Туман рулит, рыбаки впечатляют, к тому же полный штиль. В след раз буду втроем (+ спиннинг)

А.Р. - грохни тему нафиг, я и так знаю где себя найти утром в чтв :zabast:

аж до наступного літа?
 аж до наступного літа?  або
 або  -mas:
-mas:
 Я тебе не впізнав на Пішоходному (ти готувався рибок годувати???).
   Я тебе не впізнав на Пішоходному (ти готувався рибок годувати???).
 , як по алейкам ішов угору.
, як по алейкам ішов угору.

У тому темпі, що я гнав,Ну значит я точно обитательдругих измерений :infinity:
Финту отфинтил салют даже голосом и то он не узнал, а так раздаровкался ради приличия и дальше вкручивать,...

, крики Ктулху   :smt115 , спробу розвідки якоїсь нової доріжки і подальші плани :Search: , світанкові розмови про баржі і пісок і всяке-інше  :smt101 !
 , крики Ктулху   :smt115 , спробу розвідки якоїсь нової доріжки і подальші плани :Search: , світанкові розмови про баржі і пісок і всяке-інше  :smt101 ! І шо? Ми справно чекали чьотко до 5:40 :smt018ПыСы Сигнал получен, гАнна - снкс))
 , за яким я полював другий тиждень виявився аж надто тимчасовим явищем  :scrambleup: , бо на зворотньому шляху (через 20 хв.) він повністю щез. :smt073
 , за яким я полював другий тиждень виявився аж надто тимчасовим явищем  :scrambleup: , бо на зворотньому шляху (через 20 хв.) він повністю щез. :smt073   

і чувак той (рибалка, чихтовінбув), який прийшов цікавитись, шо там сталось, "а ми тут завтракаєм")))
 і чувак той (рибалка, чихтовінбув), який прийшов цікавитись, шо там сталось, "а ми тут завтракаєм")))

Была альтернатива: ехать в темноте в ПДН на сликах с 8 атмосферами внутри или вернуться домой. Здраво рассудив, решил поспать ещё часок.
 Была альтернатива: ехать в темноте в ПДН на сликах с 8 атмосферами внутри или вернуться домой. Здраво рассудив, решил поспать ещё часок.  Был очень рад увидеть снова гвардейцев-жаворонков. Придётся срочно собирать заднее горное колесо, чтоб успеть к следующему четвергу. ;-)
 Был очень рад увидеть снова гвардейцев-жаворонков. Придётся срочно собирать заднее горное колесо, чтоб успеть к следующему четвергу. ;-)
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей