Ґарантія на вінт від самсунгу

monach
* * *
Ґарантія на вінт від самсунгу

Повідомлення monach » 4.11.06 14:52

дежавю ....

знову потрібні послуги гарантійні ... на вінчестер від Самсунг (160гб 1614с)... власне ніколи не потрібні були такі послуги тому маю одразу кілька питань:

1) чи достатньо стікеру на вінті щоб віднести його по-гарантії (знайшов ще папірець по встановленню вінчестеру і всьо - більше нічого)
2) якщо хтось вже стикався з подібною проблємою, куди краще звернутись (територіально в києві) щоб то всьо пройшло з мінімальними нервами і втратами часу
3) ... вінчестер фрагментарно покрився бедами і посипалась структура таблиці НТФС - здається (т.б до окремих дисків не можу достучатись - а там сама головна інфа) - як видерти інформацію(чи можливо без відновлення стуктури)?

ніби всьо ... в гугль прохання не посилати .... часу наразі немає там відкопувати =(

Renegat
* * *
Стать:чол

Повідомлення Renegat » 4.11.06 15:27

Для восстановление информации, можно обратится в Епос.
Относительно гарантии -- к своему поставщику. Требуемые бумаги/стикера/прочее так же зависят от него.
Hе думай о секундах свысока.
Наступит время, сам поймёшь, наверное,-
свистят они, как пули у виска,
мгновения, мгновения, мгновения...

monach
* * *

Повідомлення monach » 4.11.06 19:23

епос не підходить по 2-м причинам

1) вінчестер наполовину живий ... з 2-х логічних дисків інформацію зміг витягнути ... (а от з інших 2-х не можу)
2) інформація частково продубльована .... але немає чіткої впевненості що не втратяться пару файлів - вони не варті ніби (перевірю на дублюючому вінті тільки в понеділок :( ) ремонту в ~200 у.о + втрата ґарантії та відповідно втрата можливості замінити вінт

стосовно ж "свого поставщіка" то я мав наувазі про ставлення в сервіс-центрах самсунгу ... оскільки в них можна звертатися минуючи поставщика - от мені і треба знати чи достатньо буде сткікеру для них - не з розряду можливо\напевно, а по-можливості з життєвого досвіду :) ... бо хто в мене поставщик я не знаю :)

BARS
* * * *

Повідомлення BARS » 4.11.06 19:35

кстати у самсунга помоему была рекламная фишка что на винты 160 и более Гб предоставляется бесплатное восстановление информации. в епосе помоему кстати, т.к. они предсмтавители. можно в представительстве узнать.
And, listen, if you can't say anything real nice,
It's better not to talk at all, is my advice.

Scaramouch
* * * *

Повідомлення Scaramouch » 4.11.06 19:46

Епос является авторизированным сервисным центром Самсунга!

К ним и надо обращатся!
Не шалю, никого не трогаю, починяю примус. И еще считаю долгом предупредить, что кот - древнее и неприкосновенное животное.

monach
* * *

Повідомлення monach » 4.11.06 20:09

можливо комусь знадобиться (мені жодні інші програми не домогли ІзіРековер, Арконіс Рековері і тд - не могли навіть достукатись до тих дисків): прямо зараз відновлюю за допомогою R-studio

принаймні всі відкриті джипеги були не коцаними (psd файли зараз нічим перевірити - а вони самі головні :) ) - зараз же і заболваню

стосовно Епосу я в курсі що вони є сервіс центром .... дуже багато чув про них негативу від випаювання "зайвих " деталей до десятків доларів за закручений гвинтик .... тому питаю саме про "щоб то всьо пройшло з мінімальними нервами і втратами часу"

.... акція з заміни вінтів 160 і більше була в 2005 ніби ... для вінтів виробництва 2004 і більше .... але подзвоню уточню чи ще діє - дякую :)

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей