Протягом восьми з половиною днів з 11 по 19 вересня 2016 роки я зробив невелику прогулянку на велосипеді по Криму.
Рішення, як і маршрут, були складені спонтанно за пару днів до поїздки. До цього, у мене не було досвіду подорожей, але в наявності був велосипед і похідна сумка до нього, колись куплена разом з велосипедом, але жодного разу не використана. І до того ж, вільний від роботи тиждень.
На Петрівці придбав загальну карту автомобільних доріг Криму, яка повинна була стати на цей час моєю дороговказною зіркою. Представлення про майбутній маршрут мав досить поверхневе, так як витратив на його складання всього пів години. І в самому Криму раніше я не здійснював подорожі подібного роду ні на якому виді транспорту.
А розрахунок будувався на тому, що я спокійно приїжджаю 100 км за день, і так приблизно і прикинув загальну відстань в 860 км і 9 днів в запасі.
Це була повна зміна звичного способу життя, оскільки звичайне моє проведення часу - це пригода офісного працівника: сон-маршрутка-комп-маршрутка-сон. Телефон був відключений, і навіть книга, з якої я не розлучаюся ні за яких обставин, була залишена вдома.
phpBB [media]