Велосипед в районі 800-1000 грн (ваш досвід)

victorius
*
Стать:чол
Велосипед в районі 800-1000 грн (ваш досвід)

Повідомлення victorius » 20.4.07 13:56

Потрібен велосипед в основному для того, щоб кожного дня швидко діставатися до гаража (приблизно 1,5км). Також іноді буду кататися з друзями. Ями об'їжджаю не завжди, проте стрибати та інші екстримальні ектівіті не плануються. Відповідно міцність рами є не критичною. Основним критерієм для мене є надійність.
Цікавлять відгуки тих, хто користувався велосипедами відповідного цінового діапазону або спостергів його експлуатацію іншим протягом деякого часу. Бажано писати як експлуатувався, які були проблеми і таке інше.
Заявляти, що за такі гроші взагалі можна вибирати за кольором і таке подібне НЕ ТРЕБА.
Варіанти, що розглядаю:
Автор:
Команч:
ЛідерФокс:
Також розглядається варіант купівлі б/у так рекомендованого Келліз Вайпер СФ.
Оскільки були висловлені думки, що дешеві брендові велосипед теж є неякісними, то ідея, купити велосипед менш відомого бренди типу Азімута, але з кращою комплектацією, що раніше була відкинута знову повернулася. Наприклад за 1000 можна взяти Азімут з алюмінієвою рамою, подвійними ободами і переднім амортизатором. Хоча у них свої проблеми.

ПС: Перший пост теми значно змінено. Пропоную подальші дискусії вести саме в новому ракурсі.
Востаннє редагувалось 22.4.07 00:04 користувачем victorius, всього редагувалось 3 разів.

AGB
* * * * *

Повідомлення AGB » 20.4.07 14:08

За такую стоимость любой понравившейся бери, тока не двухподвес. Аккурат да гаража ездить и хватит, про надежность за такую стоимость забудь. С дисковыми тормозами сразу откидывай, это не те тормоза будут, за такую стоимость, еще сильней себе усложнишь жизнь.

Shiftoff
* * * *

Повідомлення Shiftoff » 20.4.07 14:13

<блондинисто>ТОЛЬКО НЕ АРДИС!</блондинисто>

Ну и не форты. Шото твердое, жоскае и не двухподвес.
остроумная подпись с философским подтекстом

victorius
*

Повідомлення victorius » 20.4.07 14:17

Я не чекаю надійності як від дорогих моделей. З недорогих велосипедів є відверте фуфло, а є більш-менш. Так от мене цікавить, що є повним фуфлом, а що більш-менш. Можна купити розцяцьковане китайське фуфуло, яке буде весь час ламатися, а можна взяти найдешевшу Меріду чи Автор і ремонтувати принаймні не кожен день.

ПС: Пліз, не пишіть, "шото твердое" я і сам це розумію, що треба "тверде", але я не знаю, що тверде і в цьому моє питання.

Vetal
* *

Повідомлення Vetal » 20.4.07 14:29

"Не полным фуфлом" -
1)Author
2)Kellys
3)Comanche
(Сортировка по надёжности)

З.Ы.
А вообще, ради поездок в гараж можно и чё-нить из ХВЗ взять...
"Но иногда, Боже, своя Зелёная миля кажется такой длинной..." с)

victorius
*

Повідомлення victorius » 20.4.07 15:00

Переваги та недоліки.
Меріда Калахарі 500. Алюмінієва рама. Відсутність переднього аморта, можливо звичайні ободи
Команч: стальна рама, передній аморт, подвійні ободи. Рейнджер це те саме, що команч?
"Автор" передній аморт, стальна рама.
"Кейліс" Стальна рама, відсутність аморту, звичайні ободи. З конкурсу вибуває :)

AGB
* * * * *

Повідомлення AGB » 20.4.07 15:01

За такую стоимость на аморты не смотри, муляж, лучше без них

Shiftoff
* * * *

Повідомлення Shiftoff » 20.4.07 15:04

Автор, стальная рама за такие деньги (пардон, конечно) предпочтительнее алюминиевой, равно как и отсутствие амортизированной вилки.
остроумная подпись с философским подтекстом

shapirus

Повідомлення shapirus » 20.4.07 15:10

вот именно. +1 к ХВЗ.
купи "украину" за сколько она там щас, гривен 300-500 стоит?
и забудь о геморрое :)

Hagall

Повідомлення Hagall » 20.4.07 15:11

передній аморт
Передний аморт за эти деньги превратится в жесткий через 2-3 месяца.
подвійні ободи
Вы собираетесь ездить по бездорожью на 30-40 км/ч? Если нет, двойные обода вам не нужны.
Востаннє редагувалось 20.4.07 15:30 користувачем Hagall, всього редагувалось 1 раз.
кот в силу кошачьей конструкции летать не мог

AGB
* * * * *

Повідомлення AGB » 20.4.07 15:23

вот именно. +1 к ХВЗ.
Ща уже не те Украины, проблем с ними прибавилось, говорю, так как мой один знакомый не одну их сменил, за последние несколько десятков лет

shapirus

Повідомлення shapirus » 20.4.07 15:41

вот именно. +1 к ХВЗ.
Ща уже не те Украины, проблем с ними прибавилось, говорю, так как мой один знакомый не одну их сменил, за последние несколько десятков лет
отстой :(.
тогда имеет смысл поискать б/у.
у меня дедова "украина" 1970-х годов выпуска и посейчас жива. задняя втулка только уже близка к смерти, но заменяется легко и непринужденно.
цепь, обода, рама, руль не ломались, не варились и не заменялись :). кожаное седло приходилось шить еще пару раз, а так все работает.

phasol
стройная блондинка
Стать:жін

Повідомлення phasol » 20.4.07 15:54

за такое деньги железный автор на жесткой вилке - самое оно будет
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why it's called the present.

Зображення

victorius
*

Повідомлення victorius » 20.4.07 16:03

---
Востаннє редагувалось 23.4.07 00:18 користувачем victorius, всього редагувалось 2 разів.

Vetal
* *

Повідомлення Vetal » 20.4.07 17:58

ARDIS - потенциально опасная вещь хотя-бы из-за го...нных нонэймовых тормозов и остальных "компонентов" того-же качества.
А вот о рамах Leader Fox слыхал много позитива.
"Но иногда, Боже, своя Зелёная миля кажется такой длинной..." с)

phasol
стройная блондинка
Стать:жін

Повідомлення phasol » 20.4.07 18:39

блин, я вас умоляю, лучше вообще не пишите ... автор совет получил, закругляемся

Bomberman
* *

Повідомлення Bomberman » 20.4.07 18:39

На BGM стоит посмотреть, цена-качество очень интересное.
он как всегда пришел незаметно

victorius
*

Повідомлення victorius » 20.4.07 20:52

Еее... Ну пораду я отримав, але скільки людей, стільки порад. Поки що я не зупинився на жодному з варіантів, тому буду радий почути ще думки. Бажано якомога більш аргументовані. Метод експертних оцінок дуже гарний, але хотілося б мати свою думку щодо цього питання, крім думок інших, які безперечно будуть прийняті до уваги.

tempor
* *

Повідомлення tempor » 20.4.07 22:27

Еее... Ну пораду я отримав, але скільки людей, стільки порад. Поки що я не зупинився на жодному з варіантів, тому буду радий почути ще думки. Бажано якомога більш аргументовані. Метод експертних оцінок дуже гарний, але хотілося б мати свою думку щодо цього питання, крім думок інших, які безперечно будуть прийняті до уваги.
или добавь денег или бери что понравится , но помни , скупой через сезон команч выкидывает :)

art
* * *

Повідомлення art » 20.4.07 22:46

А у меня знакомый третий год катается на ARDIS TRIAL , по Киеву и в разных покатушках: доволен. И ничего еще неполамалось. Ну,может ему повезло с байком, а может он с ним договорился... может байкеру, как и танцору, яйца мешают

hb_bemer
* * * *

Повідомлення hb_bemer » 20.4.07 23:00

А у меня знакомый третий год катается на ARDIS TRIAL , по Киеву и в разных покатушках: доволен. И ничего еще неполамалось. Ну,может ему повезло с байком, а может он с ним договорился... может байкеру, как и танцору, яйца мешают
а я у меня есть знакомый, третий год слушает Юру Шатунова, и дома и на работе. Не знаю, может ему просто повезло с Шатуновым, а может просто удалось договорится со своим мозгом, а может просто меломанам как и танцорам - мозг мешает.

art
* * *

Повідомлення art » 20.4.07 23:24

hb_bemer, вернись к началу поста, прочти и пойми что нужно человеку за 800-1000грн. чтобы ездить к горожу 1,5 км и кататься с друзьями. P.S Неудачное сравнение с Шатуновым; мог бы по..нуть,если так хотелось, чем-то в тему :cry:

victorius
*

Повідомлення victorius » 21.4.07 01:50

Велосипеди з яких вибираю:
Меріда:
Автор:
Келліз: http://www.kellys.com.ua/bike.php?b=kel ... &n2=RADIUS 1000
Команч:
ЛідерФокс:
БЖМ ще конкретно ніде нормальний опис комплектації не знаходив.

Оскільки схиляюся до автора, то цікавить відмінність між наведеними моделями. Особисто для мене той набір позначень запчастин покищо ні про що не говорить. Рами, вилки і колеса на скільки я зрозумів там однакові.

Народ так хтось щось знає про велосипеди РЕНДЖЕР? Чи це теж саме, що каманч?

.bo
* * * *

Повідомлення .bo » 21.4.07 10:30

Возьми любой, руководствуясь какой больше нравится по расцветке.
Велы, которыми можно морочить голову велокиевлянам, в цене начинаются от ~1800грн (~300уе).
На полном серьезе
UT3UAU

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 21.4.07 13:22

Возьми любой, руководствуясь какой больше нравится по расцветке.
+1

Ибо бОльшей части того, что ты тут повыкладывал в реале вообще не существует в Украине :gerl:
\например я ни разу не видел Келлис Радиус\ :p
спрашивать преимущества алюминия перед железом - бессмысленно - - потому что *хороший* производитель способен красиво раскрасить велосипед и перед этим никто не может устоять
автору предлагается либо купить Келлис за 1277грн , (Viper SF)либо самостоятельно наступить на грабли
тема закрыта. ибо выбирание велов в этой ценовой категории через инет - всё равно что гадать исход парламентских выборов
самый простой вариант взять кого-то знающего с собой при покупке
обращаю внимание - з н а ю щ е г о, а не думающего, что он разбирается, а на самом деле *не в зуб ногой* :D

Зображення

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей