Уже говорилиНа Країні Мрій продавали дуже смачне Розливне Темне. Але навіть подорожуя фортецями Тернопільської області, я його не знайшовПроте інше теж файне. В Києві крім Фуршета не бачив де продається Микулинецьке. Може хто зна, чи є воно десь біля Оболоні-Петрівки чи Республіканського стадіону?
в мене тут дилема: випив пляшечку Микулинецького Медового, а потім ще Чорного Першої броварні... і не розкуштував яке з них смачніше )
+1 Indian Pale Ale - классное пиво, видел в Фуршете, Мегамаркете - 21-22 грн стоит. Хотя бы раз попробовать стоит. Но оно очень специфическое (особенно если знаешь историю этого пива), поэтому постоянно пить его сложно. Но все равно, лучше одно такое чем две супер-пупер Оболони или еще чего.Я думаю вопросы отпадут тоько в сравнении. Советую выпить бутылочку Марстонс Индиа Пейл Эль, название пива - Олд Эмпайр и у Вас больше никогда не встанет вопрос о покупке отечественного пива....не знаю, может это только у меня, но после английского пива все остальное мне кажется мочей.Любите себя больше!
До чого я і веду: в Ворохті - Є!!!Все Микулинецьке прекрасне, жаль знайти його важкувато
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей