Америка и велосипед

Vitalka
* * * * *
Стать:чол
Америка и велосипед

Повідомлення Vitalka » 10.8.06 17:39

ИЗ СНИМКА ВИДНО,ЧТО ПАССАЖИРЫ АВТОБУСА ИМЕЮТ ДОПОЛНИТЕЛЬНЫЙ СЕРВИС. ЕСТЬ СПЕЦИАЛЬНОЕ МЕСТО ДЛЯ ЗАКРЕПЛЕНИЯ ВЕЛОСИПЕДОВ.
ГЛАВНОЕ - выйти из автобуса и не забыть свой велосипед!!!:-)
Это в СИЭТТЛЕ.
Зображення

Masud
* * * * *

Повідомлення Masud » 10.8.06 17:43

1. Тема - баян
2. Тупые и ленивые американские байкеры вместо того чтоб в хорошую погодку проехаться на велике едут на автобусе.
Я всегда говорю, что если человек активно катается на велосипеде, значит у него есть хотя бы одна извилина и он уже никогда не будет инфантильной амёбой.
Трям

Vitalka
* * * * *

Повідомлення Vitalka » 10.8.06 17:57

Да не спеши ты с баяном.
Там просто в головах другое тесто.
Кстати в Голландии наблюдается что-то похожее: люди едут на работу на одном велике до электрички, ставят его на стоянку. Потом электричкой, а уже потом на втором (!!!) велике, который дожидается хозяина на вело-стоянке на станции прибытия ...

Максим
* * *

Повідомлення Максим » 10.8.06 20:49

лично я такое вижу в первые

Masud
* * * * *

Повідомлення Masud » 10.8.06 21:40

лично я такое вижу в первые
Нет памяти о прежнем; да и о том, что будет, не останется
памяти у тех, которые будут после. (Книга Экклесиаста,
Глава 1, стих 11)
Я всегда говорю, что если человек активно катается на велосипеде, значит у него есть хотя бы одна извилина и он уже никогда не будет инфантильной амёбой.
Трям

Sj_Mazta
* * *

Повідомлення Sj_Mazta » 10.8.06 23:43

Буржуи облинивились;-)
Зображення

beaver
* * * *

Повідомлення beaver » 11.8.06 06:57

Да не спеши ты с баяном.
Там просто в головах другое тесто.
Кстати в Голландии наблюдается что-то похожее: люди едут на работу на одном велике до электрички, ставят его на стоянку. Потом электричкой, а уже потом на втором (!!!) велике, который дожидается хозяина на вело-стоянке на станции прибытия ...
А от у Австрії та, здається, Німеччині є такі собі "вело-клуби", члени яких мають картки (типу проїзних на місяць, або на певну кількість поїздок), за допомогою яким можуть взяти на спеціальній стоянці (яких розкидано цілу купу по місту) стандартний велосипед і їхати, куди їм потрібно. На наступній стоянці його залишають.
Тобто своїх велосипедів на кожній стоянці вони не лишають:)

Vaduha
* * *

Повідомлення Vaduha » 11.8.06 08:04

Та ні, шановні, це на їх привеликий жаль, життя так заставило. Вони ж завжди і у всьому страдали і страдають гігантоманією.
Там не такі співвідношення відстані і часу руху на роботу.
Ми ж рахуємо, що добратися з Троещини на Б.Хмельницького на роботу - це просто каюк.
А їхні спальні райони розміщені за 30-40 км. від місць роботи (та і від міста взагалі).
У мене товариш відвозить сина до школи (це 15км.) потім сам до електрички (15) ставить машину на стоянку, а потім аж на роботу. А це вцілому 2 год. із їхніми швидкісними електричками.

Masud
* * * * *

Повідомлення Masud » 11.8.06 08:51

И оглянулся я на все дела мои, которые сделали руки мои, и на труд, которым трудился я, делая их: и вот, все — суета и томление духа, и нет от них пользы под солнцем!
(Книга Экклесиаста, глава 2, стих 11)
Трям

.bo
* * * *

Повідомлення .bo » 11.8.06 14:03

к чему бы это ?
UT3UAU

Hartmann
* * *

Повідомлення Hartmann » 11.8.06 14:10

Американцам, чтобы покататься на веле, надо 30 минут на машине ехать(реально взято из разговора с американцем). Это мы тут обезбашеные:( , при наших водилах, ездить блин по дорогам. У них там на дорогах бардак не меньше, просто штрафы и медстраховка очень дорогая. :58:

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 11.8.06 17:22

ждем поста дядька Ы :)
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей