ремонт навушників

monach
* * *
ремонт навушників

Повідомлення monach » 16.10.06 22:20

вирішили накритись мої АКГ26 не прослуживши і пів-року ... у коннектора десь переламався провід, як наслідок не працює один канал :( .. теоретично на них є ґарантія, але думаю подібний випадок під неї не попадає... хоча

може хтось знає де можна відремонтувати так, щоб не було зовнішніх ознак ремонту або вони були мінімальні ... шкода таки вуха за майже пів-сотні дохлих зелених президентів.

ЗІ: як зробити самому знаю, але не маю зайвого робочого конектору з хвостиком хоча б в 1 см. та і взагалі часу возитись особливо немає ...

Max_Dieand
* * * * *
Стать:чол

Повідомлення Max_Dieand » 16.10.06 22:27

Хочеш сделать хорошо - сделай сам!
помоему, если я жестоко не ошибаюсь, кажется гарантия распостраняется на перелом провода... есно если ты его не перебил а он сам за неделю отпал! :)

лучше поедь на рынок, купи пафосный позолоченый джек за ацкие башли и поставь его! :)

monach
* * *

Повідомлення monach » 16.10.06 22:38

з тезисом погоджуюсь, хоча на ремонт безумовно тре мати час та "натхнення" ... а "позолочений джек" ммм як то виглядає? ... я маю наувазі чи треба буде потім мати термоусадочну трубку щоб з"єднувати два проводи - чи той джек є розбірним, а отже ще й вічним %) ?

ЗІ: ацкіє башлі то скіко %) ?

VVS
* * * * *

Повідомлення VVS » 17.10.06 08:24

...чи той джек є розбірним, а отже ще й вічним %) ?

ЗІ: ацкіє башлі то скіко %) ?
Позолочний - розбірний ...за нього треба віддати шось біля 4-6 гривень
Мысль, будто конь без уздечки,
Вольно резвится, летит.
Даже валяясь на печке,
Мудрый всё время в пути.

has
* * *

Повідомлення has » 17.10.06 10:16

на нихї є сліди пошкодження? тоді - не гарантія, а якшо зовні все ок, то це саме і є гарантійний випадок. якшо э бамажка типо чек і натхнення можна принаймні спробувать замінить по гаратії. результат, звісно , залежить не від того як воно по закону, а від поряднсті контори і твоїх здібностей. але все ж це не зовсім базарне барахло за 10-15 грн, яке купив/викинув/нежалко. нашо себе обламувать не спробувавши?
ремонт власноруч жодних проблем не склада (скілько я їх собі перепаяв, перепоскручував..:) але то вже буде "не воно"

foxman
* * * * *

Повідомлення foxman » 17.10.06 10:20

1) Джек за 5-10 грн не позолоченный а латунный. Конструктивно и внутри 1:1 как и "белый" за 3...
2) Рассчитан на достаточно толстый провод, иначе он будет болтаться
3) как-то жёстко вставляется в разъёмы аудиоаппаратуры
4) создаёт достаточно большой рычаг если совать в МР3-плееры, за который можно гнездо выломать.
Найти аналогичный провод пости не реально. Тем более что на пристойных ушах - бескислородная медь.

monach
* * *

Повідомлення monach » 17.10.06 10:32

Позолочний - розбірний ...за нього треба віддати шось біля 4-6 гривень
дякую :)

на нихї є сліди пошкодження? тоді - не гарантія, а якшо зовні все ок, то це саме і є гарантійний випадок. якшо э бамажка типо чек і натхнення можна принаймні спробувать замінить по гаратії. результат, звісно , залежить не від того як воно по закону, а від поряднсті контори і твоїх здібностей. але все ж це не зовсім базарне барахло за 10-15 грн, яке купив/викинув/нежалко. нашо себе обламувать не спробувавши?

слідів пошкодження немає - провід просто переламався всередині джеку :( .... спробувати спробую але дуже сумніваюсь в подібній заміні
ремонт власноруч жодних проблем не склада (скілько я їх собі перепаяв, перепоскручував..:) але то вже буде "не воно"
це точно :(

1) Джек за 5-10 грн не позолоченный а латунный. Конструктивно и внутри 1:1 как и "белый" за 3...
2) Рассчитан на достаточно толстый провод, иначе он будет болтаться
3) как-то жёстко вставляется в разъёмы аудиоаппаратуры
4) создаёт достаточно большой рычаг если совать в МР3-плееры, за который можно гнездо выломать.
Найти аналогичный провод пости не реально. Тем более что на пристойных ушах - бескислородная медь.
дякую,
юзатись буде якраз на мп3 (навушникі поративні ... ) ... провід середній, спарений ....прийдеться схоже використовувати щось для ущільнення додаткового

Chupakabra
патлатый музыковед
патлатый музыковед

Повідомлення Chupakabra » 17.10.06 13:21

а на моих 26-тых после полутора года колбасит контакт в левом ухе... уже третий месяц езжу так... лучшей наколядую денег на 27 ;)
Никакое гнилое слово да не исходит из уст ваших, а только доброе для назидания в вере, дабы оно доставляло благодать слушающим" (Еф.4:29)

has
* * *

Повідомлення has » 19.10.06 10:02

слідів пошкодження немає - провід просто переламався всередині джеку :( .... спробувати спробую але дуже сумніваюсь в подібній заміні
як буде (або не буде) якийсь результат, напиши сюди. і шо воно за контора.
шоб знать іще одного "ворога в обличчя"

monach
* * *

Повідомлення monach » 27.10.06 14:55

як буде (або не буде) якийсь результат, напиши сюди. і шо воно за контора.
шоб знать іще одного "ворога в обличчя"
звати цього ворога "Звукові системи" ...
навушники забрали за ґарантією в понеділок, а наступного дня подзвонили і сказали що передавлений кабель і це не ґарантійний ремонт - запропонували відремонтувати навушники не за ґарантією, відповідно за гроші. За які саме гроші не сказали, але я, пам"ятаючи про ціну купленого мініджеку (1гр) вирішив шо відмовлятися від копійчаного (ну скільки може коштувати 5 хв справа по заміні 1-нного мініджеку?) ремонту це не є правильно - оскільки втратиться час та і взагалі було лінь .... а мініджек, шо я купив дарма шкода не було у зв"язку з його малою ціною....

сьогодні, враховуючи що від"їзджаю на вихідні з Києва, подзвонив і спитав "каг діла" - дізнався шо всьо чьотко .... а на питання скільки я винен отримав відповідь 50! гр (для порівняння за 90 можна купити простенькі Коси ) .... фігасє подумав я .... може там був якийсь мудрьоний кабель шо приїхав з дального тайваню і тому так дорого .... врешті решт часу було в обріз (ввечері на ДР треба ) тому дізнаватись і спорити часу не було. яке ж було моє здивування ... коли я побачив заміну зрізаному мініджекові на тому самомму кабелі - це був рідний брат мого мініджека за 1 гривню :)))

мовчки віддав 50 гр не сказав дякую і пішов - нехай вдавляться

has
* * *

Повідомлення has » 30.10.06 13:18

тю! уроди!!
нема слів!..

ps
я б так все це не лишив. але то вже твоя справа :)
ок. дякую, принаймні знатимемо "хто є ху" (с)

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей