Труханів острів

Євген
* *
Стать:чол
Труханів острів

Повідомлення Євген » 27.4.04 15:10

Всі знають, що будується міст через Труханів, є(як мені відомо) два варіанти зі зїздом машин на Труханів та без такого.
Я КАТЕГОРИЧНО проти машин на Трухановому! Якісь атракціони збираються будувати та іншу хрєнь, нехай на Гідропрку будують, їм що, місця там мало?
Так от хто знає що відбуватиметься реально, та як можна вплинути на Омєлю?

People
* * * *

Повідомлення People » 27.4.04 15:30

Могу вам сказать, что Омельченко запретил делать съезд с моста на труханов... И если проект не изменится, то остров будет выглядеть суперово... природу там трогают не очень сильно...

mich
* * * *

Re: Труханів острів

Повідомлення mich » 27.4.04 16:13

Всі знають, що будується міст через Труханів, є(як мені відомо) два варіанти зі зїздом машин на Труханів та без такого.
Я КАТЕГОРИЧНО проти машин на Трухановому! Якісь атракціони збираються будувати та іншу хрєнь, нехай на Гідропрку будують, їм що, місця там мало?
Так от хто знає що відбуватиметься реально, та як можна вплинути на Омєлю?
Не парьтесь сильно, вот по этому поводу статья:

http://www.dsnews.com.ua/N154/T17/Y2/W0/A14062.html

А в http://fotobum.kiev.ua/Users/mich/index.php в разделе "truhanov" найдёте фотки строительства этого самого объекта.
Сорри, но фотки не пожатые.
Востаннє редагувалось 17.4.05 02:24 користувачем mich, всього редагувалось 1 раз.

Євген
* *

Повідомлення Євген » 27.4.04 17:41

Я читаю "Ділову столицю", і цей матеріал читав, як і в наступному (свіжому) номері.
В свіжому номері про з'їзд на Труханів нема нічого :( хоч про міст є
Що зараз на Труханові я і без фоток бачив два дні тому.
А не сайті відкриваїється коректно тільки перша папка Mihail

mich
* * * *

Повідомлення mich » 27.4.04 18:06

А не сайті відкриваїється коректно тільки перша папка Mihail
Подозризтельно всё это.
Мне многие такое говорят, но ни разу пробелм не заметил.
Может у вас интернет слишком медленный и пакеты битыми бегают ?
Тут достаточно специфический код.
А что из дому, что с работы, что от друзей и из Политеха - заходит всё без проблем :gerl:

Євген
* *

Повідомлення Євген » 27.4.04 18:24

Я не програмер, я дизайнер, тому відкривши сайт в Dreamweaver проблему не зрозумів :( . А суть проблеми в тому, що посилання з усіх чотирьох картинок кидає на першу папку :(

Хто ще щось знаєпро реальну долю Труханова?

SERGEY
Матраснiк
Матраснiк
Звідки:Киев. Подольский район. ВИНОградарь. Мостицкий микрорайон. ул Мостицкая

Повідомлення SERGEY » 27.4.04 19:49

Там хотят сделать торгово-развлекательный центр. Можно только предствить, что там будет творится. И будет управляющий острова! :?
ВЕЛОКИЕВ-МОЙ ЛЮБИМЫЙ САЙТ!
Никогда не отказывай женщине!

VELOTOUR
* * * * *

Повідомлення VELOTOUR » 27.4.04 21:11

Я вважаю, що це повний ідіотизм, будувати якісь розважальні центри, тим паче замість мальовничого парку. Ну кому треба десяток нових "крутилок"? Більш за все мене дратує те, що процес урбанізації ніяк не припиниш...
Бережімо природу!
Подорож - це єдине набуття, яке робить тебе по-справжньому заможним.

propeller
*

Повідомлення propeller » 27.4.04 23:44

Я на труханове не был уже года три. В последний раз, когда я там был получил море "удовольствия" от "общения" с малолетними "паханами". Правда вопросы были урегулированы довольно быстро. Мне интерестно как там сейчас "экология"?

По поводу съезда на Труханов и обустройства там "Гидропарк 2" - не понимаю ваще как такая бредовая идея могла прийти в голову?!. А рентабельность от этого ну никак не улучшится. ЛУчше действительно рассмотреть возможность платного моста. Это намного лучшая альтернатива второму гадюшнику (извините за грубость) на левом берегу.

VELOTOUR
* * * * *

Повідомлення VELOTOUR » 28.4.04 10:24

Мне интерестно как там сейчас "экология"?
Екологія, взагалі-то, у Києві та поряд ніяка. Скло, поліетилен, цигарки і т.д.Труханів - не виключення, т.я. багацько людей там гуляє. Треба піднімати нашу культуру і думати про наступні покоління, адже складається враження, що наші онуки дерева будуть бачити лише на малюнках...
Подорож - це єдине набуття, яке робить тебе по-справжньому заможним.

Vik
* *

Повідомлення Vik » 22.5.04 22:00

я колись вже починав цю тему, місяці три тому...
але її заплювали і (як мені пригадується) знищили.
надто політична, мабуть.
якщо до діла: може, мало б сенс зайнятися цією темою ближче?
пошукати документи, зустрітися з тою групою, яка займається обороною острова та Лисої Гори від забудови, подзвонити до мерії, написати петицію...
бо щось далі розмов "як файно поки що на Труханові!!" нічого не видно...

Євген
* *

Повідомлення Євген » 25.5.04 16:08

В разі прийняття рішення з забудови Труханова, я готовий брати участь в зелених акціях, типу, перекриття моск. моста та інших, більше того, я готовий організовувати подібні акції, але треба знати, що відбувається в київраді. Зараз все неясно...

Зелений
*

Повідомлення Зелений » 25.5.04 16:46

Вітаю Вас! ...
...мені ясно. Я - той, хто колись збирав Захисників Лисої гори і голова тієї тус овки, яка зараз бореться за порятунок зелених зон Києва. всі питання по зелених зонах задавайте без комплексів. думаю, що багато чого можу пояснити (рівно, як і запросити на якийсь захід з їх охорони)

ДО РЕЧІ: ЯКЩО ВИ МАЄТЕ ФОТОГРАФІЇ ЗЕЛЕНИХ ЗОН КИЄВА (ПАРКИ, ОСТРОВИ, ЛІСИ) - НАДСИЛАЙТЕ ЇХ, або листи з цього приводу на адресу lynxlynx@ukr.net Це електронка "охоронців" зелених зон Києва.

Стосовно ж острова. Зараз у адміністрації банально нема бабок на те, щоб щось там будувати. міст, на який треба 280 мільйонів - "заморожений", оскільки вони, починаючи будіфвництво просто розраховували, що знайдеться якийсь інвестор, який дасть на це гроші.
Стосовно проекту реконструкціїї острова вцілому (а це знищить його весь, перетворивши на депломатську базу відпочинку), то ми з цим боремось. поки є шанс відмінити проект вцілому, проте ми сподіваємось добитись принаймні того, щоб не весь острів знищили.

відтепер я постійно повідомлятиму у цьому розділі новини стосовно охорони зелених зон Києва.

Якщо що - питайте!
І подивіиьться сайт http://www.lysa-gora.narod.ru

Зелений
*

Повідомлення Зелений » 26.5.04 11:43

Якщо серед відвідувачів форуму є бажаючі і допомогти із островом і з іншими зеленими зонами, то скажу відразу - у нас великий напряг із тим, щоб писати листи протесту від багатьох людей (треба маса!!!) /всі знайомі вже давно написали/ та з тим, щоб тиражувати і роздавати листівки громадянам.

Чи не маєте такої можливості?

ARSENIY
* * *

Повідомлення ARSENIY » 26.5.04 11:55

Цитата з http://www.lysa-gora.narod.ru
"...Чому мальовничий Труханів з його унікальним природним світом має залишитися лише на фотографіях та у сумних спогадах киян? Ми кажемо НІ !"

Треба щоб це "НІ!" прозвучало якнайголосніше!! Можливо, й буде шанс. Але як по мені, то дуже невеликий шанс.. :( Бо як знайдуться гроші - ніщо цих "падлів" не зупинить. В нас гроші вирішують зараз все. })

isv
завжди у нашій пам'яті

Повідомлення isv » 26.5.04 12:37

Це гасло НІ, чомусь так і хочеться прочитати як англецьке НІ. При чому це не тільки я замічав...
no faith, no hope...

urbik

Повідомлення urbik » 26.5.04 15:01

Це гасло НІ, чомусь так і хочеться прочитати як англецьке НІ. При чому це не тільки я замічав...
яка розумна є цьому альтернатива?
Зображення

Леха

Повідомлення Леха » 26.5.04 15:04

есть альтернатива - сказать то же по-москальски :)
НЕТ!
Ну в крайнем разе по-буржуйски :)
Дует? Do it!

urbik

Повідомлення urbik » 26.5.04 17:17

знайшов серед фоток знайомого:
Зображення

Зелений
*

Повідомлення Зелений » 27.5.04 17:24

Все вирішують гроші...
знаю, особливо коли у мене їх немає зовсім. проте коли чиїсь гроші поставити під загрозу, наприклад наразивши проект реконструкції на прокуратуру, що так і прагне виявити, скажімол відсутність екологічної експертизи проекту... от тоді-то всі починають говорити інакше.

тепер от що. саме через відсутність грошей зараз ні будівництво мосту, ні реконструкція самого острова нетриває.

А як ви ставитесь до Жукова острова? зараз ця територія заповідна (1794,6 гектарів). заповідних обєктів такого розміру нема у жодній з столиць Європи. проте міська влада хоче його роззаповідати і віддати під забудову... продовжу згодом...

Vik
* *

Повідомлення Vik » 29.5.04 23:30

я колись пропонував (в знищеній цензурою темі) провести акцію на вихідний, в якомусь людному місці (на Хресті, наприклад), яка полягатиме в наступному:
збираються байкери методом флеш-мобу (або іншими, більш традиційними методами:), та роблять впродовж півгодини nfrs (до прикладу) активності:
- роздають громадянам ульотки з інфою
- роблять "пікнік" на сходах Київради, поруч кладеться транспарант "якщо заберете у нас Труханів -- ми відпочиватимемо тут"
- катаються "паровозиком", привертаючи увагу населення
- роздають інтерв"ю журналістам (яких завчасно буде запрошено)
- веселяться і тішаться, спілкуються, п"ють пиво, обговорюють плани куди поїхати покатати після цього карнавалу...
ІМХО, було б гарно. і дуже по-європейськи! ;)

Зелений
*

Повідомлення Зелений » 17.6.04 09:27

Маю неабиякий досвід у пікетуваннях і немаю ніякого у флеш-мобах. але ідея пікніка на сходах Київради мене вразила. Треба це обговорити.
Ось у вівторок, (УВАГА, ДАТУ ПІКЕТУВАННЯ ЗМІНЕНО - СТЕЖТЕ ЗА ПОВІДОМЛЕННЯМИ!) під стінами Київради/Міськадміністрації буде пікетування проти знищення київських парків. усі, хто бажає приєднується - хочете з плакатами про свої парки, а хочете - просто так, для збільшення біомаси пікетувальників, що в принципі має більший сенс, ніж самі гасла на плакатах. приходь/приїзди! (Це стосується всіх).

SERGEY
Матраснiк
Матраснiк
Звідки:Киев. Подольский район. ВИНОградарь. Мостицкий микрорайон. ул Мостицкая

Повідомлення SERGEY » 18.6.04 01:09

Понимаете, что получается? Тут поделать уже ничего нельзя:58:. Я 3 недели назад там ездил. Видел эту таблицу вживую. Там такое началость стоительство. Все озера зарыты, бытовок немеряно, щиты электроэнергии везде. Бетон подвозят без перерыва. Несколько опор уже стоит. Так что готовят развязку транспорту.:(
ВЕЛОКИЕВ-МОЙ ЛЮБИМЫЙ САЙТ!
Никогда не отказывай женщине!

Михаил
матрацнiк
матрацнiк

Повідомлення Михаил » 8.4.05 11:02

Боюсь что скоро действительно Труханов оприходуют, тем более после этого, гидропарка мало что ли...

http://www.obkom.net.ua/news/2005-04-08/1137.shtml

Для гостей «Евровидения» готовят лагерь на 10 тысяч персон

На днях в Киеве будет введена в эксплуатацию гостиница европейского уровня по ул. Ярославов Вал и вторая очередь гостиницы «Премьер-палац» на 150 мест по бул. Шевченко. Об этом сообщил начальник главного управления гостиничного хозяйства Киевской городской государственной администрации Михаил Шпарик сегодня в Киеве.

По словам М.Шпарика, на сегодняшний день для гостей и участников «Евровидения» забронировано 2000 номеров при потребности 2400, однако к 15 мая работа будет завершена. Гостиницы подготовлены и для гостей из всех регионов Украины, - добавил он.

Для украинской и европейской молодежи на Трухановом острове в Киеве слева от мостового перехода планируется разбить палаточный городок, в котором будет размещено от 5 до 10 тысяч гостей. Об этом сообщил Сергей Рюмшин - начальник главного управления контроля за благоустройством и внешним дизайном Киева.

urbik

Повідомлення urbik » 15.4.05 10:16

Для гостей «Евровидения» готовят лагерь на 10 тысяч персон

Для украинской и европейской молодежи на Трухановом острове в Киеве слева от мостового перехода планируется разбить палаточный городок, в котором будет размещено от 5 до 10 тысяч гостей. Об этом сообщил Сергей Рюмшин - начальник главного управления контроля за благоустройством и внешним дизайном Киева.
только что позвонила барышня с айситиви, они хотят в субботу или воскресение выехать на труханов снять критический сюжет на эту тему. я ей отавил свой мобильный и договорились, когда они определятся с временем подъехать с небольшой группой байкеров что-то тоже сказать в камеру. желающие есть? (а может надо бьло в среду на довбычку позвать....? :duma: )
Зображення

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей