геометрія -

рідна комплектація

Реальні фото
Карбонова система, FSA для пінарели
гума Панарейсер Клосер поставлю класну.
Рідна касета, так само як і рідні колеса не використовувались ,на цій рамі стояли мої мавікі і касета ультегра, система дюрейс
рідна сідуха була така , хоча можу свою Сан - Макаріо віддати ,афіггенно комфортна

пару слів про відчуття власника (будемо говорити - цієї рами а не всього вилосипеда), бо власне в цій рамі я знайшов свою геометрію яку не міг знайти в моїй попередній Пінарелі хоча по вазі Піна трішкі вигравала і вилка у неї трішкі затуплена що давало більшу жорсткість всьому фреймсету. Отже ця Бянчі надійна перевірена коняка , можливо трішкі важкувата але доволі жорстка, на ній на вагаючись фінішуєш на ногах і викручуєш стоячи на 53 в тягуни. Це не рама для гонок ,це робоча рама для тренувань яка повинна завжди бути порядіз гоночним велосипедом. Недолік - важкувата в розгоні, перевага- за рахунок розлогої бази і кута вилкі прекрасно відпрацьовує темпові роботи на низькому каденсі. Вцьому році заїхав на ній другим у любительскій категорії Першої Соткі, а також проїхав тестову роботу 96 км ср.шв 41 км год.. Ну ітак всякого баловства було на ній чимало.
Ланцюг новий КМС X9
продам за 5600 грн (за умови інфляції ціна коригується)