Bianchi Via Nirone C2C 61cm ETT 58cm

Vadim Bus
Bianchi Via Nirone C2C 61cm ETT 58cm

Повідомлення Vadim Bus » 30.10.12 12:48

Продам Біяанчі Віа Ніроне С2С
геометрія -
Зображення
рідна комплектація
Зображення

Реальні фото
Зображення
Карбонова система, FSA для пінарели
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
гума Панарейсер Клосер поставлю класну.
Зображення
Зображення
Рідна касета, так само як і рідні колеса не використовувались ,на цій рамі стояли мої мавікі і касета ультегра, система дюрейс
Зображення
рідна сідуха була така , хоча можу свою Сан - Макаріо віддати ,афіггенно комфортна
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення

Зображення

пару слів про відчуття власника (будемо говорити - цієї рами а не всього вилосипеда), бо власне в цій рамі я знайшов свою геометрію яку не міг знайти в моїй попередній Пінарелі хоча по вазі Піна трішкі вигравала і вилка у неї трішкі затуплена що давало більшу жорсткість всьому фреймсету. Отже ця Бянчі надійна перевірена коняка , можливо трішкі важкувата але доволі жорстка, на ній на вагаючись фінішуєш на ногах і викручуєш стоячи на 53 в тягуни. Це не рама для гонок ,це робоча рама для тренувань яка повинна завжди бути порядіз гоночним велосипедом. Недолік - важкувата в розгоні, перевага- за рахунок розлогої бази і кута вилкі прекрасно відпрацьовує темпові роботи на низькому каденсі. Вцьому році заїхав на ній другим у любительскій категорії Першої Соткі, а також проїхав тестову роботу 96 км ср.шв 41 км год.. Ну ітак всякого баловства було на ній чимало.
Ланцюг новий КМС X9
продам за 5600 грн (за умови інфляції ціна коригується)

Parademon
* *
Стать:чол

Re: Bianchi Via Nirone C2C 61cm ETT 58cm

Повідомлення Parademon » 1.11.12 16:53

можна дізнатися про ваш зріст або чи підійде для моїх 198 росту та 90 кг ваги? я хочу легкий велосипед для пересування містом - з брухівкою, ямами та бардюрами - чи придатний він для цього, якщо поставити більшу резину?

інтерес маю реальний.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 2.11.12 10:11

можна дізнатися про ваш зріст або чи підійде для моїх 198 росту та 90 кг ваги? я хочу легкий велосипед для пересування містом - з брухівкою, ямами та бардюрами - чи придатний він для цього, якщо поставити більшу резину?

інтерес маю реальний.
Та хоч любий інтерес, цікавитись то Ваше право. мій зріст 193 вага 95
.Звичайно на Ваш зріст ,тим більше вагу , підійде . Я катав на ньому з виносом Рітчі - 110 мм, у мене трішкі згорблена посадка бо багато катаю соло, і люблю іноді спертисяна руль розгрузити сідуху змістившись вперед, тут стоїть 130 мені він завеликий , тобто вам просто треба буде підняти сидіху на 10 - 12мм і можливо посунуіти її назад на 2,3 мм (для прикладу у мене вона майже максимально вперед).

про бруківку, - це більше справа майстерності , якщо вмієш керувати шосером,і рухатись на ньому (взад вперед зміщуючи вагу), заїдеш по бруківці в 20% апхіл на якійсь скаженній передачі скоріше ніж заїхав би те саме на мтб (перевірено)..Тут не в форматі справа. У шосера є первага на любій твердій поверхні, він не пружинить як мтб і не зїдає кінетичну енергію на користь амортизації . Звичайно що можна встановити 27 мм покрихі (це максимум які влізуть) і їздити як на самосвалі. але там і 25 для міських доріг буде забагато , хіба що для зимового періоду.

Nowl
* * * * *
Стать:жін

Повідомлення Nowl » 2.11.12 21:50

про бруківку, - це більше справа майстерності , якщо вмієш керувати шосером,і рухатись на ньому (взад вперед зміщуючи вагу), заїдеш по бруківці в 20% апхіл.
Навіть якщо не вмієш ))). На Шовковичну вилазила, де є шматочок бруківки з 18-19%, а техніка у мене м'яко кажучи так собі :gerl: .
А так містом чудово, легенький, руль за машини не чіпляється. Але щодо по бордюрах стрибати - хіба не жалко бьяночку? :duma:

типу ап
If you wait for perfect conditions, you'll never get anything done

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 9.11.12 18:44

Велик вісить зібраний чекає.

crimeanwinds
*
Стать:чол

Повідомлення crimeanwinds » 9.11.12 20:18

Подскажите, какой общий вес собранного вела?
Также интересует подойдет он на рост 190 и вес 80?

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 16.11.12 10:37

Подскажите, какой общий вес собранного вела?
Также интересует подойдет он на рост 190 и вес 80?
З колесами Мавік Ксіріум Екіп і системою Дюрейс він важив 9.270
Його рідніі колеса можливо трішкі важчі, а ця карбонова система трішкі легша ніж дюрейс, думаю що до 9.500 (нажаль дома не можу перважити , при нагоді зроблю це)
звичайно що і зріст і вага підійдуть, з такими пропорціямі можна сміливо купляти карбон і не помилишся.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 26.11.12 11:46

Продався мій Бьянчік в хороші руки.
Дякую!.

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей