Ну и что?Мак для меня всегда был цельным апаратно-програмным комплексом, который разрабатывался и производился как единое целое.
А шо теперь? Получили обычный писюк с глючной оськой, хоть и красивой. Теперь маки от писюков отличаются только ценой.
Все равно, что покупать Ниву по цене Кайена.
http://community.livejournal.com/ru_mac/3692792.htmlИ в каком, интересно, месте она глючная?
Автор на него молился пять лет. К макам на 9 и 8.5 испытывал нежные и трпетные чувства. Даже насобирал бабла на iMac, когда они только появились. Но посидев за этим чудом буржуйской мысли, передумал. Даже ходил на Энтерекс и КомпьютерЭкспо только к стэнду Эппл.Явно видно, что человек на маке не работает...
Ги, гарно маркетологи попрацювали =^_^=Из учебного курса CompTIA Server+ - производительность RISC-рхитектуры до 4 раз выше при той же тактовой частоте...
Что плохого в платформе х86?
Для початку поцікався, чи він мені потрібен ;-) а по друге, в мене немає грошей, щоб купувати адобовський пакет додому.Мне стало интересно, как работает Адобовский пакет под Линуксом? ;-)Сижу на лінукс.
Тебе це теж стосується ;-)Просто не надо путать теплое с мягким
це в ідєальної сфєрічєської RISC-каменюки в вакуумі проізводітєльность до 4 разів вище ідєальної сфєрічєської CISC-каменюки в вакуумі. на реальних задачах останні пару років помітної різниці не бачив. нє, ну якшо відкомпілювать код під конкрєтний процесор, тоді можуть бутиякісь порівняння. але ж у т.зв. реальній жизні код компілюєця з сумісністю ледь не з i386Из учебного курса CompTIA Server+ - производительность RISC-рхитектуры до 4 раз выше при той же тактовой частоте...
что плохого в платформе х86?
гиСижу на лінукс.
Я на мак не перейду. Бачив, юзав, нічого потрібного вони мені не запропонували за ті гроші, які просять =о)гиСижу на лінукс.свого часу пересів на мак як на дуже приємну залізяку, на якій у мене стояв лінух
коли яблука перейшли на інтелівські каменюки, ліквідував свій G4 нафіг і тепер ганяю лінух на амд – як не смішно, на обчисленнях з плинною комою вони рвуть модній коре дуо
як грєлка, накачана до 10 атмосфер, тузіка
Это все равно, что живя в селе и копая картошку, заявлять "мне не нравится Бентли".Для початку поцікався, чи він мені потрібен ;-) а по друге, в мене немає грошей, щоб купувати адобовський пакет додому.Мне стало интересно, как работает Адобовский пакет под Линуксом? ;-)Сижу на лінукс.
На роботі, під віндою, чудово працює, хоч я і не "дізігнер".
Чіво? Тобто ти визнаєш, що мак лише для понту?Это все равно, что живя в селе и копая картошку, заявлять "мне не нравится Бентли".
Фігасє, та не сиджу я під мастдаєм, кажу, що адобовський пакет не тільки під мак можна запустити.Мак "заточен" под полиграфию и для нее - это идеальная среда. При этих условиях винда полностью маст дай. В добавок, на маке интуитивный интерфейс и куча удобных пользовательских примочек, коих сильно не хватает в винде. Обычная фраза человек севшего на мак: "Ёмаё! Ведь для людей же сделано!"
Кажу ще раз, "окна" мене не цікавлять, ні в компі, ні в телевізорі.Если интересно, посмотри кино "Пираты силиконовой долины" и тогда поймешь, кто был первый и откуда "окна" пошли :)
loly wars :^: так жеж бачу аргументацію лише проти віндиМужики, вам не надоели holy wars формата Mac vs Windows vs *nix?
Створюй тему - визначимся 8о) головне зразу компоненти вказуй, які порівнюєш. Думаю в передніх перекидках протиріч не буде? ;-)Давайте лучше определимся, что лучше — СРАМ или Шимано
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей