як мені заброняли паркувати велосипед на вулиці

Vik
* *
Стать:чол
як мені заброняли паркувати велосипед на вулиці

Повідомлення Vik » 4.8.05 22:57

відбувалося вчора в обідній час.
мав зустріч з колегами на Подолі. треба було забрати документи + поговорити хвилин 10. вирішили завітати на каву до найближчого кафе.
друзі пішли сідати за столик, я тим часом паркую свій велосипед в єдиному можливому місці -- на тротуарі біля кафе, прив'язуючи до дорожного знаку. велосипед нікому не заває, стоючи паралельно руху пішоходів. раптом з'являється ВОНО в чорних окулярах а-ля термінатор і з вокі-токі на поясі...
на ньому висить бейджик щось тіпо "Боря. начальник охранЬІ.", і воно заявляє мені: "не ставь тут велосіпєд" і далі в тому ж дусі. мої апеляції до закона, конституції, запитання про прізвище Борі і про об'єкт його охоронної діяльності не знаходять відгуку в серці мужнього борця з безпорядками. він далі наполегливо звертаєтсья до мене на "ти" і аргументує свою позицію фразою "потому шо я сказал".
підловивши момент, коли воно на мить відвернулося, я застібаю замок на рамі велосипеда. воно миттєво повертається, матюкається, хапається за велозамок і каже "убірай іво ацюда бистра". я кажу що не буду і що нехай викликає міліцію. мужик помітно нервує, жили його на шиї постійно рухаються. на допомогу з кафе виходить мій колега Петро, питає в чому річ і шо цьому мужику від мене треба. мужик далі каже що "тут нізя" а на питання "де можна" далі відповідає "ніхде, я не знаю где, пускай уежжает ацюда вапще".
ми знову радимо йому викликати міліцію, і йдемо до кафе. воно робить хід конем і заявляє, що нас тут не будуть обслуговувати. дійсно, після якихось маніпуляцій офіціантки кажуть, що не будуть, бо ми порушили заборону охоронця на паркування велосипеда...
ми сміємося і кажемо "ОК, тоді ми просто посидимо". посиділи, попрацювали з документами. наостанок зробили два записи в книзі скарг...

події відбувалися в кафе на Контрактовій площі, на розі з вул. Сагайдачного (між "челентано піца" і "сільпо").

"наш ответ чемберлену" буде простий: в суботу група байкерів (вже домовлено з 3 людьми) їде на те місце і паркується знову. при відновленні конфлікту продовжуємо доводити своє право паркувати байки біля стовбчиків на вулиці. пиешмо багато заяв до книги скарг. фотографуємо охоронця та записуємо все на диктофон.

вже домовлено про медіа-висвітлення конфлікту одною з популярних газет.

хтось хоче приєднатися до акції??? ;)

updated: зустріч учасників акції відбудеться о 14-00 біля церкви Богородиці Пирогощі (неподалік від того кафе)
аби всі разом могли дружною колоною підвалити до місця і вразити об'єкта виховання в самісіньке серце.

фото- і звукофіксуюча апаратура вітається! ;)
Востаннє редагувалось 5.8.05 11:35 користувачем Vik, всього редагувалось 1 раз.
рухливі велосипеди перетинають степовий краєвид
військово-повітряні сили виснуть поряд зі сновидіннями
/Сергій Жадан/

chuvaK
* *

)))

Повідомлення chuvaK » 4.8.05 23:29

Ребята,вы молодцы ))) Таким уродам,нужно показывать,что их место возле параши ))))

Masud
* * * * *

Повідомлення Masud » 5.8.05 03:45

если б не покатуха на субботу - обязательно б присоединился....Если б этого быдленка еще и ногой пнуть - было б совсем здорово (несмотря на то, что это неинтеллигентно и, где-то даже, грубо). А вообще молодцы, воспитывать уродцев надо :smt021
Я всегда говорю, что если человек активно катается на велосипеде, значит у него есть хотя бы одна извилина и он уже никогда не будет инфантильной амёбой.
Трям

dimsan
* * * * *

Повідомлення dimsan » 5.8.05 09:22

от сцуки, жаль временно без вела :snipersmile: :2gunfire: :plus: :vik:
...ну какой ты князь тьмы - Ты Детя Божье... :) © Gepard

Vik
* *

Повідомлення Vik » 5.8.05 09:48

гы, я такое года три назад проходил - на том же самом месте:)
кстати, в Челентано, таже фигня была - тут велосипедом нельзя....
тільки не кажи, що ти змирився і мовчки поїхав геть ;)
приєднуйся до завтрашнього флеш-моба!
час розплати прийшов!!! })
:anti:
рухливі велосипеди перетинають степовий краєвид
військово-повітряні сили виснуть поряд зі сновидіннями
/Сергій Жадан/

Chupakabra
патлатый музыковед
патлатый музыковед

Повідомлення Chupakabra » 5.8.05 09:53

Где и когда сходка? я буду в фуле и защите... :kolobok:
Никакое гнилое слово да не исходит из уст ваших, а только доброе для назидания в вере, дабы оно доставляло благодать слушающим" (Еф.4:29)

Tibor
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Tibor » 5.8.05 09:56

Блин
Я бы тоже присоединился.

Покатушка субботняя держит. Зато человека от себя присылаю :) Может поучаствует.

Tibor
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Tibor » 5.8.05 09:57

Организуйте покатушку )))))))))))))))))

iga
* *

Повідомлення iga » 5.8.05 10:07

На тому самому місці, кілька років тому, у мене була схожа сутичка з бЫком в уніформі... Робив фотофіксацію вул. Сагайдачного. Воно підійшло. Відбувся короткий, але інтенсивний діалог з тваринкою. В результаті крім перспектив по Сагайдачного були зроблені портрети червоної пики сабжа. })
"spin, spin...spin the black circle..." (PJ)

Delfi
* * * * *

Повідомлення Delfi » 5.8.05 10:14

по моему скромному мнению после покатушки (человек на 30) подъехать к этому кафе и просто престегнуть велы и сделать привал в тьом кафе :) Многое бы отдал (кроме вела) чтоб посмотреть на морду этого ........ Здого господина из сельской местности :)
Востаннє редагувалось 5.8.05 10:35 користувачем Delfi, всього редагувалось 1 раз.

Balalaj
* * * *

Повідомлення Balalaj » 5.8.05 10:26

в челентано все более прилично... нельзя пристегивать байк к их ограде а к столбику рядом можно, о чем была достигнута договоренность с охранником :)... после чего вкусно умята пицца.

Balalaj
* * * *

Повідомлення Balalaj » 5.8.05 10:28

гы... я тоже буду... :)

Masud
* * * * *

Повідомлення Masud » 5.8.05 10:34

этого УЁ...ка :)
Милый друг, сюда, бывает, заходят дамы! Потрудитесь выбирать выражения впредь, прошу Вас.
Востаннє редагувалось 5.8.05 12:16 користувачем Masud, всього редагувалось 1 раз.
Я всегда говорю, что если человек активно катается на велосипеде, значит у него есть хотя бы одна извилина и он уже никогда не будет инфантильной амёбой.
Трям

dimsan
* * * * *

Повідомлення dimsan » 5.8.05 10:35

Мылый друг, сюда, бывает, заходят дамы! Потрудитесь выбирать выражения впредь, прошу Вас.
та то он букву Ё с Б перепутал ;)
...ну какой ты князь тьмы - Ты Детя Божье... :) © Gepard

Delfi
* * * * *

Повідомлення Delfi » 5.8.05 10:38

Да перепутал :)
Уже исправлено!!А просто из-за таких РЕДИСОК нормальным человекам на земле жить не "скучно" :)
А вообше то можно бы зайти в это кафе (уже без байка и велоформы) и попросить админа , и рассказать, что за РЕДИСКИ у них работают (вроде центр города , а какой БЕСПРЕДЕЛ!!!) УУУЖЖЖАсссссссс

Masud
* * * * *

Повідомлення Masud » 5.8.05 10:40

Мылый друг, сюда, бывает, заходят дамы! Потрудитесь выбирать выражения впредь, прошу Вас.
Тешу себя надеждой, что Вы правы.
Трям

Delfi
* * * * *

Повідомлення Delfi » 5.8.05 10:45

Да про сбор это просто были идеи!Но их мона воплотить в жизнь (и будетет у нас , что то типа "ФЛЭШ-МОБ-ВЕЛ" :)

Delfi
* * * * *

Повідомлення Delfi » 5.8.05 10:46

Тешу себя надеждой, что Вы правы.
Я уже исправился!!
:anti: А Ё почти рядом с Б :) :p

tot
вiртуал

Повідомлення tot » 5.8.05 10:54

если в субботу результат будет неудовлетворительный предлагаю подобную акцию провести и в воскресенье, тогда и я смогу!

tot
вiртуал

Повідомлення tot » 5.8.05 10:55

К акции много кто хочет присоединится, но неизвестно место и ВРЕМЯ встречи.

Chupakabra
патлатый музыковед
патлатый музыковед

Повідомлення Chupakabra » 5.8.05 10:56

Делфи почему идеи там черным по белому написанно

---------------
"наш ответ чемберлену" буде простий: в суботу група байкерів (вже домовлено з 3 людьми) їде на те місце і паркується знову. при відновленні конфлікту продовжуємо доводити своє право паркувати байки біля стовбчиків на вулиці. пиешмо багато заяв до книги скарг. фотографуємо охоронця та записуємо все на диктофон.

вже домовлено про медіа-висвітлення конфлікту одною з популярних газет.

хтось хоче приєднатися до акції??? Wink
---------------
Никакое гнилое слово да не исходит из уст ваших, а только доброе для назидания в вере, дабы оно доставляло благодать слушающим" (Еф.4:29)

F.O.X.

Повідомлення F.O.X. » 5.8.05 11:16

гы, я такое года три назад проходил - на том же самом месте:)
кстати, в Челентано, таже фигня была - тут велосипедом нельзя....

White ShadoW
* * * *

Повідомлення White ShadoW » 5.8.05 11:16

Вчера, проезжая мимо минтранса часов около 22-00(возле воздухофлотского) и прикалываясь прыгая через клумбы, были посланы нафиг охранником. Цитата:"Здесь ездить низзя". Очень забавно выходит - всегда можно было, а сейчас уже низзя... Вот такая она - жизнь :(
Things to do:
1. Learn to Jump.
2. Learn to corner.
3. Learn to go fast.
4. Learn to do all that on a bike.

Delfi
* * * * *

Повідомлення Delfi » 5.8.05 11:17

2 Чупакабра. Да написано - но не написано время и место, А ты тож внимательно прочитай мой ответ и тогда разойдемся с миром :)

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей