаток до цього ось специфікація (FD-M412):У мене одна труба 35,2 мм, а друга - 32,4 мм.
У мене більше запитань по зіркам.
У мене на обох байках комплект 42/34/24.
Що я маю перевірити, щоб підходило по зіркам?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей