Велосипед в районі 800-1000 грн (ваш досвід)

victorius
*
Стать:чол

Повідомлення victorius » 22.4.07 00:06

Дякую адміністрації за розблокування теми. Напрям дискусії змінено. Дивіться перший пост.

.bo
* * * *

Re: Велосипед в районі 800-1000 грн (ваш досвід)

Повідомлення .bo » 22.4.07 02:05

Дякую адміністрації за розблокування теми. Напрям дискусії змінено. Дивіться перший пост.
Варіанти, що розглядаю:
Автор: http://www.author-ukraine.com/trophy207.html 850 і http://www.author-ukraine.com/outset.html 1000
Команч: http://www.velopark.com.ua/catalog/com2 ... io_fsm.htm 900
ЛідерФокс: http://velopark.com.ua/catalog/leaderfox_bike.htm 900
Також розглядається варіант купівлі б/у так рекомендованого Келліз Вайпер СФ.
Оскільки були висловлені думки, що дешеві брендові велосипед теж є неякісними, то ідея, купити велосипед менш відомого бренди типу Азімута, але з кращою комплектацією, що раніше була відкинута знову повернулася. Наприклад за 1000 можна взяти Азімут з алюмінієвою рамою, подвійними ободами і переднім амортизатором. Хоча у них свої проблеми.
чет лед не тронулся, господа присяжные заседатели :smt009
UT3UAU

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 22.4.07 10:28

тему разблокировал я
ибо мне некогда в личных объяснять прописные истины
а популяция *обиженнях* уже и так достаточно многочисленна

автору темы вопрос - был ли он когда то в Магазине *Велопарк*, ссылки на который здесь привёл. ?

Maestro

Повідомлення Maestro » 22.4.07 10:54

"Кейліс" Стальна рама, відсутність аморту, звичайні ободи. З конкурсу вибуває :)
а чого ви його вичеркнули?
чи мався на увазі не ВАЙПЕРсф?
обода подвійні, та аморт є:)

stuer
* * *

Повідомлення stuer » 22.4.07 18:04

Потрібен велосипед в основному для того, щоб кожного дня швидко діставатися до гаража (приблизно 1,5км)
помоиму можна взять Команч тока Praire FS стоит тоже порядка 800-900 грн. могу даже росказать где...
2 года на нем откатал, пробег 2000 км по Киеву и его лесам))) за все время тока сменил передние колодки, подтягиват тросики, и по глупости поломал ось в задней втулке (с бровки неудачно сьехал :p ) и все...Кароче рабочая лошадка ;-)
...

victorius
*

Повідомлення victorius » 22.4.07 19:44

2Faxegio
Так я там був.

2Maestro
Викреслений був http://www.kellys.com.ua/bike.php?b=kel ... &n2=RADIUS . У нього взагалі нічого з Вайпером СФ не співпадає :)

pal
* * *

Повідомлення pal » 23.4.07 09:27

2 victorius:
IMHO з таким бюджетом можна брати те що _тобі_ сподобається при візуальному контакті ;)
Але:
1. обов"язково треба брати з собою експерта
2. потрібна моральна готовність _зразу_ робити перше ТО (бо дешевий вел - це таки лотерея, і кривизна рук майстра, що його складав - величина невідома)

Masud
* * * * *

Повідомлення Masud » 23.4.07 10:26

сугубо по моему скромному мнению. может лучше взять бэушный, в хорошем состоянии классом повыше? на него цена кстати при аккуратной эксплуатации упадет совсем немного (на случай продажи) да и к апгрейду он будет поспособнее...
Я всегда говорю, что если человек активно катается на велосипеде, значит у него есть хотя бы одна извилина и он уже никогда не будет инфантильной амёбой.
Трям

Lёxus™
* * * * *

Повідомлення Lёxus™ » 23.4.07 10:37

До гаража доехать можно и на б/у "Украине", по крайней мере, вероятность удачного исхода такой поездки - довольно высока, да и с финансовой стороны очень привлекательно.
Востаннє редагувалось 23.4.07 11:05 користувачем Lёxus™, всього редагувалось 1 раз.
"Мы - беззаботные короли жизни, выбрасывающие тысячи на игрушки на двух колесах, нас все должны бояться, нас много, мы банда" (c) SilverS

pal
* * *

Повідомлення pal » 23.4.07 11:04

БУ - это тоже лотерея.. Одно дело - покупать у|через знакомого, и совсем другое - по обьяве или на базаре.. Можно купить 3.14жженый, можно с дефектом..
Я как-то решил купить по дишовке "бу вел из германии". Созвонился (большой выбор, приезжайте), приехал, почесал репку.. Вежливо откланялся. За 500грн хозяин той свалки пытался втюхать ("Это же НЕМЕТСКОЕ КАЧЕСТВО!!") чудо со стальной рамой ,жесткой вилкой, в-брейками, убитыми троссиками (скорости переключались, но с ОЧЕНЬ большим усилием. Хотя может это переключателям пришол конец.. Пока с необходимостью крутить переключатели не сталкивался ;)) и спущенными колёсами (накачать удалось). Тип трансмиссии не запомнил (21 скорость). Да, и покрышки были конкретно лысые. Ехать на нём было можно, но сколько он проедет - ХЕЗ. Хозяин продавал "как есть" - с грязюкой (не только разобрать-смазать-довести до рабочего состояния, но и тряпкой протереть ему было влом).

lach

Повідомлення lach » 23.4.07 12:54

Купи себе что-то из ХВЗ или белорусии, в ключе твоих задач они прослужат гораздо дольше этих макетов и стоить бужут раза в два дешевле...
Пятая ходка, условный срок. UT3UGV

Tojama Tokanawa
* * * * *
Контактна інформація:

Повідомлення Tojama Tokanawa » 23.4.07 13:55

Лучше дождаться осени, и купить в октябре-ноябре за 1000-1200 гривень велосипед, розничная цена которого сейчас 1500-1700 грн. Более дешёвый брать нет смысла.
Напимер, из Авторов минимальная модель горного велосипеда, которую уже можно покупать - Solution, кроссового - Horizon.
"Образования у меня никакого, то есть, высшее техническое" (М. Жванецкий)

victorius
*

Повідомлення victorius » 23.4.07 19:59

Купи себе что-то из ХВЗ или белорусии
А ХВЗ досі робить велосипеди? Я взагалі жодної інфи про них в неті не зустрічав.
Лучше дождаться осени
Це дуже класна порада, але я хочу їздити вже цього літа. :)
А можна назвати причину, чому ви вважаєте, що дешевші Автори від Солюшена не варто купувати? Що саме в них неякісне?
2 pal
Я знаю, що б/у -- це досить ризиковано, але буду брати або у перевіреної людини, або у Koolkat з цього форуму. Дуже сподіваюся, що він ні у кого його не крав. :) А технічний стан буду дивитися з досвідченою людиною, та й є досвід купівлі б/у скутів. :)

Hagall

Повідомлення Hagall » 23.4.07 22:03

А можна назвати причину, чому ви вважаєте, що дешевші Автори від Солюшена не варто купувати? Що саме в них неякісне?
Господи, да об этом уже столько сказано... В велосипелде, дешевле 300 долларов, некачественное все. Ну или почти все. Но! Для поездок до гаража - сойдет.
кот в силу кошачьей конструкции летать не мог

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 23.4.07 23:13

А технічний стан буду дивитися з досвідченою людиною, та й є досвід купівлі б/у скутів. :)
бедный продавец... 8-)

victorius
*

Повідомлення victorius » 23.4.07 23:33

Тільки мені спочатку порадили з усього вибору взяти дешевий Автор. Тепер людина навпаки не радить брати дешевий Автор. Але мене цікавить чому конкретно. Якщо людина не наводить аргументації, то для мене ця інфа не дуже цінна. Також не дуже цікавлять порівння з велосипедами вищого класу.
Мене цікавлять відгуки конкретно користувачів цих велосипедів, як написано в першому пості і навіть в назві теми. А не фрази, що у велосипедах дешевших від 300 все неякісне. Не маєш досвіду використовування велосипедів даного класу -- значить тобі не має про що писати у цій темі.
Не хочу здатися грубим, але мене задрало переписування фрази про дешеві велосипеди вже вдесяте тільки в межах цієї гілки.
Наприклад, навіть в Ардісах виявляється не все галіме -- рама нормальна. В Азімутах типу гарні ободи, що ледве не єдине робиться в Одесі, але слабкі осі втулок. Колонка керма,покришки, вилка не ахті, але і не ноунейм, що мене влаштовує. Я розмію, що для тебе це все макети/фуфло в якому тобі не хочеться розбиратися. Але тебе ніхто і не просить.
бедный продавец
Ха-ха, ща упісаюся, зо сміху.

ПС:Нагадую -- я буду їздити НЕ тільки до гаража, але й кататися з друзями (хоча без особливого екстриму)

Hagall

Повідомлення Hagall » 24.4.07 00:04

... А не фрази, що у велосипедах дешевших від 300 все неякісне. Не маєш досвіду використовування велосипедів даного класу -- значить тобі не має про що писати у цій темі. ...
В тому-то і справа, що маю.

І більшість людей на цьому форумі має. Чи ви думаєте, що тут всі взяли, і одразу покупували велосипеди по 700...1000 долларів?

В ардісах рама нормальна тільки як опалювач приміщення. Подвійні ободи - це добре, але шось мені так здається, що рама складеться раніше за них.

Ви шукаєте проблему там, де її немає. А справжня проблема в тому, що ви певно не знаєте основ економіки та ціноутворення, які викладають на третьому-четвертому курсах. Якби знали, то не шукали б феноменальної різниці між цими велосипедами.

І взагалі, знаєте що? Обирайте собі. Не буду більше витрачати на вас свій час, все одно ви не читаєте те, що вам пишуть.
кот в силу кошачьей конструкции летать не мог

victorius
*

Повідомлення victorius » 24.4.07 00:36

А справжня проблема в тому, що ви певно не знаєте основ економіки та ціноутворення, які викладають на третьому-четвертому курсах. Якби знали, то не шукали б феноменальної різниці між цими велосипедами
Ванга з тебе не вийде. Не вгадав. По-перше, ціноутворення проходиться на перших двох курсах, по-друге, вже не тобі судити мої знання з економіки. Є багато підтверджень тому включаючи непоганий виступ на всеукр олімпіаді з фінансів. Я не намагаюся купити щось дуже класне за низьку ціну. Я намагаюся зрозуміти, що саме мені потрібно, і що із запропонованого максимально задовольняє мої потреби.

Ободи подвійні потрібні, бо я не завжди обїжджаю ями, горби і тд, тому скільки я їздив на велосипеді, стільки у мене були проблеми з вісімками колеса. І мені навіть "вдалося" тріснути один обід (це на туристі). Але за конкретну пораду дякую.

Не знаю з чого всі починали, але більшість сказати більше ніж те, що всі дешеві велосипеди -- фуфло неспроможні. Принамні не зробили цього.

Взагалі згодний, що в даному випадку я певно стражджаю "перфекціоналізмом" намагаючись вибрати найкращий варіант, попри те, що можливо час витрачений на здійснення правильного вибору є ціннішим за переваги отримані внаслідок цього вибору. Насправді я сподівався на значну допомогу на цьому форумі, але те чого чекав в плані відгуків, майже не отримав.

serjyk

Повідомлення serjyk » 24.4.07 01:28

Потрібен велосипед в основному для того, щоб кожного дня швидко діставатися до гаража (приблизно 1,5км)
помоиму можна взять Команч тока Praire FS стоит тоже порядка 800-900 грн. могу даже росказать где...
2 года на нем откатал, пробег 2000 км по Киеву и его лесам))) за все время тока сменил передние колодки, подтягиват тросики, и по глупости поломал ось в задней втулке (с бровки неудачно сьехал :p ) и все...Кароче рабочая лошадка ;-)
Вот-вот, для твоих потребностей и за эту цену как раз подойдет. И не слушай "команчененавистников", тебеж не экстрим нужен.

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 24.4.07 01:52

Не хочу здатися грубим, але мене задрало иму)
+1

ты пытаешься понять теоретически то, что можно осознать только практически

грубо говоря - ты хочешь, чтоб все бросили всё и начали объяснять тебе то, что им уже давно не интересно объяснять в сотый раз

Ободи подвійні потрібні,
вот тебе первый пример - на многих макетах стоят не только *двойные*, но даже *тройные* обода
\кроме шуток\
но при этом они *пластилиновые* - и гнуться намного бустрее, чем одинарные на Гарри Фишере
Педали могут стоять за 0,20 центов, а могут за 2 бакса (по ценам производителя
разницу увидеть практически невозможно
а почувствуешь очень скоро
точно так же и другие компоненты - спицы, которые лопаются
тросики, которые ржавеют
покрышки, которые *лысеют* быстрее, чем я ..

в общем тебе правильно сказали - Бери Прерию и не мучайся выбором....нет его у тебя....

projdusvit
* * *

Повідомлення projdusvit » 24.4.07 07:56

А ні, то купи б/у Україну чи СтарШосе(тільки не випуску останніх 5-10 років) гривень за 100 , покатайся це літо, а через місяці 3-4 почнуться "шалені знижки", підбереш щось в межах 200 уе.
Це дешевше, ніж за 1000 грн купити стальну прерію, а через рік два знову її міняти на щось більш-менш нормальне.

Tojama Tokanawa
* * * * *
Контактна інформація:

Повідомлення Tojama Tokanawa » 24.4.07 12:47

Хватит спорить!

Человек хочет наступить на грабли, так зачем ему мешать?
Пусть наступает. Пусть берёт, что хочет.
В следующий раз уже купит что-то приличное.

P.S.: Объяснять, чем велосипед за >1500 гривень лучше велосипеда за 800-900 гривень - это всё равно, что объяснять, чем натуральный сок отличается от напитка из "Юпи". Пока сам не попробуешь - не поймёшь.

P.P.S.: Рекомендую сейчас купить б/у "Украину" за 100 гривень или "Турист" за 200 (лучше ещё советской сборки), поездить на ней до осени, а осенью купить со скидкой нормальный велосипед.
"Образования у меня никакого, то есть, высшее техническое" (М. Жванецкий)

victorius
*

Повідомлення victorius » 24.4.07 14:26

Код: Виділити все

Вел ДО 1000грн - рассматривать варианты можно только по цвету рамы. Вся навеска там буде всемирно известной фирмы Суньенгвчай.
Точно є з Алтусом за 860 грн. ТЗдається бачив і з Асерою до 1000. Це показує незнання цього класу тими, хто користується дорожчими. Ваше право. Але не треба говорити про те, чого не знаєте. А за лінки дякую. Частину прочитав.

ANZ
* * * *

Повідомлення ANZ » 24.4.07 14:37

да ну блин, вы чё, я в начале прошлого сезона продал свой GT avalanche 1.0, три года в использовании без проблем, деор сзади, дисковая механика, вилка джути тт, за 350 баксов.
чуваку нужно б\у брать, тут без вопросов.

ANZ
* * * *

Повідомлення ANZ » 24.4.07 14:51

... полностью кастомный байк на котором можно сделать почти всех ... (с) :)

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей