Якби я був полтавським соцьким...

el-Zorro
* * * *
Стать:чол
Якби я був полтавським соцьким...

Повідомлення el-Zorro » 30.5.06 14:00

Тут:
http://times.liga.net/l_nav_doc2.nsf/vW ... enDocument

можна прочитати 5 творів дітей. Діти пишуть, що б вони вчниили на посаді Президента.
Переможець голосування поїде до Англії.

Ось витяг з 2 твору:
Ох і нелегкою видалася вчорашня нарада з керівниками транспортних компаній! Я дуже задоволена, що переконала їх у тому, що країні вкрай не вистачає велосипедних доріжок! Адже зрозуміло, що велосипеди - не лише засіб пересування, чудова розвага, а ще й спосіб економії бензину. До того ж ми заборонимо в’їзд автомобілів до центру великих міст і дозволимо там рух екологічно чистих видів транспорту: електромобілів, самокатів, роликів, велосипедів. А хто дуже поспішає- нехай проїдеться кіньми! Та й пробігтися часом - теж корисно для здоров’я. Як добре, що мій попередник у далекому 2006 заборонив такий небезпечний вид транспорту, як «маршрутки», а трамваї та тролейбуси давно ходять за чітким розкладом.
Може допоможемо? ;)
Я ніколи нікому нічого, я ніколи нікому ні шо, тільки декому деколи дещо, а хіба ж це не можна чи що?

logrus
Страшний Модератор
Страшний Модератор

Повідомлення logrus » 30.5.06 16:41

Автор - ну прям Кампанелла в Городе Солнца. Или Томас Мор. Хотя Томас плохо кончил - на плахе. Ну а Кампанелла всего лишь в тюрьме посидел :)

el-Zorro
* * * *

Повідомлення el-Zorro » 30.5.06 16:55

Ти глянь скільки рочків автору (ти ж не мене мав на увазі?)
Я ніколи нікому нічого, я ніколи нікому ні шо, тільки декому деколи дещо, а хіба ж це не можна чи що?

logrus
Страшний Модератор
Страшний Модератор

Повідомлення logrus » 30.5.06 21:28

Ну да, я об авторе с того сайта. Когда дети вырастают, очень многие их мечты идут прахом.

Что-то я сегодня оптимистичен не в меру :)

Lёxus™
* * * * *

Повідомлення Lёxus™ » 30.5.06 22:10

Маршрутки, конечно, это отвратительно, но када утром спешишь на работу - милее сердцу зрелища подъезжающей маршрутки не найти.
по моему скромному мнению - запретить их днем и вечером, а по утрам пускай ходют.
"Мы - беззаботные короли жизни, выбрасывающие тысячи на игрушки на двух колесах, нас все должны бояться, нас много, мы банда" (c) SilverS

el-Zorro
* * * *

Повідомлення el-Zorro » 31.5.06 08:23

Трохи оффтоп:

Дитині 12 років. Хай помріє. Тим більше воно і з нашими мріями перетинається ;) Тут головне не дитячий виклад і погляд на втілення, а сама ідея :)

Маршрутки можна не забороняти. Нехай їздять. Мені здається більшу проблему створюють приватні ТЗ 2х5 м в яких сидить тільки водій. Що там дядько И казав про гамериканців які підвозять сусідів?

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей