Продам холодильник Snaige Rf-310

Chumachok
* *
Стать:чол
Продам холодильник Snaige Rf-310

Повідомлення Chumachok » 26.12.11 12:09

Всім привіт

Був-жив собі чудовий холодильничок. І не знав горя ні він, ні родина, що ним користувалася. Щодня він ділився безмежними скарбами з родиною, а щоночі - таємничим світлом і прихованими запасами втамовував спрагу та голод у сонних подорожніх. Мир, спокій та благодать вселилася у помешкання людей, де мешкала щаслива родина, бо ніколи вони не знали голоду. Так минуло 8 Сонць. Аж ось одного осіннього вечора, коли жовте листячко зривалося з дерев холодним вітром, холодильничок раптово захворів. Чи то віконце на кухню було відчинене, чи чхнув хто на бідолаху, нажаль узнати не вдалося. Захворів холодильничок. Саме в той час мало бути якесь свято і лікувати холодильничка вже часу не було, тож його місце посів його молодший братик. Сумно було дивитися холодильничку на свого старшого братика, який самотній, сумний і непортібний стоїть у коридорі і якось ввечері він мені на вушко сказав, щоб я звернувся до інших родин, може десь він ще буде потрібен, може ще чиясь родина буде тішитися від того, що він у них є і будуть з вдячністю закривати його дверці, а він, щасливий, буде ділитися з ними своїми стравами та наїдками. От я і звертаюся до Вас, може хтось з Вас захоче стати щаслививим товаришем цього самотнього холодильника.

Snaige Rf310 (2002 чи 2003 року) - http://hotline.ua/bt-holodilniki/snaige_rf310-1803_a/ - отакого типу
Ґуму замінили 1-2 роки тому
Не смердить, пластмаса не чорніє
Компресор працює, але не морозить
Існує підозра, що проблема у термодатчику.
Ціна питання - 300 грн + самовивоз з Академмістечка (торг зацікавленим) - зараз просто нема часу його колупати - а так - чудовий варіант на дачу чи у квартиру, якщо докласти трошки зусиль.

з повагою, Ромко

Dmity
* * * *

Re: Продам холодильник Snaige Rf-310

Повідомлення Dmity » 28.12.11 01:19

Поэтично. :)
Если работает компрессор, но не морозит - то любой мало - мальски разбирающийся в технике человек скажет - однозначнА! - разгерметизировался и фреон ушел. Причем здесь собственно термодатчик? :V: Ремонтируемо. Но денег стоит. У самого подобная штука - тумбочкой работает.
Кризис дополз и до меня... Сыр ем с плесенью, вино пью старое, в машине езжу без крыши...

Chumachok
* *

Повідомлення Chumachok » 28.12.11 10:08

Фреон залили, систему загерметизували
Теоретично він там має бути

Dmity
* * * *

Повідомлення Dmity » 30.12.11 10:07

Теоретически... :( У нас на даче - давно - стоял старенький холодильник, и когда произошла такая - же беда, мастер трижды приезжал - герметизировал, потом плюнули на это безобразие, и полностью сменили морозильную камеру. Но тогда это была - практически шАровая операция. Не факт, что с первого раза все прошло успешно.
А термодатчик отключает компрессор при достижении необходимого минуса, и только.
Кризис дополз и до меня... Сыр ем с плесенью, вино пью старое, в машине езжу без крыши...

AVVAKUM
новичок
новичок

Повідомлення AVVAKUM » 30.12.11 11:48

Для ремонта надо приглашать мастера из специализированных на холодильниках мастерской.
Качественный ремонт подразумевает,наличие специального оборудвания для:
1.Осушения системы (если насосала влагу в системе образуется ледяная пробка)
2.Дозированная закачка правильного фреона (для двухкамерных холодильников нужен свой фреон, играет роль и модельхолодильника)
3. Контроль на герметичность всей системы ультразвуковым течеискателем.
4.При необходимости герметезация микроповреждений морозильной камеры специальным компаундом.
А когда приходит просто умелец дядя коля (не путать со св. Николаем :grin: ), то он просто закачивает на глазок уворованный с промустановок фреон, и в лучшем случае холодиьник проработает 1год
— В резюме вы указали, что вам не нравятся геи...
— Нет, скорее это я им.
— Вы нам не подходите.
— Вот видите? Я так и написал.

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей