Сайт Велодень
Наша группа у Велодень Facebook
Велодень Г+
Копiюю сюди :
Спробую сформулювати коротко пару питань, які мені сьогодні задавали сотні разів
1. Звідки така зневага до велосипедистів з боку КМДА, ДАЇ, Федерації велоспорту, що на Європейській площі не було перекрито рух і 10 000 велолюбителів загнали за паркан, як баранів в стійло?
2. Звідки така зневага, що ніхто офіційно не повідомив, що дистанція скорочується і розворот буде на вул. Фізкультурнiй?
3. Звідки така зневага до велолюбителів, що ніхто не спромігся повідомити про час перенесення старту гонки з роздільним стартом (це треба додуматися, заради 50 ветеранів зіпсувати кайф 9999 велосипедистам (я не в рахунок, я звик)
... Все це тим більше дивно, якщо врахувати, що спонсорів на шосейну гонку залучають як раз під солідну аудиторію Велодня. ...
Опитування чи проводити Велодень і далі як один з незначних фрагментів шосейної гонки або нарешті то відокремити велосипедну культуру від велосипедного спорту
Більше так тривати не може. Нас знову ненавидять сотні автомобілістів, хоча нашої провини немає. Це моя думка. Свої можете лишати в коментах