22.10.06 Запрошуються всі на прогулянку рідним містом

Aniko
* *
Стать:жін
22.10.06 Запрошуються всі на прогулянку рідним містом

Повідомлення Aniko » 14.10.06 20:33

Мета поїздки - розім"ятися, помилуватися рідним містом, відвідати деякі цікаві місця.
Нас двоє, я і Вітя
стартуємо з Харківського, є певний маршрут (вул.Ревуцького - вул.Кошиця -вул. Драгоманова - вул.Княжий Затон - Дніпровська Набережна - Міст Патона - вул. Січневого Повстання - Лаврський провулок - Цитадельна - Панаса мирного - Лесі Українки - Госпітальна - Республ. Стадіон - Басейна- Б-р Шевченка - пл.Перемоги- Дмитрівська - Артема- Мельникова - Герцена -Овруцька - №3 Смородинський узвіз ) звідти або на набережну, або ще кудись....
коротше кажучи, запрошуються всі бажаючі. Ми стартуємо о 10, на Січн. Повстання будемо приблизно об 11.00 у кого є бажання або відпишіться тут, або зв"язуйтесь безпосередньо. Моб в профілі. Приєдуйтесь на буль якому етапі :)Середній темп - 25-30 по рівному.

неділя - тобто завтра, 15.10
Востаннє редагувалось 19.10.06 22:13 користувачем Aniko, всього редагувалось 1 раз.

Antonio XP
* * * *
Стать:чол

Повідомлення Antonio XP » 14.10.06 21:26

Непроч завтра с вами прокатить по городу (при условии что не будет дождя). А в сколько вы примерно будете на мосту Патона?

Aniko
* *

Повідомлення Aniko » 14.10.06 21:56

думаю, якщо все буде ок, то о 10.30-10.45.
(тобто, якщо тупняків непередбачених не буде)

можеш дзвонити/писати смс (вже завтра), щоб домовитись конкретніше

vitello
* *

Повідомлення vitello » 14.10.06 22:01

Якщо не буде дощу, і мені не впадло буде - я із задоволенням до вас приєднаюсь. О 10-й біля РадіоРинку біля ст. м. Харківська. Чекайте 10 хв. - якщо мене нема їдьте самі :D

Antonio XP
* * * *

Повідомлення Antonio XP » 14.10.06 23:24

Ок. Тогда если погодка позволит и я не просплю я вас буду ждать в начале моста Патона. Если меня не будет до 10-45-можете меня не ждать.

Aniko
* *

Повідомлення Aniko » 15.10.06 08:19

все відміняється по причині дощу та небажання другого учасника })
life is unbelievable

vitello
* *

Повідомлення vitello » 15.10.06 11:52

Насправді, сьогодні погода може бажати кращого. Так що добре, що не поїхали. А по цьому маршруту ми обов"язково поїдемо, і не треба дутися :)

Aniko
* *

Повідомлення Aniko » 19.10.06 22:14

Планується знову на неділю, в разі дощу - відміна. Але, сподіваюсь, погода не підведе :)
life is unbelievable

Antonio XP
* * * *

Повідомлення Antonio XP » 21.10.06 15:36

Есле завтра дождя нету тогда я с вами.

Aniko
* *

Повідомлення Aniko » 21.10.06 23:37

Ок, сподіваюсь, що на мосту Патона об 11 ми будемо 100%, тому якщо все буде кльово, то до зустрічі! Дзвони, маякуй :)
life is unbelievable

vitello
* *

Опосля

Повідомлення vitello » 23.10.06 00:43

Зачотно з"їздили. По-перше, погода просто СУПЕР. Порадовала нас другим Бабиним Літом. Темп був в середньому 26-28-30, але багато було прогулочного темпу - шукали місця призначення. І взагалі, промчатися рідним Містом - не цікаво, нічого не встигнеш побачити, вже краще за місто, а оскільки наше мета була саме прогулятися Києвом - було саме так...
Спочатку нас стартувало 4-ро, але на привеликий жаль один зійшов біля Палацу Піонерів.
Результати (Викладаю свою суб"єктивну точку зору):
1. Автомобільний смотровий майданчик не дуже сподобався(одразу за Печ. Лаврою). Я з більшим задоволенням поганяв паком Слави. Там був прикольний даунхільчик вздовж сходинок вниз.
2. Дуже кльовий спуск вулицею Мельникова (від Кловського Узвозу).
3. Якщо хтось захоче шукати старий лижний трамплін біля Республіканського - так його вже нема. Зато знайшли військови городок, або шпиталь? - досить таки цікаво, хоча ми мало там поїздили - злякалися...
4. Перекус біля Республіканського, підйом по брущадці на Льва Товстого. Досить таки незвично і важко.
5. Дуже неприємна вулиця - погане покриття.
6. Ну і найзачотніше заплановане місце - Смородиновий узвіз (той що з вул. Овруцька -> на вул. Фрунзе. Доволі крутий, круті повороти і брущадка. Короче тьорка (в мене передня вилка жорстка, так що взагалі весело було). Там ще поруч знаходиться храм пам"яті жертв Чорнобиля.
6. Біля автостанції поділ бачили колону байкерів. Вони нам махали і раділи! От уж брати по разуму.
7.Дуже сподобалося їхати вул. Воздвіженською. (Це біля Контрактової) Там зараз будівництво і збоку для пішоходів поставили коридорчики (не знаю як називається вони зазвичай зелені, тіпа тунелі).
8. Ну далі на Замкову, знаймі краєвиди в незвиній ситуації (я там вперше на вєлє). Ледве знайшли з"їзд. Внизу проходив якийсь неформальний сейшн.

Втрати:
Наче нічого серйозного крім одного бійця, який ще на початку відколовся. І в мене трохи посипались гальма (мабудь не витримали активних даунхілів).

vitello
* *

Повідомлення vitello » 23.10.06 01:37

Додаю зсилки на карти нашого маршруту.

Част 1: http://smotri.te.ua/index.php?showid=93893
Част 2: http://smotri.te.ua/index.php?showid=93894
Част 3: http://smotri.te.ua/index.php?showid=93895,
ну і далі додому.
У нас загалом вийшло 52км. (від дому - до дому). Є фотки, відео. Сподіваюся всім сподобалося.
P.S. Плануємо ще такого роду покатухи влаштовувати, якщо вийде, можливо навіть ще в цьому сезоні.
СВОЄ МІСТО ТРЕБА ЗНАТИ І ЛЮБИТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antonio XP
* * * *

Повідомлення Antonio XP » 23.10.06 10:11

Покатушка вышла зачетной на все 100%. Было открыто много интересных мест в моем любимом городе. Надо и дальше устраивать покатушки по Киеву.

Aniko
* *

Повідомлення Aniko » 23.10.06 15:09

Да, покатушка вийшла чудова - погода, рідне місто, приємна компанія. Дуже рада що давно виплекана ідея нарешті втілилася в життя. Сподіваюсь, що такі прогулочно- пізнавальні виїзди повторяться :kolobok:
life is unbelievable

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей