Кто не пойдет на Майдан

Kolia Kilch
* * * *
Стать:чол

Повідомлення Kolia Kilch » 23.11.06 16:03

buzyl +1
Був у 2004, 2005, 2006 і ні про що не жалію...
Я думаю, головне - деякі (я підкреслюю, деякі) з нас стали іншими після Майдану.
Ви собі просто уявити не можете, як було страшно їхати спостерегачем на Схід! Розуміти, що ці, вчора ще мирні люди, готові тебе порізати на шматки! Розуміти, що за тебе ніхто не поїде.
Ви собі уявити не можете, як було страшно, їдучи назад, чекати, що застанеш у Києві побоїще!
Як було страшно, коли очікували танків, коли боялися, що вигонять з роботи, коли не знав, з ким розмовляєш, хто стоїть перед тобою.
Як було дивно зустріти на Хрещатику загальновідомого директора магазину у померанчовому жилеті, побачити Логруса та інших під стінами Адм. Президента та зрозуміти, що все це не дарма. Що вони прийшли відстоювати наш загальний інтерес. Що вони вже не можуть жити, як раніше.

Головне золото, виплавлене в 2004 - люди, які стали вище, які виросли нарешті із совіцьких штанішек.

Згадайте вихід євреїв з Єгипту: вони проміняли сите несвободне життя на Бога та скитання. Але вони почали відповідати своєму людському призначенню на Землі.

Деяким - не отримали шмат сала зараз - так їм вже все було "бєзсмислєнно". Ви будете їсти гівно, якщо вам це буде вигідно - аби платили. Вам просто не зрозуміти Тих, Хто Прийшов - і тоді, і зараз.
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

Masud
* * * * *

Повідомлення Masud » 23.11.06 16:24

А ща вспомнил, что мой дед на войне тоже ##ца морозил, за чужого дядьку Сталина против чужого дядьки Гитлера. Оказалось, это у меня наследственное... Спасибо, просветил! :)
Передергиваем потихонечку. В Отечественную войну люди за Родину воевали, а не за кучку миллионеров (миллиардеров). Так что не переживай - до деда своего ты еще морально не дорос, пока только до шестерки порошенко-тимошенко ;-)
Я всегда говорю, что если человек активно катается на велосипеде, значит у него есть хотя бы одна извилина и он уже никогда не будет инфантильной амёбой.
Трям

Shiftoff
* * * *

Повідомлення Shiftoff » 23.11.06 16:35

Передергиваем потихонечку. В Отечественную войну люди за Родину воевали, а не за кучку миллионеров (миллиардеров). Так что не переживай - до деда своего ты еще морально не дорос, пока только до шестерки порошенко-тимошенко ;-)
А шо це таке було, дядьку?

Купа товстопиких "большевіков"? смершівці? заградотряди? "дєдушка лєнін"?

Чи то було "героїчне минуле", бо ж минуле завжди героїчне?

В мене, наприклад, дід, що в Тегерані був у 43-му (шпійоном, так, якщо без евфемізмів), потім 16 років по підвалах НКВС "протинявся".

Це була його "Родіна"?

Чи, може, не були партійні "вожді" "купкою мільйонерів"?
остроумная подпись с философским подтекстом

buzyl
* *

Повідомлення buzyl » 23.11.06 16:43

2Бедуин:
В Отечественную войну люди за Родину воевали, а не за кучку миллионеров (миллиардеров).
Подискутируем на предмет территориальной относительности термина Родина в период 39-47 год? Или мы умеем только Икклезиаста копи-пастить? ;)
Так что не переживай - до деда своего ты еще морально не дорос, пока только до шестерки порошенко-тимошенко ;-)
но комментз...

Lёxus™
* * * * *

Повідомлення Lёxus™ » 23.11.06 16:49

Подискутируем на предмет территориальной относительности термина Родина в период 39-47 год? Или мы умеем только Икклезиаста копи-пастить? ;)
Видишь, у тебя понятие Родина зависит от времени... По четным года одна Родина, по нечетным - другая. Или какая то другая система? ;)
"Мы - беззаботные короли жизни, выбрасывающие тысячи на игрушки на двух колесах, нас все должны бояться, нас много, мы банда" (c) SilverS

vitello
* *

Повідомлення vitello » 23.11.06 16:55

Передергиваем потихонечку. В Отечественную войну люди за Родину воевали, а не за кучку миллионеров (миллиардеров). Так что не переживай - до деда своего ты еще морально не дорос, пока только до шестерки порошенко-тимошенко Wink
А ти, по ходу, ні до кого не доріс :duma:

Lёxus™
* * * * *

Повідомлення Lёxus™ » 23.11.06 17:11

Вам просто не зрозуміти Тих, Хто Прийшов - і тоді, і зараз.
+1
"Мы - беззаботные короли жизни, выбрасывающие тысячи на игрушки на двух колесах, нас все должны бояться, нас много, мы банда" (c) SilverS

buzyl
* *

Повідомлення buzyl » 23.11.06 17:11

Видишь, у тебя понятие Родина зависит от времени... По четным года одна Родина, по нечетным - другая. Или какая то другая система? ;)
А-бы ляпнуть невпопад...
Да будет тебе извесно, что Родина в период Второй мировой у каждого человека была своя. А не так как втолдычивалось идеологией советов про единый могучий. Много ли было узбеков, чукч, казахов в СА? А какую Родину защищали уроженцы Львова?
Знаешь, я и сам учился в советской школе... но не дотакой же степени запущенности...
ЗЫ: Господа получают истинное удовольствие дополняя собой список Януковичей, Шуфричей, Киваловых и Кучм?! Редкие мазохисты... :D

Lёxus™
* * * * *

Повідомлення Lёxus™ » 23.11.06 17:30

У парень, да ты видно за федерализацию и раскол страны. С такими рассуждениями дойдем до того, что у уроженцев Львова одна Родина, у жителей Донецка другая, у киевлянина - третья. Так?

ПС Словосочетание "Да будет тебе извесно" (грамматика автора сохранена), о многом говорит.;)

Dan
* * * * *
Звідки:_ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡__|̲̲̲͡͡▫ ̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲ l___*̡͌l̡*̡___

Повідомлення Dan » 23.11.06 17:54

Не вижу смысла доказывать, кто, за что, кого и когда воевал (или героически лежал на печи). У каждого своя правда.

Я в день по пять друзей не обретаю
И с голодухи не продам коня
А те, кого я сволочью считаю
Пускай считают сволочью меня
8)

Lёxus™
* * * * *

Повідомлення Lёxus™ » 23.11.06 18:01

Выдыхайте бобры и прочая живность. :)
Все равно скоро Трям все снесет...

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 23.11.06 18:49

Прошу снести тему, истина здесь точно не родится.
прости, что сразу не удалили

наверное надеялся прочитать что-то новое или хотел лишний раз убедиться, что правильно сделал, что запретил политику на форуме
..потому что так и до крови не далеко..
потому что кто-т опонимает что отстаивает, а кто-то просто демагогию разводит...
...лана
закрыл
завтра удалю....
Востаннє редагувалось 23.11.06 19:10 користувачем Трям, всього редагувалось 1 раз.

Lёxus™
* * * * *

Повідомлення Lёxus™ » 23.11.06 18:57

Всем спасибо, было интересно.:)

Встретимся через год ;)

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей