Кріплення для багажників на вилку для шоссейника

Будь-які "залізячні" питання
_master
*
Стать:чол
Кріплення для багажників на вилку для шоссейника

Повідомлення _master » 11.9.15 01:00

Доброго дня всім.

На форум пишу вперше і не просто так, а тому що маю питання, яке сам вирішити вже довго не можу.

Полягає воно у наступному:
є велосипед-шосейник Kellys Arc 10 та велике бажання поїхати у кількаденну покатушку з ночівлями в наметі на свіжому повітрі, приготуванням їжі на вогні та іншими ніштяками)
Проблема: необхідно придбати кріплення на вилку для підвішення сумок, а де їх можна придбати я досі не знайшов(є лише варіанти на e-bay, але хотілось би в Україні, а ще краще в Києві, щоб не ждати на доставку невідомо скільки).
Прошу шановне панство допомогти порадою, де можна такі кріплення придбати. Якщо хтось має досвід їх використання, був би дуже вдячним, якби цим досвідом зі мною поділились)

Хто не вкурсі, саме кріплення виглядає так:
Spoiler
Show
Зображення
Прошу також звернути увагу, що оскільки ані різьб посеред вилки, ані ніяких додаткових вушок на вилці біля ексцентрика немає, то кріплення має бути таким, щоб кріпилось за вісь біля ексцентрика, а також на якесь кріплення за саму вилку. (на фото під спойлером, наскільки я зрозумів, якісь не дуже жосткі зажими, що не царапатимуть вилку)

PS. Підсідельні сумки не пропонуйте, бо вже давно собі таку придбав, але її одної буде малувато, тому і шукаю ще варіанти.
Spoiler
Show
Зображення
PPS. Не впевнений, що правильно вибрав розділ, куди опублікувати тему, але цей здався найбільш підходящим.

meral

Re: Кріплення для багажників на вилку для шоссейника

Повідомлення meral » 12.9.15 00:31

точно есть на землячке багажник на заднюю ось на екцентрике. на 28е колесо он становится, даже на найнер с дисками, с помощью одного хомутика на подседелку(нештатного) можно даже на раму без креплений серии голд(как у меня). стоит 800грн.

а вот вилка шосейника может и не вытянуть такое крепление как на картинке.
время дает возможность Поиска, и ничего более.

_master
*

Повідомлення _master » 12.9.15 15:00

дякую, треба буде заїхати подивитись. як варіант можна розглянути, але пролема в тому в мене вже є підсідельна сумка, і можливо багажник там вже не стане.
також мене турбує в такому випадку велике навантаження на заднє колесо. хотілося б трохи збалансувати і перекинути ближче до переду все інше.

konst

Повідомлення konst » 12.9.15 15:03

Есть сумки на руль. Плюс можно пошить сумку внутрь переднего треугольника рамы.
Продаются там же, где и подседельная.

P.S. Вел, на который все нагружено сзади на багажник, едет и рулится отвратительно. Так что желание распределить вес - абсолютно правильное.
Востаннє редагувалось 12.9.15 15:06 користувачем konst, всього редагувалось 1 раз.

_master
*

Повідомлення _master » 12.9.15 15:06

з приводу сумок на кермо, я теж їх дивився, але на фото фони всі прикріплені на пряме кермо МТБ. ви не вкурсі чи стануть вони нормально на шосейний баран?

konst

Повідомлення konst » 12.9.15 15:07

Да, есть и на шоссейный баран.
В качестве примера. В принципе, там же можно и заказать.

_master
*

Повідомлення _master » 12.9.15 20:53

круто, дякую за інфу. якщо більше нічого цікавого не підкажуть, то зупинюсь, напевне, на цьому варіанті.

Повернутись до “Технозона”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей