слідів пошкодження немає - провід просто переламався всередині джеку

.... спробувати спробую але дуже сумніваюсь в подібній заміні
як буде (або не буде) якийсь результат, напиши сюди. і шо воно за контора.
шоб знать іще одного "ворога в обличчя"
звати цього ворога "Звукові системи" ...
навушники забрали за ґарантією в понеділок, а наступного дня подзвонили і сказали що передавлений кабель і це не ґарантійний ремонт - запропонували відремонтувати навушники не за ґарантією, відповідно за гроші. За які саме гроші не сказали, але я, пам"ятаючи про ціну купленого мініджеку (1гр) вирішив шо відмовлятися від копійчаного (ну скільки може коштувати 5 хв справа по заміні 1-нного мініджеку?) ремонту це не є правильно - оскільки втратиться час та і взагалі було лінь .... а мініджек, шо я купив дарма шкода не було у зв"язку з його малою ціною....
сьогодні, враховуючи що від"їзджаю на вихідні з Києва, подзвонив і спитав "каг діла" - дізнався шо всьо чьотко .... а на питання скільки я винен отримав відповідь 50! гр (для порівняння за 90 можна купити простенькі Коси ) .... фігасє подумав я .... може там був якийсь мудрьоний кабель шо приїхав з дального тайваню і тому так дорого .... врешті решт часу було в обріз (ввечері на ДР треба ) тому дізнаватись і спорити часу не було. яке ж було моє здивування ... коли я побачив заміну зрізаному мініджекові на тому самомму кабелі - це був рідний брат мого мініджека за 1 гривню

))
мовчки віддав 50 гр не сказав дякую і пішов - нехай вдавляться