В Украине установили памятник погибшим байкерам

Perelesnik
*
Стать:чол

Повідомлення Perelesnik » 31.5.07 11:58

в этой 3,14здоватой совковой стране у 90% населения скульптура ассоциируется с памятником. байкеры - вроде народ продвинутый, а туда же. нет чтобы сделать красивую позитивную скульптуру привлекающую внимания - не, взяли байкера проткнули столбом и сверху крест поставили. по моему скромному мнению, дибилизм. если решат поставить "памятник погибшему лосю" я буду блевать
Вибачте, але ви займаєтесь блюзнірством. Ця "скульптура" є саме пам'ятником загиблим мотоциклістам. А ваша особиста думка нікого не цікавить!!!
Я хочу прожити своє життя так, щоб потім не було боляче за безцільно згаяний час.

pal
* * *

Повідомлення pal » 31.5.07 12:27

"Пам'ятників загиблим мотоциклістам" на дорогах України, вибачте, до@@@ . Правда, не всі такі помпезні.
PS: ІМХО місце _пам"ятника_ - на кладовищі

amam
* * * * *

Повідомлення amam » 31.5.07 13:56

в этой 3,14здоватой совковой стране у 90% населения скульптура ассоциируется с памятником. байкеры - вроде народ продвинутый, а туда же. нет чтобы сделать красивую позитивную скульптуру привлекающую внимания - не, взяли байкера проткнули столбом и сверху крест поставили. по моему скромному мнению, дибилизм. если решат поставить "памятник погибшему лосю" я буду блевать
Вибачте, але ви займаєтесь блюзнірством. Ця "скульптура" є саме пам'ятником загиблим мотоциклістам. А ваша особиста думка нікого не цікавить!!!
а от тут ви не праві. пам"ятники ставлять на цвинтарі, а якщо його поставили деінде, то саме для того щоб привернути громадську увагу. а значить і мою теж. я взагалі не люблю пам"ятники, але якщо вже на те пішло то вони бувають красивими, так. Але не цей. Він жахливий. Кожна смерть трагічна і неприємна, але якщо пам"ятник жахливий, то я не можу сказати що він красивий тільки через те що його поставили на згадку загиблих людей. Вибачте.

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей