З вами не відбувалися ДТП між велосипедистами?

Попадали ВИ колись в ДТП з іншими велосопедистами?

Опитування закінчилось 8.6.07 17:36

Так, по своїй вені!
15
17%
Так, не по своїй вені!
8
9%
Бували незначні зіткнення!
38
43%
Ніколи такого не було!
23
26%
Інше!
4
5%

Всього голосів: 88

pal
* * *
Стать:чол

Повідомлення pal » 5.6.07 12:06

На автопилоте скорее ;)

.A.L.e.X.
* * * *

Повідомлення .A.L.e.X. » 5.6.07 12:24

В селе ещо на УКРАИНЕ (гружоный) ехал спокойно держался правой стороны трасы! Тут меня какойто пень обгоняет! (с боку отбойник) только он меня объехал сзаде машина как засегналит ему сзаде машина-так тот бедняга резко взял вправо и в отбойник эблысьбоком переднего колеса! Так чудик и через отбойник вместе с велом, вернее не с велом, а сперва он и потом на него вел!1,5 со склона! Разцарапал он себе ногу живот и спину от падения на его вела! Я не знаю как я его тогда не въехал в дабавок! Осталс я бы вел его со стороны трасы, мог бы и я кердыкнуться!
Если любишь пиво пить- это не обозначает что им нужно упиваться.:pivo: Нужно удовольствоваться вкусом, а не состоянием после его принятия!:drinking:

Незнайка
* *
Стать:жін

Повідомлення Незнайка » 5.6.07 15:26

было - догнала рикшу на Подоле *oops* :p
Без падений :)
Я раньше, почему вредным был?
- потому что у меня велосипеда не было.
А теперь я сразу добреть стану...(с)

Non progredi est regredi

.A.L.e.X.
* * * *

Повідомлення .A.L.e.X. » 5.6.07 20:15

было - догнала рикшу на Подоле *oops* :p
Без падений :)
АВАТАРКА подходит! :kolobok: :kolobok: :kolobok:
Если любишь пиво пить- это не обозначает что им нужно упиваться.:pivo: Нужно удовольствоваться вкусом, а не состоянием после его принятия!:drinking:

Smile
*

Повідомлення Smile » 6.6.07 11:23

я тоже вчера попала в ДТП :( На печерском спуске перед мостом сзади машина толкнула на большой скарости, летела дальше чем видела. Хотя водитель был не прав. там есть поворот не доезжая моста, я показывала что еду прямо, а он не смотря на это стал меня обгонять и зацепил бампером и ...... этого оказалось достаточно чтобы получить серьёзные повреждения. Снесла всю левую сторону, разсекла об асфальт плечо, и сильно повредила ключицу. Ребята, катайтесь осторожней! Придурков хватает! Будте здоровы!

Леночек
* * *

Повідомлення Леночек » 6.6.07 19:07

(шлем был не на голове, а на руле, "потому что некрасиво"). :(
А сейчас как? Уже - на голове? Уже - "красиво"?
по-прежнему ездит без шлема, но я теперь всегда держу дистанцию
Неужели прям зашивали =((((((((( или это так просто сказано?? (я не спорю, что повреждения были серьёзными но надеюсь, что действительно обошлось без швов)
зашивали, причем рану на лице, что особенно неприятно.
да что я рассказываю, можете посмотреть
http://photo.bigmir.net/photo/1112408
http://photo.bigmir.net/photo/1112410

.A.L.e.X.
* * * *

Повідомлення .A.L.e.X. » 6.6.07 21:58

Необращай внимания! Он не может понять что разсеч что небуть не нужно лелеть на асвальт с бешоной скоростью! можно просто стоя на месте получить хорошие ушибы, особенно девушке!

SnorK
* * *

Повідомлення SnorK » 10.6.07 14:00

А у меня прикол был на тротуаре. разагналси до 40и через 50 метров спринта передомной из подворотни малой выежжает на гордом ардисе, причём через всю дорогу( :) тротуар)и несмотря по сторонам.
Вопсчем Хаес 9 - рулят, по асфальту я там скользил со звуком камаза, а куда малой делся до сих пор понять немогу...)))
но никто, кажись, не пострадал
(\__/)
(o_O)
Є[: ||||| :]Э
(")_(") dont worry. be happy

remix
* *

Повідомлення remix » 10.6.07 14:23

Подскажите пожалуйста что нужно делать ,если в меня влетел велосипедист,но он был 100 % неправ.так как ехал по левой стороне а я по правой.по обычной сельской дороге.Поцарапал п... мне раму сильно.я просто успел спрыгнуть с велика в сторону,хоть и в контактах был.я абсолютно не пострадал.у него 8 ка такая что колесо в вилку не влазило(велик - изобретение китайских водопроводчиков).Каким образом законно с него сбить деньги на покраску или это бесполезно,может проще ему разбить нос и со спокойной душой домой.
Зображення
Зображення

Nechupara
* * * *

Повідомлення Nechupara » 10.6.07 15:47

я теж з велосипедистом потрапив в маленьке ДТП. Було вже за північ. з мого боку було порушення лише в тому, що я їхав з гостей п’яненький.
з боку того велосипедиста та велосипедистки було мінімум два порушення ПДР - 1. вони не позначили себе в темний період доби ліхтарями; 2. їхали не гуськом, а паралелньо, зайнявши всю першу смугу.
Я летів додому по спуску на Харківському шосе (ГОЛОВНА дорога), я був позначений ліхтарем, та їхав по освітленій дорозі, отже мене було видно. Вони (хлопець з дівчиною), не позначивши себе ліхтарями, несподіванно вивернули переді мною з неосвітленої ДРУГОРЯДНОЇ дороги - для мене то була повна несподіванка - їхали вони паралельно, отже зайняли всю першу смугу. Відповідно швидкість у них була маленька, і часу на роздуми у мене не було, також не було часу обернутися та подивитися, що відбувається на другій смузі, тому на другу смугу я не ризикнув вилітати, бо вночі машини ганяють швидко. Тверезо розсудивши, що ліворуч їде дівчина, і якщо я бахнусь в неї та якщо вона впаде на другу смугу - то не буде гут, я побачив великий проміжок між хлопцем та бровкою та вирішив обійти його праворуч, ну і при цьому я тиснув вже на гальма, тобто встиг скинути швидкість добряче, коли вже рівнявся з ним, і якраз в цей момент він бере ближче до бровки та я влітаю йому в заднє колесо.
У мене обійшлося без травм та несправностей. Що було з вєліком у того хлопця не знаю, бо поїхав далі крикнувши лише "правила вчити треба, придурок", він у відповідь теж шось крикнув, але я не чув вже :gerl:

отже висновок, перед виїздом на дорогу треба хоча б загальне уявлення мати про ПДР. а також не понтуватися, а в першу чергу замість комп’ютера навороченого на вєлік, купляти ліхтарі та шолом.

.A.L.e.X.
* * * *

Повідомлення .A.L.e.X. » 10.6.07 21:03

Мдя...

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей