как насчет того, чтоб подбирать выражения ?а как насчет обсудить услышанное мной утверждение, что а джиантов супер геометрия рамы и келисы просто отсасывают?
На ваш взгляд это правда?
Піпл, вибач але ж це просто дурість.любой джаянт лучше келлиса (мое мнение),
не є гарним виривати слова з контексту... Джаянти я випробовував лише кантрійні, при чому доволі такі дешеві, у мене у самого стоїить сталевий Джаянт вдома, келіси брав: кварц, скорпіо, вайпер... на скорпіо пригав на задньому, робив кік... на інших загалом накатав години 3 ... келіс виграє лише по ціні, але там де ціна байка приблизно однакова виграє Джаянт (це моє враження, і ти з ним можеш не погодитись) Скількі років робить рами Джаянт? скільки Келіс? досвід така штука, яку за гроші не купишь... Ти подивись що людина спитала? дешевий байк! дешевий Джаянт кращий за дешевий Келіс, але якщо людині більше подобається Келіс нехай купляє... все одно це краще ніж команч:)Піпл, вибач але ж це просто дурість.любой джаянт лучше келлиса (мое мнение),
Про відсос нашіптувати людині при тому, що ти катаєш тріал і кроскантрі тебе мало цікавить. І вважаєш, що за ті 5 хвилин, на які ти взяв у когось проїхатись на Келлісі ти міг об"єктивно оцінити ходові якості.
Кінезіумові рами Келліс гірші за рами Джаєнта за ту ж ціну?
Чи ти порівнюєш раму від Келліса за 150-180 з рамою від Джаєнта за 400$
І які багато Келлісів ти перепробував?
У Джаєнта прекрасний досвід із виробництвом карбону і DS рам.
Але на даний момент Келліс однозначно виграє у Джаєнта серед моделей крос кантрі середнього і початкового рівня.
Звичайно Фрірайд байки AC у Джаєнта кращі, у Келліса їх просто в модельному ряду немає!
Скількі років робить рами Джаянт? скільки Келіс? досвід така штука, яку за гроші не купиш...
Я подивився, але дитячу розмову з аргументами про відсос і про те,, що одна марка в усіх моделях краща за іншу почав ти.Ти подивись що людина спитала? дешевий байк! дешевий Джаянт кращий за дешевий Келіс, але якщо людині більше подобається Келіс нехай купляє... все одно це краще ніж команч:)
P.S. Я катаю тріал, та зачатки фрірайду, крос-кантрі я вже не катаю, з минулого року:)
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей