компактний довговічний насос

Будь-які "залізячні" питання
t-b88
новичок
новичок
Стать:чол
компактний довговічний насос

Повідомлення t-b88 » 6.7.14 22:25

в мене загнався другий гійо-насос, манжети в ньому походу не ремонтабельні(

що можна взяти нормальне? так щоб постійно висіло на велосипеді в дощ/сніг/болото і не вмирало після року користування?

konst

Re: компактний довговічний насос

Повідомлення konst » 6.7.14 22:39

...так щоб постійно висіло на велосипеді в дощ/сніг/болото і не вмирало після року користування?
В дождь-снег-болото насос стоит заворачивать в кулечек и уже в нем вешать на вел. Отлично помогает.

Trancedelic
* * *

Повідомлення Trancedelic » 6.7.14 23:20

http://velosiped.com/product/nasos-kompaktnyj-bez-logo
Юзаю такие насосы уже 6 лет, за это время еще ни один (из трех, купленных с интервалом в 2 года) не вышел из строя полностью.
Самый старый стал капризничать, иногда, если не точно словить момент в автониппеле, норовит выдавить поршень под давлением внутри камеры. Но все еще работает! С престой вообще нет проблем.
Ни разу не разбирал, хотя мысли были, особенно после выливания из него воды и вычищения грязи, попавшей во время дождя.
Лучший вариант для практичных пользователей: дешевый, легкий, неприхотливый, качает любое допустимое давление в МТБ покрышках!
Востаннє редагувалось 7.7.14 12:44 користувачем Trancedelic, всього редагувалось 1 раз.
Одні святкують життя, інші несуть свій хрест...

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 7.7.14 05:50

Якщо висить на рамі в будь-яку погоду, то за певний час вмре будь-який. До того ж, дуже багато(я думаю що більшість) насосів га ринку, то перемарковані гійо
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Technician
steel is real

Повідомлення Technician » 7.7.14 10:52

Купил какой-то BBB за ~230 грн. Модели не помню, бо этикетку выбросил сразу, а на самом насосе кроме логотипа нет надписей. Корпус из алюминия создаёт впечатление надёжного, но толкатель поршня какой-то хлипкий. Учитывая, что насос может накачать шоссейное колесо до состояния "хрен продавишь" (манометра нет, но производитель утверждал, что качется 8 бар) и какое усилие нужно приложить к толкателю, чтобы добиться такого результата, вряд ли насос протянет долго. Всё боюсь, что прикладывая силу, сложу насос пополам. Присоединяюсь к вопросу ТС.
tumbleweed-092.tumblr.com

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 7.7.14 11:30

Купіть з манометром, це зручно і надовго (це правільно) маленький насос виключно для страховки на випадок прокола.
http://www.velosiped.com/product/nasos- ... j-napolnyj

t-b88
новичок
новичок

Повідомлення t-b88 » 7.7.14 18:52

я власне шукаю маленький, вдома маю компресор...

проблема в тому що от пробив я позавчора колесо посеред лісу, витяг свій гійо - а він не качає, пускає все в зворотню... я 7км тьопав до траси, ловив машину... хоча місяць тому ним надув колесо на ура...

відповідно шукаю насос який вічно б висів на рамі і не підводив в скрутну хвилину, от хочу їхати в четвер боржавою, там до машини буде більше 7км...

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 7.7.14 20:59

просто возіть його не на рамі, або замотуйте в щось. якихось спеціальних брудостійких насосів не бачив ніколи, і в цьому плані вони всі аналогічні
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

A-Team
* *

Повідомлення A-Team » 7.7.14 21:41

http://velosiped.com/product/nasos-kompaktnyj-bez-logo
Юзаю такие насосы уже 6 лет, за это время еще ни один (из трех, купленных с интервалом в 2 года) не вышел из строя полностью.
Самый старый стал капризничать, иногда, если не точно словить момент в автониппеле, норовит выдавить поршень под давлением внутри камеры. Но все еще работает! С престой вообще нет проблем.
Ни разу не разбирал, хотя мысли были, особенно после выливания из него воды и вычищения грязи, попавшей во время дождя.
Лучший вариант для практичных пользователей: дешевый, легкий, неприхотливый, качает любое допустимое давление в МТБ покрышках!
Поддерживаю! Такой же насос 5й год исправно работает.
Алюминиевые насосы быстрее ломаются.

RealIce

Повідомлення RealIce » 7.7.14 22:30

я власне шукаю маленький, вдома маю компресор...

проблема в тому що от пробив я позавчора колесо посеред лісу, витяг свій гійо - а він не качає, пускає все в зворотню... я 7км тьопав до траси, ловив машину... хоча місяць тому ним надув колесо на ура...

відповідно шукаю насос який вічно б висів на рамі і не підводив в скрутну хвилину, от хочу їхати в четвер боржавою, там до машини буде більше 7км...
Сам поподал в такую неприятность.
Сделал вывод что надежный насос это хорошо - но проверять инвентарь время от времени и перед длительной поездкой необходимо.
Так как дома у Вас компрессор (а у меня большой насос), более чем уверен что насос на веле Вы не трогали месяцы. Не удивительно что за это время ему пришел гаплык.

fireman35
* *

Повідомлення fireman35 » 11.7.14 07:59

Чтоб не пропускал нужно смазать внутрение резиновые манжеты.
Поживу - увижу, доживу - узнаю, выживу - учту .

t-b88
новичок
новичок

Повідомлення t-b88 » 11.7.14 10:09

Чтоб не пропускал нужно смазать внутрение резиновые манжеты.
чим?

Повернутись до “Технозона”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість