це, мені здається, неправильний підхід.Логотип повининен бути :
а)Скромного, акуратного, невеликого розміру.
б)Середнього розміру
в)Великий(майже на всю форму)
вариант с картой можно сократить до двухцветного, хотя лучше - 3 цвета. То же самое с ободом....цена на форму будет зависеть от количества цветов.
то есть двухцветные варианты - это не очень дорого.
а если полноцвет, то выйдет по цене самолета
Точно не 100.
Доречі, скільки варіантів кольорових пар ти можеш запропонувати для голосування? 10? 20? 100?До того ж, я так думаю, ти розумієш, що поняття "червоний", "сірий" - це умовності, і в кожного - своє розуміння того, що таке червоний.
Будеш пропонувати номери пантонів?
Nils, у тебе всі клієнти такі слухняні?Якщо говорити стисло - не морочте голови, і обирайте з того, що пропонують.
Так білий тобі підходить як третій? Він має бути безкоштовним.хотя лучше - 3 цвета.
ні, не всі. Але, як ти кажеш "слухняні" отримують в результаті більш якісну роботу. А ті, хто каже "а отут зміни колір, а тут додай загогуліну, а тут зміни шрифт" в результаті отримують не те, що зробив дизайнер, а те, що зробили вони самі, тільки руками дизайнера. Результат відповідний.Nils, у тебе всі клієнти такі слухняні?
Добре, от у мене байк кольору "хакі", у Black Mike - чорно-червоний, у Olimpia - блакитний. Який колір оберемо для форми?]І вважаю, краще дати на вибір дуже примітивні (на думку дизайнера) варіанти без відтінків, ніж нічого.
Ну что ж, вариант, наверное. Такая простая мысль мне в голову не пришла:) Спасибо!не пугай диТолько вот готов ли ты вырисовывать все эти элементики?это же все автоматизировано, color halftone в иллюстраторе отлично имитирует растровую сетку
Спасибо!РИП - растерайз имэдж процессор, эта штука помогает фотонабору пленки вывести, которые потом переводятся на плиты(валы). При растеризации расчитывается величина и угол точек растра для каждой краски с учетом укрываемости цветов.
вообще, как я уже говорил, надо еще знать о возможностях выбора цвета формы-полуфабриката. А то мы цвет фона сейчас выбираем от фонаря.Чтоб ответить однозначно надо знать их возможности печати на ткани. А вообще на форуме дизайнеров и ДТПишников много, а вот судя по кол-ву вариантов формы толку мало
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 35 гостей