A+B (авто+байк)

Varyat
Стать:чол
A+B (авто+байк)

Повідомлення Varyat » 27.2.07 03:14

Навіяно переглядом розділу ВЕЛОДЕНЬ (BIKEDAY) - Bike to work day. В якійсь мірі в багатьох постах проскакує ідея протистояння власників двоколісних безмоторних та 4-х колісних транспортних засобів. Я автолюбитель з великим стажем та велолюбитель зі значно меншим. Цікаве спостереження - з появою байка моє ставлення до велосипедистів на дорозі стало різко позитивним (хоча й до того воно вирізнялось толерантністю). Цікаво б дізнатися, який процент велокиян (по роботі чи в якості автолюбителя) "крутить баранку"? Інтерпретація - скільки серед нас є НОРМАЛЬНИХ автомобілістів?

boroda
* * *

Повідомлення boroda » 27.2.07 08:42

далее флуд...

подобные споры возникают потому-что человек смотрит с позиции Я Правильный(автомобилист, велосипедист, пешеход) увидел как нарушает правила кто-то из другого сообщества, сразу начинает говорить вот они плохие. Хотя если оглянуться вокруг... самый обычный пример который вижу каждый день все(автомобилисты, велосипедисты, пешеходы) не реагируют на красный свет светофора, если можно проехать то надо ехать или идти. Пофиг что из-за угла может кто-то выскочить.

DarkWanderer
* * * *

Повідомлення DarkWanderer » 27.2.07 09:59

Был автомобилистом раньше... планирую быть в дальнейшем. :)

На счет светофоров - в основном, вижу, что реагируют на красный и остальные цвета.
Кто на поезд не успел - того и тапки...

Lёxus™
* * * * *

Повідомлення Lёxus™ » 27.2.07 10:01

Может топикавтору стоит опрос сотворить, если он и правда хочет узнать процент? ;-)
У меня, кстати, ситуация та же - стаж за рулем больше байкерского.
Востаннє редагувалось 27.2.07 10:22 користувачем Lёxus™, всього редагувалось 1 раз.
"Мы - беззаботные короли жизни, выбрасывающие тысячи на игрушки на двух колесах, нас все должны бояться, нас много, мы банда" (c) SilverS

Varyat

Повідомлення Varyat » 27.2.07 10:20

далее флуд...
Можливо, я не надто чітко сформулював свою думку...
Власне ідея не посперечатися. Малося на увазі наступне:
- кількість автомобілістів на Велокиєві (просто цікаво);
- вплив дійсності на свідомість :) (враження, списане з себе самого) - якщо ти маєш змогу побути в чужій шкурі -> реальніше оцінюєш ситуацію -> зникає точка конфлікту.
Цікаво почути відгуки А+В. :kolobok:

PS. Згадалось: десь на форумі проскакувала ідея наклеєчок на скло автомобіля, що свідчила би про причетність до когорти двоколісних безмоторних: +1, а то вітати одноколісників гудком клаксона :duma: якось не феншуйно...

PPS. Поки набивав пост, з`явились нові повідомлення.
Может топикавтору стоит опрос сотворить, если он и правда хочет узнать процент?
А як його зараз зробити, коли топік запущено?

Spraggy
* * * *

Повідомлення Spraggy » 27.2.07 17:45

Не вижу проблем.....надо же как то до разных тем доежжать, а если есть машина, кинул байк в машину, приехал, попрыгал, кинул обратно...уехал =)

Varyat

Повідомлення Varyat » 4.3.07 03:50

Очікував значної активності. Хоча... мені самому пересуватися, крутячи педалі, а не натискуючи на них - подобається більше. Однак в межах Києва за відсутності велодоріжок та присутності хамуватих шумахерів переміщаюсь на авто: яка-не-яка бляшанка навколо не зовсім розніженого та все таки занадто мякого (порівняно з бампером ворожої іномарки) тіла...
Востаннє редагувалось 4.3.07 22:26 користувачем Varyat, всього редагувалось 1 раз.

.A.L.e.X.
* * * *

Повідомлення .A.L.e.X. » 4.3.07 08:28

Я абажаю как велосепедную езду так и автомобильную!!! 50 на 50 как и на велосипеле езжу так и на своём авто! :^: Так что это совсем совместимое дело! Жалко что не все так на дороге понимают велолюбителей на дороге так как велолюбитьель за рулём автомобиля! :(
Если любишь пиво пить- это не обозначает что им нужно упиваться.:pivo: Нужно удовольствоваться вкусом, а не состоянием после его принятия!:drinking:

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей