Щодо рами, принципово жіночої не потрібно ) За колір питав - було сказано, що не принципово ) Цей Трек Х-Калібер 5 виглядає дуже непогано. Поміркуємо, думаю, придивимось для порівняння щось із 26-ми, та навідаємось до магазину

Передний переключатель: Shimano Tourney, 3-speed, top swing, dual pullМожно ли на нем будет прыгать с небольших горок, бордюров?
http://velosiped.com/tovary/velosipedi/ ... 20322.html
или предложите что-то аналогичное(если таково имеется ) . Спасибо!
с переключателями и вилкой понятно, легко меняется, но думаю мне хватит, рама думаю важнее, как она? Что вообще можете сказать по поводу этой марки и серии hardrock? И что по поводу - можно ли на нем будет прыгать с небольших горок, бордюров? Хороший ли это выбор для покатушек на природе?Передний переключатель: Shimano Tourney, 3-speed, top swing, dual pullМожно ли на нем будет прыгать с небольших горок, бордюров?
Задний переключатель: Shimano Tourney, 7-speed
SR Suntour M3030 650b,
Тут з такою комплектацією 7 500
Це зовсім початковий рівень![]()
Рама початкового рівня відомого бренду просто неймовірна!
с переключателями и вилкой понятно, легко меняется, но думаю мне хватит, рама думаю важнее, как она? Что вообще можете сказать по поводу этой марки и серии hardrock? И что по поводу - можно ли на нем будет прыгать с небольших горок, бордюров? Хороший ли это выбор для покатушек на природе?
Якщо вони б/у то треба уважно дивитися на стан компонентів як ззовні так і в середині, бо може вийти що заміна витече у добрячу купу грошейЗдравствуйте!
Помогите пожалуйста определиться с выбором велосипеда. Мой рост 170 см, вес 65 кг. Собираюсь кататься в городе и в лесу (без экстрима). Выбираю велосипед до 6 000 грн. За такие деньги нашел только такое, помогите пожалуйста с выбором.
1. Merida MATTS 20-V
2. Merida MATTS 15
3. Merida MATTS 10-V
дякую!Рама початкового рівня відомого бренду просто неймовірна!
с переключателями и вилкой понятно, легко меняется, но думаю мне хватит, рама думаю важнее, как она? Что вообще можете сказать по поводу этой марки и серии hardrock? И что по поводу - можно ли на нем будет прыгать с небольших горок, бордюров? Хороший ли это выбор для покатушек на природе?
Але *скакати* вам доведеться не тільки на рамі, а ще й на ободах \ вилці.
А вони зовсім не для цього.
Для покатеньок це просто чудовий вибір.
А можна почути який бюджет у Вас на *нормальну*?Народ я зареєструвався тут щоб хтось порадив шосейку нормальну типу як старт шоссе але вже можна і закордонного якогось, ну типу щоб рама була вузькою з труб таких же..
Доброго дня!Здравствуйте) Хочу приобрести велосипед для езды по городу. Остановила свой выбор на Kellys VANITY 30. Помогите определиться с размером рамы: 17" или 19". Рост 172 см вес 58 кг. Спасибо)
Ніжні гальма ви вже не найдете.
Порадьте, будь ласка, людині. що звикла до старого-престарого друга з Білорусії з ножними гальмами, що обрати...Аж занадто змінився світ велосипедів.
?
Дякую за корисну інформацію з приводу того, що треба придбати разом з велосипедом. а де прочитати про різницю у теперішніх гальмах, щоб зрозуміти які треба? бо все ж їх дуже багато, а вартість більша за платтячко, хочеться придбати дійсно потрібний і якісний.Ніжні гальма ви вже не найдете.
Порадьте, будь ласка, людині. що звикла до старого-престарого друга з Білорусії з ножними гальмами, що обрати...Аж занадто змінився світ велосипедів.
?
А так - вибір великий
..і це тільки рами з *жіночою* геометрією...
Ось що корисно придбати разом з велосипедом
а де прочитати про різницю у теперішніх гальмах, щоб зрозуміти які треба? бо все ж їх дуже багато,
у Calibera є геометрія Genesis 2.0, краще система та гальма але трохи гірше вилкаВсім привіт. Після тижневого пошуку альтернативи TREKу X-Caliber 9 2015 у розмірі 23" , мені приглянувся ще один байк - Cube Attention SL 2016:SpoilerShowХарактеристики:
Рама: Aluminium Lite, AMF, алюминиевая
Вилка: Rock Shox Recon Silver TK SoloAir, ход 100 мм, блокировка хода с выносом на руль
Руль: CUBE Rise Trail Bar, 700 мм, гнутый
Рулевая колонка: FSA No. 10 , полуинтегрированная
Вынос: CUBE Performance, 31.8 мм
Подседельный штырь: CUBE Performance Post, 27.2 мм
Седло: CUBE Active 1.1
Педали: CUBE PP MTB
Переключатели: Shimano Deore SL-M610, Rapidfire-Plus, 30 скоростей
Передняя перекидка: Shimano Deore FD-M611 Downswing, 31,8 мм
Задняя перекидка: Shimano XT, RD-M781-DSGSL, Shadow, Direct Mount, 10 скоростей
Тормоза: Shimano BR-M355, дисковые гидравлические
Тормозные ручки: Shimano BR-M355
Кассета: Shimano CS-HG50, звезды 11-36Т
Цепь: Shimano CN-HG54
Шатуны: Shimano Deore FC-M612, звезды 40x30x22T, 175 мм
Каретка: Shimano Обода: CUBE ZX24
Втулки: Shimano Deore HB-M615/Shimano Deore FH-M615, Centerlock
Покрышки: Schwalbe Smart Sam Active, 29х2.25"
Вес: 13,2 кг
Артикул: 703002
. Загалом вони схожі по базовому обвісу - на обох Shimano Deore. Ціна приблизно однакова. Здається на CUBE трохи краща вилка + залізні педалі. В покришках різниця в Schwable vs Bontrager - що з цього краще я не знаю. Що скажете стосовно рами? Дуже хотілося би почути вашу експертну думку стосовно цих TREK vs CUBE базуючись на тех спеках. В ТРЕКу мені категорично не подобається колір. В CUBE колір найс але напрягає те, що аж 30 передач, хоча це не так критично як колір.
Мой рост - 203 см
Вес - 84кг
Бюджет - 7000 грн (хотелось бы уложиться в него, рассматриваю также б/у и прокатные варианты)
Spelli SX-5700 29" 2016/2015
Spelli FX-7000 PRO 29"
Помогите подобрать оптимальный вариант. Возможно есть другие бренды поинтересней для такого бюджета. Заранее спасибо.
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей