привіт всім , Саня тобі особливий привіт як грозі білоруських стовпів

:^:
начну з кінця чи жалію про участь у велопробігу , канєшно ні . і наступного року теж приєднаюсь до такого велопробігу якшо буде час і можливість , а відносно командора Курафєєва то їму особиста подяка за організацію , перед всіма читающими .
такий обєм дуже цінний на початку велосезону , після зимнього застою , Я особисто за 14 днів + 1 день відпочинку проїхав 2201км .
страх перед великим кілометражем повністю розвіюєця після такого , вчора в мене був додатковий останній етап Біла Церква-301км-Нетішин про наші дороги де ми їхали і Саша написав повне гі-но я скажу шо то ше пів біди бо та дорога де я вчора їхав то це вапше жах я так убився шо навіть і їсти перехотів і так і нестав на обід а виживав з надією від*їстися дома , за 301км по ямах в мене рюкзак в 6кг так набив хребет шо я навіть неможу сутки спустя спертись на спинку стільця перед компютером. була думка навіть спочатку викинути пару речей з рюкзака а потом і самого рюкзака але недивлячись на це я доїхав з повним рюкзаком. а щас просто вспоминаю як просто важкий день але взяти з собою рюкзак мене довго незаставиш після цього.